herşeyin orjinali bence :)
arkadaşlar ben de yaptırcam diye biyer. fiyatı çok boğaziçi tıp merkezi diye biyer. 3250 fiyatı.. damla silikon pütürlü.. fiyatı çok uygun geldi bana acaba çok da kaliteli biyer değil mi yoksa?
fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
arkadaşlar ben de yaptırcam "BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ "diye biyer. fiyatı çok boğaziçi tıp merkezi diye biyer. 3250 fiyatı.. damla silikon pütürlü.. fiyatı çok uygun geldi bana acaba çok da kaliteli biyer değil mi yoksa?
(yukarıdaki mesajım eksiktir)
arkadaşlar ben de yaptırcam "BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ "diye biyer. fiyatı çok boğaziçi tıp merkezi diye biyer. 3250 fiyatı.. damla silikon pütürlü.. fiyatı çok uygun geldi bana acaba çok da kaliteli biyer değil mi yoksa?
(yukarıdaki mesajım eksiktir)
Arkadaşlar Şu dakikadan itibaren tam 1 ay oldu büyütme operasyonu olalı İnanamıyorum Nasıl geçti İlk 3 gün Sadece Patlıycak gibi Şişti Göğüslerim Korkuyordum Kendime bakarken aynada Bakmak İstemiyordum bile desem yeridir Şimdi Formuna Kavuş tu ödemler indi Hem Doğal hem de Dolgunlar Dilediğim herşeyi Giyiyorum ve Çok Güzel Duruyor Umarım bu Mutluluğu İsteyen herkes Yaşasın Dilerim Sevgilerim Leeeee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?