kızlar merhaba günlerdir düşünmekten üzülmektedn harap oldum.Haklı mıyım haksız mı? Biliyorum bir ilişkide hak hukuk olmaz ama ne yapacağımı nasıl davranacağımı kestirmek güç konuyu anlatıyorum lütfen kendinizi benim yerime koyun..Samimi cevaplar vereceğinizden eminim.Sizden tek ricam uzaktan ilişkimi olurmuş gibi şeyler söylemeyin zaten üzgünüm,çaresizim.Başka şeyler düşünüp dahada çaresiz olmak istemiyorum.İnanın sizlerin düşüncelerine önem vereceğim..
ben izmirdeym sevglim istnbulda sımdı daha öncedn kavga ettk büyükçeydi 3hafta önce faln bana herşey deişicek ben deişicem daha sık gelıcm yanına dedi sınavlardn hemen snra (açıköğretm sınavı) geçen haftaydı sınav ben h. içi gelcekmsn diye sordm gelemeyebılırm babamın işi çıktı dedı yenı bi işe girdiler bende kızdm hani değişçktn dıe kavga ettm kapadk teli snra üzüldm. msj attm hep tersledi beni ben sadece senı özlemiştim dedim yınede oralı olmadı 2qün önce yıne tersledı senı zorla tutan yok dedı hanı ıstersen ayrıl gibisnden söyledi ben sadece tamam dedım bişey demedi nitekim bugünde gelmedi buraya
çokmu büyütmüşüm sizce ?
O en son ki sözünden sonra(senı zorla tutan yok)hiç birşey yapmadım.Bıraktım düşünsün söylediğinin canımı acıttığını ama hala tepki yoksa gemileri yaktımı bilmiyorum.2 yıldır birlikteyiz.Sevgisinden en ufak şüphem yok.Ama şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?