- Konu Sahibi mutlulukperisi82
-
bu günlerde arkadaslarım beni sildini söylüyor ama nedensiz...
kimseye karışmam etmem hep evdeyim.iyiline ugrastıklarım bugun beni iistemiyo
içimi çok acıttı ilkin ama gecti şimdi.zaten hep dert çekıyodum sildi de kurtuldum onların dertlerinden.
Sıkıldım artık dertten...dert dinlemekten.... benım derdım bana yetiyo.
napa'yım sizce?
bu günlerde arkadaslarım beni sildini söylüyor ama nedensiz...
kimseye karışmam etmem hep evdeyim.iyiline ugrastıklarım bugun beni iistemiyo
içimi çok acıttı ilkin ama gecti şimdi.zaten hep dert çekıyodum sildi de kurtuldum onların dertlerinden.
Sıkıldım artık dertten...dert dinlemekten.... benım derdım bana yetiyo.
napa'yım sizce?
yorumlarınız için teşekküe edrim arkadaşlar.
evet acıklamam az olmuş sanırım.3 kişi sildim dedi.2si kuzenım hemde en yakın arkadaslarımdı.
biri sırf düğününe gidemedım die sildi.ben slm göndermiştim sebebini söylemiştim.size de söylıyım.3 aylık hamileydim kusmaktan evden cıkamıyodum serumlarla yasıyodum.
2.si mailime dar günümde yanımda olmayanlar iyi günümde zahmet etmesınler yazmıstım.ona ilaveten sana katılıyorum bende senı hayatımda istemiyorum demiş.çok zoruma gitti.nedenını sor dıen arkadas var forumda da onun bana acıklama yaparak silmesi gerekmıyo muydu?ben onun her kötü zamanında yanındaydım ama o hiç benım yanımda olmadı.ben yıne de bişey demedım.
3sü en yakın arkadasımdı.10 yıllık.o tam sildim demedi ama ima etti.ben de kaprıs cekemedım sıldım numaralarını...onun derdıde evime gelecenı söyledi evde yokum dedım.sınavım vardı.sora eve geldıgımde buyur gel dedım.kaprıs yaptı.neymıs efendım ihtıyacı oldugu an evde yokmusum.sınavıma mı gıtmıyım şimdi siz söyleyın kim haklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?