• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test

• Konu Sahibi Konu Sahibi wdolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wdolly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar 7 sinde regl olmam lazımdı 18 inde kan verdim 0.50 bekledim 26 sında verdim 6.73 dedim oldu galiba 27 sinde öğlen regl oldum her zamanki olduğum gibi dün yani reglın 3. Günü test yaptım silik çizgi çıktı yardımcı olurmusunuz ama aşırı silik ben görüyorum ama telde çok net çıkmıyor

Eklentiler

• IMG_2343.webp
    IMG_2343.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 45
  • A49F0AC4-944A-4D93-9240-B8346319CAC3.webp
    A49F0AC4-944A-4D93-9240-B8346319CAC3.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 44
Yani adet olmuşsunuz nasıl olacakki gebelilk

Kimyasal geçirmiş olabilirsiniz tekrar kanınıza baktırın

Adetini nittikten sonra tekrar yapın test

Teşekkür ediyprum 🫠🫠

Bide bu arada kaç dakika içinde cikti

Bide bu arada kaç dakika içinde cikti
Sonraki gün baktığımda gördüm dün yaptım ben testi ama 2 dk fln geçti aman dedim adet oldum zaten ilgilenmedim pek açıkçası bıraktım bugün aklıma düştü dün pek bakmadım tekrar bakayım bir dedim öyle gördüm ki fotoğrafta belli olmuyor bariz bir şekilde çizgi var ama bilmiyorum

Hamileyken düzenli adet gören arkadaşınız Kaçıncı ayda farketmiş peki o esnada hiç kan vermemiş mi ? Kanda da mı çıkmamış gebeliği W wdolly

Sonraki gün baktığımda gördüm dün yaptım ben testi ama 2 dk fln geçti aman dedim adet oldum zaten ilgilenmedim pek açıkçası bıraktım bugün aklıma düştü dün pek bakmadım tekrar bakayım bir dedim öyle gördüm ki fotoğrafta belli olmuyor bariz bir şekilde çizgi var ama bilmiyorum
Çoğu zaman kimyasal olabiliyor sizinkide o olabilir

Back
X