- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ablacıgım eger medyayı takip eden varsa gezi parkı olaylarında baş saflarda yer alan ünlü diye nitenlendirdiginiz gurptan bazı kişiler sevgili başbakanımızdan defalarca özür dilediler kimse kimseden durduk yerde özür dilemez yani sucu varki özür diledimedyayı ve sosyal siteleri takip ettiğinizi zannediyorum . bunların gerçek olduğunu bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar biliyor canım . yeniden eyleme dönmek istemiyorum kusura bakma artık milletin gözü açıldı kimin hangi amaçla ne yaptığını çok iyi biliyoruz .
o zaman bu kırmızı ile belirlediğim cümleniz için bugün çok mutlu olmalısınız. artık başörtüsü serberstliği geliyor. içerdekiler zamanında yasaklanmıştı hatırlarsanız
o zaman bu kırmızı ile belirlediğim cümleniz için bugün çok mutlu olmalısınız. artık başörtüsü serberstliği geliyor. içerdekiler zamanında yasaklanmıştı hatırlarsanız
peki gezi parkını desteklemektedi amacınız neydi söylermisiniz ?
amacınız hükümeti devirmek yada darbe degildiyse ?
medyayı ve sosyal siteleri takip ettiğinizi zannediyorum . bunların gerçek olduğunu bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar biliyor canım . yeniden eyleme dönmek istemiyorum kusura bakma artık milletin gözü açıldı kimin hangi amaçla ne yaptığını çok iyi biliyoruz .
nedenini kendilerde bilmiyorlar soruyoruz acıklayamıyorlarda dala budaga carpıp duryorlarBende merak ediyorum gezi parkindaki eylemlerin gercek nedeni nedir diye....
uzun mesajımdan sadece başörtüsü kısmınımı alıntı yaptınız..
bende şöyle devam edeyim..
başörtüsü serbestliğini 10 küsür senedir getirmemiş(getirememiş değil) bir iktidar var neden getirmiyor gecenin bir yarısı her türlü yasayı meclisten geçirirken neden başörtüsü bunca sene bekledi işine öyle geliyordu...benim kızım benim kardeşim başörtüsü yasağı yüzünden okuyamadı çalışamadı vs...diye mitinglerinde basın toplantılarında bunu siyasi araç haline getirdi çok ta güzel başardı din üzerinden yürüdü müslüman memleketiz bu da prim yaptı doğrusu...
Bende merak ediyorum gezi parkindaki eylemlerin gercek nedeni nedir diye....
nedenini kendilerde bilmiyorlar soruyoruz acıklayamıyorlarda dala budaga carpıp duryorlar
soruyorum gezi parkı olaylarına katılanlar amacınız neydi ??? acıkarmısınız
özel mesaja gerek yok sebebini bizler cok iyi biliyoruzda sizler işinize geldigi gibi bahanelerin arkasına sıgınızyorsuzun herkes herseyin farkında merak etmeyin bizler aklı başında insanlarız1 buçuk ay boyunca gündemin en önemli konusu olan gezi parkı olaylarının sebebini hiç biryerde okumadıysanız, bu saatten sonrada öğrenemezsiniz. Konu kapanmasın diye anlatmadığımızı söyledim.
Ama gerçekten öğrenmek istiyorsanız yarın sabah ikinizede özel mesajla uzun uzun anlatayım
şimdi buaray bir resim koyucam da anında banlanıcam koyucam resim tamamen bugünün meydasından alıntıydı yani uydurma haber degil gercekti paşanızla alakalı :)Gezi parkı olaylarının hala sebebini milyon kere anlatmamıza rağmen sorupta cevap alamadığını iddia edenler varsa bugün yaşananların sebebinide bana biri bi daha anlatsın o zaman neden müebbet yedi paşalarım? verdiğiniz her cevabı anlamayacam bilginize tıpkı bir çok kez gezi parkı olaylarının sebebini çarşaf çarşaf yayınlamış anlatmış kimselerden biri olarak bende tekrar tekrar sorcam size neden paşalarım içerde?
Yurt disinda yasadigim icin fazla bilgim yok....1 buçuk ay boyunca gündemin en önemli konusu olan gezi parkı olaylarının sebebini hiç biryerde okumadıysanız, bu saatten sonrada öğrenemezsiniz. Konu kapanmasın diye anlatmadığımızı söyledim.
Ama gerçekten öğrenmek istiyorsanız yarın sabah ikinizede özel mesajla uzun uzun anlatayım
Benim cok fazla bilgim yok....özel mesaja gerek yok sebebini bizler cok iyi biliyoruzda sizler işinize geldigi gibi bahanelerin arkasına sıgınızyorsuzun herkes herseyin farkında merak etmeyin bizler aklı başında insanlarız
konuyu baştan okumadım zaten okusaydım da fikrim değişmeyecekti... kısacası biz buna ilahi adalet diyoruz özellikle doğu perinçek e çok sevindim iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?