- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
Ipone degilse gelme ihtimali var umarim hafiza kartinadir kayit. Hafiza kartini pcye takip recovry programi kullanak getirebilirsin. Yapamazsan telefoncuya gotur. Geri getirme programlari var . Her telefonda pc de neyi silersen sil iz birakir. Alma şansin var ipone haric.Merhaba
Telefon hafızam dolmuştu ve google fotoğraflara yedeklenmiştir diye, tüm videoları sildim ve hayatımın şokunu yaşadım.
O kadar üzgünüm ki. O videolar bi daha nasıl geri gelir. Geri getirmenin bi yolu var mıdır? Her türlü riski göze alabilirim.
Kızımın dogumhaneden çıkışı, ilk muayenesi, ilk kiyafetlerini giymesi, ilk ağlamaları, ilk emzirmelerimhepsi yok oldu. Eşime daha mevzuyu açamadım bile.
Anladıgım kadarı ike telefonunuz android, resimleri galeri kısmından mı sildiniz yoksa fotograflar uygulamasında mı sildiniz?Merhaba
Telefon hafızam dolmuştu ve google fotoğraflara yedeklenmiştir diye, tüm videoları sildim ve hayatımın şokunu yaşadım.
O kadar üzgünüm ki. O videolar bi daha nasıl geri gelir. Geri getirmenin bi yolu var mıdır? Her türlü riski göze alabilirim.
Kızımın dogumhaneden çıkışı, ilk muayenesi, ilk kiyafetlerini giymesi, ilk ağlamaları, ilk emzirmelerimhepsi yok oldu. Eşime daha mevzuyu açamadım bile.
Bebekten fırsat bulursam çıkıp soruşturacağım. Aklımda var bu. Sağolbi bilgisayarcıya gösterseniz. silinen seyleri geri getiriyolr belki tlfnda da getrrler
Dosyalardan. Samsung galaxy s7Anladıgım kadarı ike telefonunuz android, resimleri galeri kısmından mı sildiniz yoksa fotograflar uygulamasında mı sildiniz?
Google play de bi iki uygulama denedimdaha fazla kendiniz kurcalamayin, telefoncuya goturun. hatta telefoncu olmasina gerek yok kardesiniz falan varsa bu islerden anlayan o da yapabilir. cihazi rootlamasi yeterli.
iphone ise ve son silinenlerden de sildiyseniz bir sey yapilmaz ama artik jailbreak ise yaramiyor maalesef.
Cihaz Samsung Hafıza kartı yok maalesef bir telefoncuya göstereceğim araştıracağım bakalım inşallah bir sonuca varırımIpone degilse gelme ihtimali var umarim hafiza kartinadir kayit. Hafiza kartini pcye takip recovry programi kullanak getirebilirsin. Yapamazsan telefoncuya gotur. Geri getirme programlari var . Her telefonda pc de neyi silersen sil iz birakir. Alma şansin var ipone haric.
Tamam şimdi bu uygulamaya girin videolarin ve fotogtafların cekildigi tarihlere inin uygulamadan asagida olması gerek eger bulamaz iseniz bu uygulamanin çöp kutusu kısmı var oraya bakin birde. Sizin için denedim bende çunkuDosyalardan. Samsung galaxy s7
amamCihaz Samsung Hafıza kartı yok maalesef bir telefoncuya göstereceğim araştıracağım bakalım inşallah bir sonuca varırım
Buradan çıkmayabiliyor maalesef. Geçen sene arkadaşım silmiş galerisini. Denedik ama burda çıkmadı. Fotoğraflar uygulamasından silinince burdan bulunuyor sadeceTamam şimdi bu uygulamaya girin videolarin ve fotogtafların cekildigi tarihlere inin uygulamadan asagida olması gerek eger bulamaz iseniz bu uygulamanin çöp kutusu kısmı var oraya bakin birde. Sizin için denedim bende çunkueski tarihden dosyalardan bir video ve resim sildim fotograflar uygulamasından o tarihe inince buuldum resmide videodu umarim sizinde öyle olur
Eki Görüntüle 2771842
geri gelir. bunu için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Anlayan birinden yardım isteyin.Dosyalardan. Samsung galaxy s7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?