B berrak__deniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2009 12 7 88 40 Ankara 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mecnunix #41 berrak__deniz .!.: merhaba..zahmet olmazsa atar mısınız Genişletmek için tıkla... hem kalitesini görmüş oluruz.. çünkü kalıbımız kötüyse güzel birşey çıkarmamız mümkün değil :)
berrak__deniz .!.: merhaba..zahmet olmazsa atar mısınız Genişletmek için tıkla... hem kalitesini görmüş oluruz.. çünkü kalıbımız kötüyse güzel birşey çıkarmamız mümkün değil :)
B berrak__deniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2009 12 7 88 40 Ankara 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mecnunix #42 minerva_84 .!.: ben instagram hesabı üzerinden silikon kalıp aldın 26 ekim tarihine kadar 10 adet kalıp 100 TL ihtiyacı olan alsın ben aldım çok memnunum resimlerini atabilirim isteyene instagram hesabı ucuzkalipicin diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... fatma__cakmak@hotmail.com
minerva_84 .!.: ben instagram hesabı üzerinden silikon kalıp aldın 26 ekim tarihine kadar 10 adet kalıp 100 TL ihtiyacı olan alsın ben aldım çok memnunum resimlerini atabilirim isteyene instagram hesabı ucuzkalipicin diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... fatma__cakmak@hotmail.com