Silmiş midir bütün izlerimi ?

kimono34

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
85
14
288
İzmir
kızlar merhaba günlerdir düşünmekten üzülmektedn harap oldum.Haklı mıyım haksız mı? Biliyorum bir ilişkide hak hukuk olmaz ama ne yapacağımı nasıl davranacağımı kestirmek güç konuyu anlatıyorum lütfen kendinizi benim yerime koyun..Samimi cevaplar vereceğinizden eminim.Sizden tek ricam uzaktan ilişkimi olurmuş gibi şeyler söylemeyin zaten üzgünüm,çaresizim.Başka şeyler düşünüp dahada çaresiz olmak istemiyorum.İnanın sizlerin düşüncelerine önem vereceğim..
ben izmirdeym sevglim istnbulda sımdı daha öncedn kavga ettk büyükçeydi 3hafta önce faln bana herşey deişicek ben deişicem daha sık gelıcm yanına dedi sınavlardn hemen snra (açıköğretm sınavı) geçen haftaydı sınav ben h. içi gelcekmsn diye sordm gelemeyebılırm babamın işi çıktı dedı yenı bi işe girdiler bende kızdm hani değişçktn dıe kavga ettm kapadk teli snra üzüldm. msj attm hep tersledi beni ben sadece senı özlemiştim dedim yınede oralı olmadı 2qün önce yıne tersledı senı zorla tutan yok dedı hanı ıstersen ayrıl gibisnden söyledi ben sadece tamam dedım bişey demedi nitekim bugünde gelmedi buraya
çokmu büyütmüşüm sizce ?
O en son ki sözünden sonra(senı zorla tutan yok)hiç birşey yapmadım.Bıraktım düşünsün söylediğinin canımı acıttığını ama hala tepki yoksa gemileri yaktımı bilmiyorum.2 yıldır birlikteyiz.Sevgisinden en ufak şüphem yok.Ama şimdi ?

seni tutan yok da ne demek!
o çoktan sensizliği göze almış gibi geldi bana.
yani sen olsan da olur, olmasanda.
sen istediğin için birliktesiniz sanki :26:
bence çokda bağlanma erkeklere hiç mi hiç güven olmuyor..
isteseydi dediğin gibi 50 kere gelirdi. maddi açıdan bi sorunu yoksa insan sevdiğini görmek için gün sayar. umarım kendiyle ilgili sorunları vardır yoksa senin 2 yılına yazık. sevilmemek değil, boşa geçirilen üzülen zamanlar acıtıyor daha sonradan insanın canını.
hakkında hayırlısı olsun güzelim.
sen sakın arama üzülme de nasipse zaten olur. öpüyorum :54:

kızlar merhaba günlerdir düşünmekten üzülmektedn harap oldum.Haklı mıyım haksız mı? Biliyorum bir ilişkide hak hukuk olmaz ama ne yapacağımı nasıl davranacağımı kestirmek güç konuyu anlatıyorum lütfen kendinizi benim yerime koyun..Samimi cevaplar vereceğinizden eminim.Sizden tek ricam uzaktan ilişkimi olurmuş gibi şeyler söylemeyin zaten üzgünüm,çaresizim.Başka şeyler düşünüp dahada çaresiz olmak istemiyorum.İnanın sizlerin düşüncelerine önem vereceğim..
ben izmirdeym sevglim istnbulda sımdı daha öncedn kavga ettk büyükçeydi 3hafta önce faln bana herşey deişicek ben deişicem daha sık gelıcm yanına dedi sınavlardn hemen snra (açıköğretm sınavı) geçen haftaydı sınav ben h. içi gelcekmsn diye sordm gelemeyebılırm babamın işi çıktı dedı yenı bi işe girdiler bende kızdm hani değişçktn dıe kavga ettm kapadk teli snra üzüldm. msj attm hep tersledi beni ben sadece senı özlemiştim dedim yınede oralı olmadı 2qün önce yıne tersledı senı zorla tutan yok dedı hanı ıstersen ayrıl gibisnden söyledi ben sadece tamam dedım bişey demedi nitekim bugünde gelmedi buraya
çokmu büyütmüşüm sizce ?
O en son ki sözünden sonra(senı zorla tutan yok)hiç birşey yapmadım.Bıraktım düşünsün söylediğinin canımı acıttığını ama hala tepki yoksa gemileri yaktımı bilmiyorum.2 yıldır birlikteyiz.Sevgisinden en ufak şüphem yok.Ama şimdi ?

peki ne oldugunu sordunmu ona babasının işi varmış ama ne işi bazı problemler vardı belkide sana anlatamadıgı..ben sinirlenince sevdiğime çok kötü şeyler söylüyorum sonra çok pişman oluyorum onun sana söylediği gibi bende ona söylüyorum ama sağolsun nazımı çekiyo yani bunu sinirli halinde söylemiş olabilir demeye getiriyorum sanki birazcık fazla büyütmüşsün gibi ama bi kaç gün içindede düzelmezse o zaman bakarsın icabına (benim sevdiğimde benden uzakta ve her istediğimizde gelemiyor)anlayışlı davranmak gerek..

2 yıldur bırlıkte oldugunuz ınsanın gelmemesı bahane mı yoksa gercekten dogru mu soyluyor?
bunun çelişkisini yasıyorsunuz.
sorun gelmemesı degıl bana gore bahane mı uydurdu yoksa gercekten babasının ısı mı vardı?
degısmesını ıstedıgınıze gore sizi fazlasıyla ıhmal edıyor.
artık canınıza tak demıs.
Yada sız cok sık bogaz edıyorsunuz.
Bu ayrıntıları bız bılemeyız. Senın tutan yok demek yol verıyo acıkca oyle mı?
keyfi bilir bence bu lafın ustune onu tutan taraf olmayın..

Son düzenleyen: Moderatör:
arada mesafe olunca ilişki yürütmek zor olur diye düşünüyorum her iki tarafta elinde olmadan karsısındakini sık boğaz edebilir bu da tartısmalara yol acar tabiki erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyo bence biz bişi söylemeden önce bu laf nereye gider acaba alınır mı kırılırmı diye düsünür dururuz ama onlar akıllarına geleni hemen söylerler ( istisnalar olabilir tabi ki ) ben sana yol verdiğini düşünmüyorum belki sana anlatamadıgı bi sorunu vardır belki ailesiyle ilgili belki de maddi acıdan eger sende gel diye cok ısrar ettiysen yada gelmiyo diyo çok üstüne gittiysen bir anlık öyle bişi söylemiş olabilir. bence bi ilişkini bitmesi için yeterli bi sebep yok ortada... biiraz zamana bırak her sey yoluna girer umarım her sey biz kadınlara düşüyo bence :)

uzak mesafe ilişkilerinde oluo böyle :( tartışmalar uzuuyo ayrılıklar uzuyo özlem artıyo bi süre sonra zaten hayal ettiğin bi kişiye aşık oluyomuşsun gibi oluyo bilmiyosun ki 1 ay aynı şehirde olsanız neler yapıcaksanız hergün yan yana olsanız nasıl anlaşıcaksınız diye. benimde eski sevgilim istanbuldaydı ben izmirde hatta aynı sana kullandığı kelimeye benzer bi kelime kullanmıştı bana ama sonra pişman olmuştu :D yan yana gelince düzelirsiniz emin ol sinirliyken konuşuluyo böyle birbirinizi görememenin siniride var ikinizde...

Son düzenleme:
gözden uzak olan gönüldende ırak olur...zaten tam anlamıyla tanıyamayacaktın görmek istedıgın heran göremeyecektın hakkında hayırlısı olsun üzülmeni gerektirecek bir durum yok bir rüyaydı geldi gecti bundan sonrakı yasantının daha gercekcı olması dılegıyle

böyle bi ilişkim vardı..
okul dönmeinde tanışmıştık okul bitince herkes kendi memleketine...
sonu hüsran oldu..
gel diyosun gelemiyor,aslında sorun bile sayılmıycak şeyler sakız gibi uzatılıyor..
biz başaramadık..
umarım siz başarırsınız..
tek tavsiyem şu olabilir,
sakın ona gel diye baskı yapma,hayatının merkezine koyma,vazgeçilebilir olduğunu hissettir ona..
nitekim o sana hissettirmiş...

Back
X