Silikonlar tamponlar bugün alındı ama tıkalıyım yine

Banuuucetinnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
174
73
13
32
Kızlar bugün alındı alçı tampon dikiş ilk alınca biraz nefes aldım sonra tıkandım ben yine of rahat nefes almanın hayaliyle bekledim 1 hafta çok yoruldum ağızdan nefesle. Okyanus suyu kullanıyorum ne zaman düzelir kiii? :(

Merhabalar geçmiş olsun tamponlar alınınca çok iyi nefes alamadınmı?

Sıkıntı yapma bol bol Okyanus suyu kullan ve burnundan nefes almaya çalış açılacaktır

Canım nasıl oldun.nefes alabiliyor musun.ben de salı günü ameliyat oldum.pazartesi günü bandajlar im çıkacak.çok zorlanıyorum nefes alamamak çok kötü.bandajlar alıninca geçmezse çok korkuyorum.

Canım nasıl oldun.nefes alabiliyor musun.ben de salı günü ameliyat oldum.pazartesi günü bandajlar im çıkacak.çok zorlanıyorum nefes alamamak çok kötü.bandajlar alıninca geçmezse çok korkuyorum.
Okyanus suyuna devam ediyorum açıldı biraz canım ya tamponlar varken çok kötüydü özellikle ilk 2 gün ölcek gibiydim nasıl geçicek bu hafta dedim ama geçti gitti. Tamponların alınınca alırsın nefes güzel temizle burnunu okyanus suyunu ihmal etme. Hiçte acımıyo bu arada alınırken :) geçmiş olsun :)

bana doktorum deniz suyu vermiş. Tamponlarım çıkınca kullanmaya başlayacağım. Tamponlar çıkarken canın yandı mı ? Birde benim dikişlerim kendi eriyecekmiş. inşallah iz kalmaz :( Birde bu deniz suyu acaba yakıyor mu burnu temizlerken?

bana doktorum deniz suyu vermiş. Tamponlarım çıkınca kullanmaya başlayacağım. Tamponlar çıkarken canın yandı mı ? Birde benim dikişlerim kendi eriyecekmiş. inşallah iz kalmaz :KK43: Birde bu deniz suyu acaba yakıyor mu burnu temizlerken?
Hiç acımadı canım korkun olmasın :) herkes acımıyo dediği halde korka korka gittim korktuğuma üzüldüm :) iz için bi merhem veriyo doktor işe yarar mı bilmem almak zorundasın demedi 80 lira gibi bi fiyatı var. Kantoron yapı bulabilirsen onu sürebilirsin yara bıçak izi vs geçiriyo ben ondan sürmeye başlıcam bugün :) deniz suyu da hiç yakmıyo tampon varken günde 2 şişe bitirdim ben :) genzinden aksın çok çek burnuna o önemli :) geçmiş olsun :)

Hiç acımadı canım korkun olmasın :) herkes acımıyo dediği halde korka korka gittim korktuğuma üzüldüm :) iz için bi merhem veriyo doktor işe yarar mı bilmem almak zorundasın demedi 80 lira gibi bi fiyatı var. Kantoron yapı bulabilirsen onu sürebilirsin yara bıçak izi vs geçiriyo ben ondan sürmeye başlıcam bugün :) deniz suyu da hiç yakmıyo tampon varken günde 2 şişe bitirdim ben :) genzinden aksın çok çek burnuna o önemli :) geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim. Tampon varken mi kullandiniz? Bnm doktorum yampon ciktiktan sonra kullabmami istedi. Nedenki acaba

Teşekkür ederim. Tampon varken mi kullandiniz? Bnm doktorum yampon ciktiktan sonra kullabmami istedi. Nedenki acaba
Bilmiyorum ki benim doktorum ihmal etme kurumasın içi tampon çıkarken acır yoksa dedi gittiğimde burnum tertemizdi kan kabuk vs hiç yoktu canım bide tıkanıklığı da açılıyodu tampon varken yaptığımda

Kızlar bugün alındı alçı tampon dikiş ilk alınca biraz nefes aldım sonra tıkandım ben yine of rahat nefes almanın hayaliyle bekledim 1 hafta çok yoruldum ağızdan nefesle. Okyanus suyu kullanıyorum ne zaman düzelir kiii? :KK43:
Çok geçmiş olsun nefes sorununuz düzeldi mi? Bende 3 haftaya ameliyat olucam tampon varken neyse ama çıkınca da alamama fikri çok daraltıyo

Çok geçmiş olsun nefes sorununuz düzeldi mi? Bende 3 haftaya ameliyat olucam tampon varken neyse ama çıkınca da alamama fikri çok daraltıyo
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun şimdiden :) düzeldi düzeldi. Çok nadir tıkanıyo o da tam olarak değil hafif bi tıkanıklık , normaldir diye düşünüyorum :)

burnun ön kısmında kesi izi kalıyor mu?fotoğraflarda hiç belli olmuyor ama acaba kalıyor mu merak ediyorum

burnun ön kısmında kesi izi kalıyor mu?fotoğraflarda hiç belli olmuyor ama acaba kalıyor mu merak ediyorum
Şuan var baya belli ama zamanla geçicekmiş bi merhem var kesi izini yok ettiğini iddaa eden doktorda istersen alabilirsin demişti 80 lira bi fiyatı var sanırım ben kantoron yağı kullanıcam o da izleri yok ediyo :)

Şuan var baya belli ama zamanla geçicekmiş bi merhem var kesi izini yok ettiğini iddaa eden doktorda istersen alabilirsin demişti 80 lira bi fiyatı var sanırım ben kantoron yağı kullanıcam o da izleri yok ediyo :)
aa contractubex :) iz sıkıntı olmaz sanırım eğer olsaydı bunca insan yaptırmazdı :)

Back
X