- 24 Ağustos 2024
- 32
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Belinayyyy
Kızlar merhaba 3 yıl önce yaptırdığım microblading hala çıkmadı 3 defa sözde sildirdim ama derim kırmızı kaldı nasıl kurtulabilirim bilen var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef çok zor annemde sildirdi böyle kırmızı kaldı 3 sene oldu hala böyle duruyor cilt doktoruna sorun yada işini iyi bilen bir kozmetikcilere danışın biz bi çözüm bulamadık annemin kullanmadığı krem doğal yöntem kalmadı.. kaşlarınızın formu ve sıklığı güzel duruyor aslında niye sildirdiniz yada yaptırdınız kiKızlar merhaba 3 yıl önce yaptırdığım microblading hala çıkmadı 3 defa sözde sildirdim ama derim kırmızı kaldı nasıl kurtulabilirim bilen var miEki Görüntüle 3545308
Ya çok üzüldümMalesef çok zor annemde sildirdi böyle kırmızı kaldı 3 sene oldu hala böyle duruyor cilt doktoruna sorun yada işini iyi bilen bir kozmetikcilere danışın biz bi çözüm bulamadık annemin kullanmadığı krem doğal yöntem kalmadı.. kaşlarınızın formu ve sıklığı güzel duruyor aslında niye sildirdiniz yada yaptırdınız ki![]()
Cilt bakımlarla belki minimumlara düşürebilirsin dene bakalım araştır her cilt bir değil ama bu kzarıklıklar kötü ya bende yaptırdım yeşilimsi oldu grimsi tona döndü zamanla şimdi çok hafif çizgiler var sadece microblading ve sildirme işlemi iyi bi yer şartYa çok üzüldümtamamında yok aslında kas başlangıç kısmına yaptırmıştım eşit dursun diye ama çok uzun olmuştu sildirmek isteyince de böyle oldu
Merhaba microbladingten kurtulunuzmu tamamen cıktımıCilt bakımlarla belki minimumlara düşürebilirsin dene bakalım araştır her cilt bir değil ama bu kzarıklıklar kötü ya bende yaptırdım yeşilimsi oldu grimsi tona döndü zamanla şimdi çok hafif çizgiler var sadece microblading ve sildirme işlemi iyi bi yer şart
Merhaba ben sildirme işlemi yaptırmadım sadece zamanla rengi açıldı yok gibi bişey kaşlarım seyrek sonuna doğru orda biraz belli ediyo kendini hafif yeşilimsi grimsi bi renk. Limonla toniklerle biraz rengi açıldı sadeceMerhaba microbladingten kurtulunuzmu tamamen cıktımı
Ne kadar sürede açıldı peki rengiMerhaba ben sildirme işlemi yaptırmadım sadece zamanla rengi açıldı yok gibi bişey kaşlarım seyrek sonuna doğru orda biraz belli ediyo kendini hafif yeşilimsi grimsi bi renk. Limonla toniklerle biraz rengi açıldı sadece
Yani bi sene felan sonra acildi rengiNe kadar sürede açıldı peki rengi
Pico lazer ile kurtulabilirsiniz ancakKızlar merhaba 3 yıl önce yaptırdığım microblading hala çıkmadı 3 defa sözde sildirdim ama derim kırmızı kaldı nasıl kurtulabilirim bilen var miEki Görüntüle 3545308
Sildirdikten sonra mı iz kaldı? Nerede yaptırdı silme işlemini?Malesef çok zor annemde sildirdi böyle kırmızı kaldı 3 sene oldu hala böyle duruyor cilt doktoruna sorun yada işini iyi bilen bir kozmetikcilere danışın biz bi çözüm bulamadık annemin kullanmadığı krem doğal yöntem kalmadı.. kaşlarınızın formu ve sıklığı güzel duruyor aslında niye sildirdiniz yada yaptırdınız ki![]()
Yüzüne ip askı yaptırmıştı bir güzellik kliniğinde istanbulda orda sildirmişti iz dediğimde kızarıklık yaniSildirdikten sonra mı iz kaldı? Nerede yaptırdı silme işlemini?
Lazerle mi sildirmişti acaba? Bende sildirmek istiyorum ama is kalır diye cesaret edemiyorum.Yüzüne ip askı yaptırmıştı bir güzellik kliniğinde istanbulda orda sildirmişti iz dediğimde kızarıklık yani
Galiba evet başka nasıl silinir bilmiyorum bende yaptırdım annemle aynı yerde onunki kadar kötü olmadı ama hafif yeşillik gri oldu ben limonla açtım rengini artık belli olmuyor mikrobladıng yaptırdığım cesaret edip düzeltiremiyorumda kaşlarım seyrek ama formu kalın kavızlı rengi soluk kaşlarım bu yüzden biraz üstünden geçirtsem iyi olur pudralama işlemi düşünebilirsin eğer çok kötü değilse bende onu bi türlü sevmiyorum kıl tekniği daha güzel geliyorLazerle mi sildirmişti acaba? Bende sildirmek istiyorum ama is kalır diye cesaret edemiyorum.
Benim kaşlarımın şekli çok güzeldi. Sadece seyrekti biraz, ben boşlukları doldurmak istedim ama yapan kız (Allah bildiği gibi yapsın) şeklini tamamen değiştirdi, yüzümün ifadesi bambaşka biri gibi aşırı kötü oldu. Cesaret edip sildiremedim iz kalır diye. Görüştüğüm bi iki yerde dövme boyası gitmez dedi.Galiba evet başka nasıl silinir bilmiyorum bende yaptırdım annemle aynı yerde onunki kadar kötü olmadı ama hafif yeşillik gri oldu ben limonla açtım rengini artık belli olmuyor mikrobladıng yaptırdığım cesaret edip düzeltiremiyorumda kaşlarım seyrek ama formu kalın kavızlı rengi soluk kaşlarım bu yüzden biraz üstünden geçirtsem iyi olur pudralama işlemi düşünebilirsin eğer çok kötü değilse bende onu bi türlü sevmiyorum kıl tekniği daha güzel geliyor
Benim denediğim gibi yap istersen limon azıcık sür yıka devamlı rengi gitsin rengini açar ay bilemedim işinin ehline denk gelmeyince böyle oluyo ucuz diye yaptırıyoruz sonra böyle oluyor Cildimize yaptırdğmız sürdüğümüz herşey aslında değerli olmalı sağlık acısından kullandığmız makyaj malzemelerine kadar bazen 3-5 dinlemeden almak lazım .. daha profesyonel biryere göster istersenBenim kaşlarımın şekli çok güzeldi. Sadece seyrekti biraz, ben boşlukları doldurmak istedim ama yapan kız (Allah bildiği gibi yapsın) şeklini tamamen değiştirdi, yüzümün ifadesi bambaşka biri gibi aşırı kötü oldu. Cesaret edip sildiremedim iz kalır diye. Görüştüğüm bi iki yerde dövme boyası gitmez dedi.
Prof bi yer arıyorum. Serap çınarı bu forumda duydum ama şikayetvar’da baktığımda fazla şikayet var. İki yer daha var ama gerçekten iyi midir emin olamadım tabi. Konu açtım hatta ama kimse yazmadıBenim denediğim gibi yap istersen limon azıcık sür yıka devamlı rengi gitsin rengini açar ay bilemedim işinin ehline denk gelmeyince böyle oluyo ucuz diye yaptırıyoruz sonra böyle oluyor Cildimize yaptırdğmız sürdüğümüz herşey aslında değerli olmalı sağlık acısından kullandığmız makyaj malzemelerine kadar bazen 3-5 dinlemeden almak lazım .. daha profesyonel biryere göster istersen