silinen konu

suna5000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
3.457
1.252
248
akşam üstü bir tane konu vardı yerden yere vuracağınızdan eminim başlığında silinmiş galiba:44:
17 yaşında hamile bir kızdı sonunu merak ettim
ne oldu o konu fake miymiş ki

Konuyu bikiyorum.. sayfalari tamamuni okuyup yorum yapacakym.tam yorum yaparken silindi konu..gercekten fake miymis

sanırım fake tir ama gerçekse de o kıza üzüldüm. ama ne bileyim hikayesi de bir garipti. 17 yaşında annesi babası ölmüş, tek gecelik ilişkide bekaretini kaybediyo hamile kalıyo, çocuğunu aldırmıyo (bu çok garip), etrafındakiler çocuğun babasını aramasını söylüyor ama sahip çıkan yok, ablası evli ama orda kalmak istemiyor yük olmamak için, 17 yaşında çocuğu salmışlar ortaya

ay bunların hepsini yazınca gerçekten olamayacağını anladım çok saçma çünkü

valla silindigi icin bende yarim hissetmistim kendimi hahaha ve kizlar bence o faketi..bn yorumlarn hemen hemen hepsini okudum.bnde biseyler yazmistm..faketi cnku kiz adi altinda olan fake kisi sorulara hemen ve hepsine cvp veremiyodu hep gecistirme cvpliyodu..ama iyi geyk donmusty yne tobe yarabbim ya:D

Konu sahibi Allah in adiyla yemin etti ama yaa.. bu kadar klay mi aliyo insanlar agzina Allah im adini.. hem yemin ederek.. uzucu

Back
X