Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün erken gebelik testi yaptım çok az görünüyordu bugün normal test yaptım daha belirgin kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor sizce gebelik varmı bugün yarın adet günüm
Dün erken gebelik testi yaptım çok az görünüyordu bugün normal test yaptım daha belirgin kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor sizce gebelik varmı bugün yarın adet günüm
Bu testlere göre evet var,kan ile kesinleştirin.
Acil servis'e değil sağlık ocağına gidin.Aciliyeti olan insanların hakkına girmiş olmayalım. Gönlünüzce olsun.
Evet görünüyor Kan ile kesinleşir inşallah hayırlı uğurlu olsun canim benimde dün adet gunumdu ayni ağrı sızı bende de var test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye. Göğüslerim aşırı derece ağrı sızı