silivride doğum yapanlar

Kolan ne yazı ki fiyat bilgisdi vermiyor pazartesi eser beye gidicem anadoluya bakalım izlenimlerimi yazarım sana

kolan normal 300 zorunlu sezeryan 500 dedi. epidural istenirse normalden ek ücret çıkarmış ama sezeryanda yok dedi. durum bu. eser beyi çok duyuyorum bu ara onunla ilgili bilgi paylaşırsanız memnun olurum.

kolan normal 300 zorunlu sezeryan 500 dedi. epidural istenirse normalden ek ücret çıkarmış ama sezeryanda yok dedi. durum bu. eser beyi çok duyuyorum bu ara onunla ilgili bilgi paylaşırsanız memnun olurum.

Canım pzretsi randevum vardı bir kere hastane çok temiz ve çok güzel geldi gözüme burda arayıp bulamadığım çoğu şeyi orda buldum eser bir süper bir dr espirili anlayışlı konuşkan ısrarcı olmayan gereksiz hiç bir tahlil hiç bir şey istemedi normalde kime ilk defa gitsme hemen bir kan idrar vs diyor ilk başta güleryüzlü ve sakin olması insanlara değer verip en azındna karşısındakinin bir can taşıdığının bilincinde olması çok güzledi mesela ben biraz fazla kg ile hmile kaldım hiç sorun etmedi sonuçta kendine dikkat et ve yürüyüşlerini aksatma sorun yok dedi ama ben hangi dr gityism ağlayarak çıkıyordum ordan uzun uzuninceleyip her ayrıntıya önem veriyor sorduğum tüm sorulara sıkılmadan cvp veriyor kısaca ben aradığımı buldum inş doğuma kadar aksilik yaşamam

ben de yarın gitmeyi düşünüyorum teşekkürler canım bilgilendirmer için. bakalım doğuma nereye gitçem artık bi karar vermem lazım. kafam karışık hayırlısı olur inş.

anadolu hastanesinde eser beye bugün muane oldum ağustosun 3 ile 11 i arası izinliyim dedi. yani o arada doğurursam o yok. doktor çok mükemmel ama hastaneyi bilemicem. nst odası kötüydü . kolan daha hijyenik davranıyor ve daha yeni. çok kararsızım . hayırlısı bakalım

bugün yine kolana gittim muzaffer bey çıkmıştı haşim beye gittim bayramda izne çıkmayacağını söyledi gayet iyi bi doktor . bebeğin yüzü görünmüyo dedi herhalde göstericekti . doğum pozisyonu almış bol bol yürü demir hapı vitamin hapı kullan dedi. ama ben ilaçları 2 aydır aksatıyorum çünkü bıktım.akşamları 1 saat yürüyoruz eşimle ama yetersiz sanırım. eser bey en aşağı 3300gr demişti ama haşim bey 2800gr dio anlamadım.

Selam herkese, Ben 1 ay silivride olacağım bu arada kontrol icin hastane arıyorum Silivri de en iyi özel hastane hangisi ?

eski bir başlık ama ben yinede bilgilendirmek istedim. ben bugün silivri kolan hastanesinden fiyat aldım normal doğum ilkse 650 tl,zorunlu sezaryen 750 tl ikinci doğumsa normal 550,zorunlu sezaryen 650 tl. kısa sürede hızlı bir fiyat artışı var ilginç ama güzel ve ilgili bir hastane,Haşim bey doktorum fazla konuşmasa da işini iyi yapıyor bir şey atlamıyor gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…