Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden evlenmeden önce hamama götürmek varmış ya nekadar doğru bir karar![]()
Hep Kardashianlardan ötürü bak bunlar.
Oturunca sağa sola bi tarafa kaysa, fark etmesen, evlerden ırak yav bu riske girilir mi?
Kaymıyo mu bunlar yukarı aşağı sağa sola? Yaz günü pis pis terletmiyor mu? Sivilcelendirmiyor mu? Hava alıyor mu almıyor mu? Neden?
Squat yapın gardaşım squat.
gaz ne beee.O değil de tenhada gaz çıkarsan yol bulup çıkamaz ki oradan. Abooo![]()
ben bacak silikonu bile gordummİlk kez duydum ve şok oldum poponunda mı sahtesi var![]()
![]()
Ben benimkinin büyüklüğünden yakinirim millet böyle şeyler araştırır. Hayat gerçekten acımasızHep Kardashianlardan ötürü bak bunlar.
Oturunca sağa sola bi tarafa kaysa, fark etmesen, evlerden ırak yav bu riske girilir mi?
Kaymıyo mu bunlar yukarı aşağı sağa sola? Yaz günü pis pis terletmiyor mu? Sivilcelendirmiyor mu? Hava alıyor mu almıyor mu? Neden?
Squat yapın gardaşım squat.
Buna psikolojide üstüne gitme diyorlar. Korktugun şeyi öne çıkarıp maruz kalarak kendinle barisiyorsunSorduğuna pişman ettiniz da..
Ben almiim cinim. Zira benimkiler 3km. öteden belli.
Kamufle etmeye çalıştığım şeyi niye destekleyeyim ki?
Öyle deme her şeyin fazlası zarar. :))Allahim bir gün beni de silikon popoya muhtac et yarabbim duy sesimi![]()
Squat ne öyle kolayı varken :)) bir adam vardı binlerce doları estetik ameliyatlara harcamisti. Spor yapmak yerine silikon kaslar yaptırmış. Hey Allah'ım. İnsanoğlu acayipOoo bunların iki katı bende varayrıca bunu alacağına suqat yapasın
Ben de alayim annemeMarkayi bilmiyorum ama annem bütün pantolonlarin ic kismina dikti bunlardancidden ise yariyor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İki gunde ben onu normal popo yaparim yine, potansiyel varÖyle deme her şeyin fazlası zarar. :))
O zaman sıkıntı yok. Of benimki de büyük aile mirasıİki gunde ben onu normal popo yaparim yine, potansiyel var![]()