• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silmekten bıktım

Herkese merhaba.Takıntılarımdan dolayı hayatım alt üst oldu..Korona zamanında hamile olmama rağmen şu an yaptıklarımın çeyreğini yapmadım eminim.Eve giren her şeyi siliyorum.Marketten aldıklarımı, telefon, cüzdan aklınıza ne gelirse..Ne ıslak mendil dayanıyor ne pecete..Dısardan eve geliyorum kendimi inanılmaz kirli hissediyorum.Direk duşa giriyorum.Kızım 5 yaşında kreşe gidiyor banyo yapmazsa asla içim rahat etmiyor.Eşim de her akşam yapıyor haliyle..Misafir gelsin asla istemiyorum.Gelirse gittiğinde dokundugu her yeri siliyorum.Arkasından mecburen temizlik yapıyorum ve inanılmaz yorucu oluyor..Nasıl bir yol izlemeliyim?Psikologa mı gitmeliyim yoksa psikiyatriye mi? Aranızda benim yaşadıklarımı yasayıp da duzelen varsa, yazabilirse çok mutlu olurum..
Psikoloğa gidin, şiddetli bir OKB gibi duruyor. Bende de var ancak benimki temizlik değil sağlık takıntısı üzerine. Abimde ise buna benzer bir temizlik takıntısı vardı. Dışardan geldiği an direkt yıkanır, odasına kimseyi sokmaz, caddede yürürken bile düzgün yürüyemezdi bir yerden kirlilik bulaşacak diye. Psikolog aynı zamanda sizi psikiyatra da yönlendirecektir. İkisine de bir arada gitmelisiniz çünkü terapi de şart oluyor bu durumda ilaç verilirse onun yanında. BDT denilen bir terapi kullanılıyo genelde

Back