Silkeleme..

bahar6198

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
292
218
53
Günaydın hanımlar.Konum şöyle ki alt katımda oturan ve küs olduğum eşimin akrabasını balkonda çamaşırlarım, çarşaflarım varken dün akşam üstü halı silkelediğini gördüm.(Çarşaflar aşağıya doğru asılıydı) Arabada olduğum için de müdahale edemedim .Etseydim sonu nasıl biterdi bilmiyorum .Çok sinirlendim aşkam. Çalışıyorum ve bazı zamanlarda astığım çamaşırların tozlandığını görüyordum ama aklıma gelmedi öyle bir şeyler yaptığı.Ben şimdi ne yapıyım telefon edip kavga mı edeyim .Ya da Halı silkelemenin hangi balkondan yapılacağını mı konuşayım. Ya da onu takip edip çamaşır astığında üstüne mi silkeleyim. Herkes kafasına göre silkeliyor.
Bir de çamaşır balkonun içinde çamaşırlıkta olsa bile toz gelir dimi alt katta ki silkelerse.

Apartmanda yönetici filan var mı alt katla konuşmaktansa yöneticiye gitmelisiniz bence . Ama yanlış anlamayında , onlar sizin altınızda oturuyor o halı silkeliyor. Ama onun tozu size gelene kadar zaten balkona astığınız şeyler havadan kirlenir gibime geliyor .

Çamaşırlarınızı köy usulü aşağı sallandırmayın bi zahmet, kurutmalık en iyisi

Sizin yaptığınız da normal değil, komşunun yaptığı da. Tencere dibin kara, seninki benden kara misali...

Siz neden insanların kapısına , penceresine doğru çarşaf asıyorsunuz peki ?

Asmakla silkelemek aynı şeyler mi yok artık. Madem küstünüz yüz göz olmayın apartman yöneticisine söyleyin o uyarsın. Seviye yerlere düşer konuşursanız. Siz buradaki konteslere bakmayın hala en temiz kurutma balkonda kurutma gibi geliyor bana.

Yahu hala mı pencerelerden birşeyler silkeleniyor ! Üstümden biri hali ,çarşaf yada her ne silkeliyorsa, çeker aşağı atarım .böyle saygısızlık mi olur :| ben dışarı çamaşır asmiyorum ama camlarım açık ,onun tüm pisliği neden benim evime girsin ki ?! Kıla tüye ayrı bir uyuzum , kan çıkar :)

Bu silkeleme işine engel olabileceğini sanmıyorum .hem aranız da acıkmış. . En iyisi birgün belirleyin ,o gün cam kapı kapatır ,çamaşır da asmazsan sıkıntı çıkmaz ..

Yönetici yok malesef 4 daire var zaten.Yani etkilemez mi aşağıdan silkeleyince ben de bilemedim hatta onu da yazdım buraya.

Nasıl yani halıyı silkeliyor
Alışacak bu millet medeni olmaya herşey zamanla
Çok şey istememek lazım
Potansiyel var ama

Yönetici yok malesef 4 daire var zaten.Yani etkilemez mi aşağıdan silkeleyince ben de bilemedim hatta onu da yazdım buraya.
Etkilemez bence hayatta düşünmem alttan biri birşey silkelese benim balkona gelir diye. Zaten balkon dediğin sokak sonuçta o zaman her yerden herşey gelir . Bence sırf aşağıdakine gıcıksın ya biri suçlanmalıydı buda o olmuş

Teşekkürler.İçerde kurutuyordum ben önceden boş oda vardı .Çocuk olduktan sonra mecburen dışarı asmaya başladım o da balkonun içine kurutmalığa.Çünkü içerde nem olurmuş ve bebek için de zararlı bu.

Etkilemez olur mu tabi tozu gelir ha altan ha üsten fark etmez tozu gelir elbette tozların yere yapışacak hali yok havalara uçar.

Küs olsanizda nazikçe uyarabilirsiniz. Camasirlariniz asiliyken halı silkelememesi gerektiğini söyleyin.
Ya da apartmanca ( bence hiç olmaması gerekiyor ) gün ve yer belirleyin.

:) Valla işte dediğim gibi ben yıllardır içerdeki boş odada kurutuyordum dışardan daha temiz kurur diye. Bebek olduktan sonra mecburen dışarı koyuyorum kurutmalığa, zararlı olduğu için içerde. Pek anlamam o yüzden de ukalalık yapmam.Onu görünce bir an benim çamaşırları etkiler mi diye geçti aklımdan.

Çamaşır sokakta zaten bir onun aşağıdan hali silkemesine mi kaldın Allah aşkına ya alemsin

Onun silkeledigi halıdan etkilenecek şekilde çamaşır asmanız da onun yaptığından az kalır bir davranış değil. O size çamaşırların hangi balkona asılacağını söylese mesela. Balkondan aşağı çamaşır sarkıtmak da, balkondan pencereden birşeyler silkelemek de apartman hayatında olmaması gereken davranışlar. Insanlar artik köylük yerlerde bile dikkat ediyor. Siz bir çamaşırlık alın en iyisi.

Teşekkürler.Çamaşırlığım var orada kurutuyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…