Ama herkes o şekilde asıyor çarşafları .Çok uzatmıyorum ben de ikiye katlıyorumaşağıya doğru çamaşır asmaktan bir farkını göremedim ben halı silkelemenin..
Yönetici yok malesef 4 daire var zaten.Yani etkilemez mi aşağıdan silkeleyince ben de bilemedim hatta onu da yazdım buraya.Apartmanda yönetici filan var mı alt katla konuşmaktansa yöneticiye gitmelisiniz bence . Ama yanlış anlamayında , onlar sizin altınızda oturuyor o halı silkeliyor. Ama onun tozu size gelene kadar zaten balkona astığınız şeyler havadan kirlenir gibime geliyor .
Çarşafı uzatmıyorum ben .Zaten çarşaf dediğin nedir hemen kuruyan birşey. Günlerce beklemiyor yaSiz neden insanların kapısına , penceresine doğru çarşaf asıyorsunuz peki ?
Etkilemez bence hayatta düşünmem alttan biri birşey silkelese benim balkona gelir diye. Zaten balkon dediğin sokak sonuçta o zaman her yerden herşey gelir . Bence sırf aşağıdakine gıcıksın ya biri suçlanmalıydı buda o olmuşYönetici yok malesef 4 daire var zaten.Yani etkilemez mi aşağıdan silkeleyince ben de bilemedim hatta onu da yazdım buraya.
Teşekkürler.İçerde kurutuyordum ben önceden boş oda vardı .Çocuk olduktan sonra mecburen dışarı asmaya başladım o da balkonun içine kurutmalığa.Çünkü içerde nem olurmuş ve bebek için de zararlı bu.Asmakla silkelemek aynı şeyler mi yok artık. Madem küstünüz yüz göz olmayın apartman yöneticisine söyleyin o uyarsın. Seviye yerlere düşer konuşursanız. Siz buradaki konteslere bakmayın hala en temiz kurutma balkonda kurutma gibi geliyor bana.
Etkilemez olur mu tabi tozu gelir ha altan ha üsten fark etmez tozu gelir elbette tozların yere yapışacak hali yok havalara uçar.Yönetici yok malesef 4 daire var zaten.Yani etkilemez mi aşağıdan silkeleyince ben de bilemedim hatta onu da yazdım buraya.
:) Valla işte dediğim gibi ben yıllardır içerdeki boş odada kurutuyordum dışardan daha temiz kurur diye. Bebek olduktan sonra mecburen dışarı koyuyorum kurutmalığa, zararlı olduğu için içerde. Pek anlamam o yüzden de ukalalık yapmam.Onu görünce bir an benim çamaşırları etkiler mi diye geçti aklımdan.Etkilemez bence hayatta düşünmem alttan biri birşey silkelese benim balkona gelir diye. Zaten balkon dediğin sokak sonuçta o zaman her yerden herşey gelir . Bence sırf aşağıdakine gıcıksın ya biri suçlanmalıydı buda o olmuş
Çamaşır sokakta zaten bir onun aşağıdan hali silkemesine mi kaldın Allah aşkına ya alemsin:) Valla işte dediğim gibi ben yıllardır içerdeki boş odada kurutuyordum dışardan daha temiz kurur diye. Bebek olduktan sonra mecburen dışarı koyuyorum kurutmalığa, zararlı olduğu için içerde. Pek anlamam o yüzden de ukalalık yapmam.Onu görünce bir an benim çamaşırları etkiler mi diye geçti aklımdan.
Onun silkeledigi halıdan etkilenecek şekilde çamaşır asmanız da onun yaptığından az kalır bir davranış değil. O size çamaşırların hangi balkona asılacağını söylese mesela. Balkondan aşağı çamaşır sarkıtmak da, balkondan pencereden birşeyler silkelemek de apartman hayatında olmaması gereken davranışlar. Insanlar artik köylük yerlerde bile dikkat ediyor. Siz bir çamaşırlık alın en iyisi.Günaydın hanımlar.Konum şöyle ki alt katımda oturan ve küs olduğum eşimin akrabasını balkonda çamaşırlarım, çarşaflarım varken dün akşam üstü halı silkelediğini gördüm.(Çarşaflar aşağıya doğru asılıydı) Arabada olduğum için de müdahale edemedim .Etseydim sonu nasıl biterdi bilmiyorum .Çok sinirlendim aşkam. Çalışıyorum ve bazı zamanlarda astığım çamaşırların tozlandığını görüyordum ama aklıma gelmedi öyle bir şeyler yaptığı.Ben şimdi ne yapıyım telefon edip kavga mı edeyim .Ya da Halı silkelemenin hangi balkondan yapılacağını mı konuşayım. Ya da onu takip edip çamaşır astığında üstüne mi silkeleyim.Herkes kafasına göre silkeliyor.
Bir de çamaşır balkonun içinde çamaşırlıkta olsa bile toz gelir dimi alt katta ki silkelerse.
Teşekkürler.Çamaşırlığım var orada kurutuyorum zaten.Onun silkeledigi halıdan etkilenecek şekilde çamaşır asmanız da onun yaptığından az kalır bir davranış değil. O size çamaşırların hangi balkona asılacağını söylese mesela. Balkondan aşağı çamaşır sarkıtmak da, balkondan pencereden birşeyler silkelemek de apartman hayatında olmaması gereken davranışlar. Insanlar artik köylük yerlerde bile dikkat ediyor. Siz bir çamaşırlık alın en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?