E eda tosun Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2023 16 2 6 24 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eda tosun #1 Selam ben test yaptım çok silik çıktı hamile olma ihtimalim varmı acaba
E eda tosun Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2023 16 2 6 24 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eda tosun #2 eda tosun .!.: Selam ben test yaptım çok silik çıktı hamile olma ihtimalim varmı acaba yardımm edin Genişletmek için tıkla...
eda tosun .!.: Selam ben test yaptım çok silik çıktı hamile olma ihtimalim varmı acaba yardımm edin Genişletmek için tıkla...
A a3444 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Mart 2023 17 6 1 27 28 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eda tosun #3 Yaklasik 5 dakikadan once o silik çizgi ciktiysa evet var Bende 3 gün once yapmìstim test silik çıktı bir anda dün de hastanede hamile olduğumu ogrendim kesinlikle kan testi de yaptırırın İnşallah beklediginiz sonucu alacaksiniz
Yaklasik 5 dakikadan once o silik çizgi ciktiysa evet var Bende 3 gün once yapmìstim test silik çıktı bir anda dün de hastanede hamile olduğumu ogrendim kesinlikle kan testi de yaptırırın İnşallah beklediginiz sonucu alacaksiniz