ben silivri anadolu hastanesine gidiyorum. dr.timur uğurlu nun takibindeyim.çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor.arkadaşımın tavsiyesi ile gitmeye başladım.bu ikinci gebeliğim daha önce sezeryanla doğum yaptım.yine sezeryan olacak.30.haftadayım.arkadaşım da sezeryanla spinal anestezi ile doğum yapmıştı.bir gece hastanede yattı.hiç ağrısı olmadı hemen ayağa kalktı ertesi gün taburcu oldu.anestezi uzmanı dr.önder bey di.o da çok iyi bir doktor.hiç kafanda bir şüphe olmasın.yalnız timur bey ileri haftadan sonra kabul etmiyor diye biliyorum.riskli gebelikler konusunda uzman bir doktor.ameliyatları çok başarılı.çok yoğun çalışıyor.randevusuz giderseniz baya bir beklersiniz.
Doğum yapacak arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olsun.
Benim ilk doğumum normaldi . İkinci bebişim fazla geliştiği için sezeryan olmak zorunda kaldım.
İki doğumumda da doktorum Eser Ağar 'dı. Hamilelik takiplerimi de yapmıştı. Beylikdüzü Medicana'da çalışıyordu. Şimdi Silivri Anadolu Hastanesi 'ne geçmiş. Kendisini size tavsiye edebilirim. Doğumlarımda hiç sorun yaşamadım. Çok şeker ve güleryüzlü bir insan. Hastanız Gül'ün selamı var derseniz beni hatırlayacaktır.
Hoşçakalın.
şu an 2 aylık hamileyim ama hala hangi doktora gitsem ve hangi hastanede doğum yapsam sorusuna yanıt bulamadım, aslında normal olsam dert değil, çünkü normalde doktor bi yere kadar gerisi kişinin bünyesine kalmış. ama sezeryan olduğum için çok fazla endişeliyim .silivride kadın doğum doktoru olup sezeryanda çok iyi olan bi doktor hala bulamadım...yardımcı olabilecek arkadaşların lütfen bir iki cümle yazmasını istiyorum.