silinmek?*******

mutlulukperisi82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
41
3
86
İçel Mersin
bu günlerde arkadaslarım beni sildini söylüyor ama nedensiz...
kimseye karışmam etmem hep evdeyim.iyiline ugrastıklarım bugun beni iistemiyo
içimi çok acıttı ilkin ama gecti şimdi.zaten hep dert çekıyodum sildi de kurtuldum onların dertlerinden.
Sıkıldım artık dertten...dert dinlemekten.... benım derdım bana yetiyo.
napa'yım sizce?

Bir insanin durduk yerde arkadasina "seni sildim" demesi icin kendi aklindan sorunu olmasi gerekir. Hem de 1 kisi de degil, arkadaslariniz size resti cekmis.

Siz kendinizin kendi halinde olup kimseye karismadigini saniyor olabilirsiniz. Arkadaslainiz da sizi oyle mi goruyor acaba? bence bu durumu bir de arkadaslariniza sorun.

Bence aynayi kendinize cevirmelisiniz artik. Kesinlikle vardir bir nedeni, belki siz de farkindasiniz ya neyse. Bu kadar arkadasim bana "seni sildim" dese, sorunu kendimde arardim.

bir insanı hayatından silmek öyle kolay değil ortada büyük yanlışlıklar olmadığı sürece.iki tarafdan birinin hata yapması gerekirki kendini çeksin geriye seni sildim diyebilsin bi nedenini sorun bence neden sildiklerine dair sizi

silmişse silmiş:bbo:

bulunmaz hint kumaşı mıymışkafamçokkarıştı

kurtulmuşsun işte ne güzel:lepi:

bırak ne hali varsa görsün

Eeeee onlar sizi silmiş..
Siz de onlardan kurtulduğunuzu düşünüyorsunuz..
Şu anda ne yapmanız gerektiğinizi bize soruyorsunuz..
Yakın sigarayı,bakın keyfinize bence..:lepi:

valla benim de sildiğim oldu silindiğim de oldu
ancak hiçbişeye değmez hayat devam ediyor ve bambaşka insanlarla da hayat devam ediyor yani onlarsız da oluyor
önce üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm diyorum hiç ardıma bile bakmıyorum eminim bu olay soğusun sen de öle diyeceksin ne kadar üzdüm kendimi diye değmezmiş diyeceksin
şimdi silen siliyor yine ama ben silmiyorum ama üzerlerine de düşmüyorum kimseye gerçekten kimse için değmiyor

Msjınız pek açıklayıcı olmamış neden siliyomuş arkadaşlarınız sizi?
Hayat bu silersinizde silinirsinizde haklı olan sizseniz yolunuza bakın yok sorun sizdeyse arkadaşlarınızı boş yere kaybetmeyin derim. mirmirmirmir

arkadaşlarınız sizi silmiş sizde bu durumdan memnunsunuz anlaşılan biz ne yapalım sizce ne diyelim

Alan memnun,satan memnun durumu var yorumunuzda,
Bencede kurtuldum diyorsanız,keyfini sürün gitsin.

yorumlarınız için teşekküe edrim arkadaşlar.
evet acıklamam az olmuş sanırım.3 kişi sildim dedi.2si kuzenım hemde en yakın arkadaslarımdı.
biri sırf düğününe gidemedım die sildi.ben slm göndermiştim sebebini söylemiştim.size de söylıyım.3 aylık hamileydim kusmaktan evden cıkamıyodum serumlarla yasıyodum.
2.si mailime dar günümde yanımda olmayanlar iyi günümde zahmet etmesınler yazmıstım.ona ilaveten sana katılıyorum bende senı hayatımda istemiyorum demiş.çok zoruma gitti.nedenını sor dıen arkadas var forumda da onun bana acıklama yaparak silmesi gerekmıyo muydu?ben onun her kötü zamanında yanındaydım ama o hiç benım yanımda olmadı.ben yıne de bişey demedım.
3sü en yakın arkadasımdı.10 yıllık.o tam sildim demedi ama ima etti.ben de kaprıs cekemedım sıldım numaralarını...onun derdıde evime gelecenı söyledi evde yokum dedım.sınavım vardı.sora eve geldıgımde buyur gel dedım.kaprıs yaptı.neymıs efendım ihtıyacı oldugu an evde yokmusum.sınavıma mı gıtmıyım şimdi siz söyleyın kim haklı?

Olan olmuş,biten bitmiş..
Şimdi o haksızdı ben haklıydım davasını sürdürmenin mantığı nedir?
Boşverin,siz kendi hayatınıza bakın..

eger gercek bir bag olsaydi aranizda sizin onemli bir durumunuz oldugunu bilip anlayisla karsilamalari gerekirdi. bir kiz arkadasim isim var diyince tavir alip,surat asiyorlar sen tamam onemli degil diyorsun.tesekkur ederim demisti..anlattigina gore cok bunalmisti.sizinki de boyle bisey olmus..uzulmeye degmezz..bosverin...

Sil seni sileni, padişah olsa da,
Sev seni seveni çöpçü olsa da..
----------------
Böyle birşey vardı eskiden, böyleydi galiba..
Pek uymadı ama uysa da uydu uymasa da uydu bence..

Neyse silmeyim kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…