Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

Okuyorsun dimi Powerfull
Ben mi çok katıyım anlayamıyorum gerçekten
Söyleyecek sözüm kalmadı

Ya bana aslını inkar et mi diyorsun. Resmen tartışmayı başka bir boyuta tasidin... Bunu bir insandan istemeye kendi adına utanmıyor musun.. Almanyada yaşayan türkler şuan biz turk değiliz almanız dese alkış mi tutacaksin..

Aslını inkar et mi diyorum kürt türk ayrımını yapan sensin bu ülkede doğup büyüyüp bu ülkede ekmek yeyip dertleri kürtler dahi olmayan bölücü örgütlerin galeyanına gelip kenidini türklükten çıkarmak?HEM KÜRT ASILLI OLDUĞUNU KABUL EDİP HEM TÜRKÜM DEMEK BU KADAR MI ZOR?NEDEN?DİĞER TÜM ETNİK GRUPLARA DEĞİLKEN SİZE NEDEN ZOR?
SİZDEN UTANMIYORUM
ŞEHİT AİLELERİNDEN UTANIYORUM GERÇEKTEN UTANIYORUM BAKAMIYORUM EŞLERİNİN ÇOCUKLARININ YÜZÜNE

Soruma cevap verir misin.. Almanyada yaşayan tüm türkler şuan Alman mi ?

Soruma cevap verir misin.. Almanyada yaşayan tüm türkler şuan Alman mi ?
ALMANYA diye bir ülke var dimi farkındasın KÜRDİSTAN varmı nerede gösterirmisin?
Yaptığın karşılaştırma o kadar yersiz ki
Almanyada doğup büyümüş dahi olsa o insalar türk'üm demekten gocunmaz düşünme sen bunları
Rabbim babamı ve oradaki tüm askerleri korusun inşallah
Şu okuduklarımı onun kulakları duymasın
Gönlüne keder düşmesin
Aynı aşkla yapsın işini tüm iyi yürekli Türk'ler için Türkiye için

Kurdistan diye bir ülke hiçbir zaman olmasın. Rabbim Türkiye cumhuriyetine zeval vermesin.

Kendi yazdıklarını bi oku benim söylediğim yere geliyorsun.. Almanyada yaşasa dahi gururla turkum diyor. Ne guzel. Çünkü hickimse ondan "ben Almanyada doğdum öyleyse turk asıllı bir almanim "demesini bekleyemez.
Ben kurdum . asla kurt turk ayrımı yapmam.. Bugün insanlar nasıl turkiyededogsada arap olduğunu inkar etmiyorsa bnden de etmemi bekleyemezsin...
Yazdıklarını iyice oku da öyle benim yazdiklarimi çürütmeye calis

Çürütmek gibi bir derdim yok bunu yapmaya çalışan sizsiniz
onca yazdığımdan iki kelimeyi alıp oradan devam eden
Tüm kürtler olarak mutlu mesut yaşarsınız umarım
Askerin polisin savunmaya ihtiyacı yok Rabbim yanlarında çok şükür
Yaz yaz aynı yere geliyor
Canlar hiç uğruna feda olmasın yeter

Shirine-alish Benim eşim de makedon asıllı mesela, kaldıki Mekedonya diye bi ülke vardı bi zamanlar.. Eşimin annesi de babası da orda doğup büyümüşler.. Hiçbirisi de birisi sorduğunda biz Makedonuz demiyolar.. Neden? Belli ki yeniden makedonya diye bi ülke olmayacak.. Belli ki ilelebet soyları sopları bu ülkede doğacak büyüyecek.. O yüzden Türküz diyolar eğer seceresini soran olursa söylüyolar.. Bu asimile olmak değildir.. Bu vatanını benimsemektir.. Bilmem anlatabildimmi?

Rabbim askerimizi polisimizi herdaim korusun başımızdan eksik etmesin ailelerine bizlere acisini yasatmasin...
Rabbim huzurla, kardeşçe, birbirimize SAYGİ duyacagimiz , güçlü Turkiyemize zeval vermesin....

Ağzına sağlık ya

Orda yanlış bi cümle kurmuşum Makedonya diye bi ülke olmayacak derken eski topraklarından bahsetmek istemiştim
Anladım o kısmını
Türküz diyolar eğer seceresini soran olursa söylüyolar.. Bu asimile olmak değildir.. Bu vatanını benimsemektir.. Bilmem anlatabildimmi?
Burası herşeye yetiyor zaten

Senin vicdanına bırakıyorum bunu...

Desteklemek demek eline silahi alıp catismaya katilmak degil sadece .Göz yummak susmakta destek değil mi. istisnalar kaideyi bozmuyor iste çoğunluk sempati duyuyor daha gecen minübüsle giderken küçük bir meydan da halkların bilmemnesi diye bağırıyorlardı kim bunlar yahuu göçenler olmasinda.

Son düzenleme:
Yalnız desteklemek konusu da o kadar kolay değil. Adamın canı, çoluğu çocuğu tehlike altındayken napcak, nasıl karşı koyacak. Aman şunların huyuna gideyim de başıma bela olmasınlar diyecek tabi. Nasıl engelleyebilir ki evinin önüne hendek kazılmasını 'beyfendi lütfen patlayıcınızı buraya yerleştirmeyin az öteye yerleştirin bak polis çaarırım ha' demesini mi bekliyordunuz askerin polisin müdahale etme yetkisi yokken.
İstanbulda oturup dur biraz marcinallik yapıyım ya da ne kadan da vicdanlı olduğumu göstereyim, dövlet öldiriyi katil devlet falan diyeyim insanları varken adamlar orada canlarının derdinde nasıl karşı koyacaklarmış. Cizreden kaçanların kaçmasınlar pkkya canlı kalkan olsunlar diye nasıl ateş açıldığını görmediniz mi?

Vicdanim rahat vicdan cok derin bir mevzu bence hic girme bu konulara Allah kötulere pkk kopeklerine firsat vermesin Allah vatani milleti korusun ole devlete atip tutmakla olmaz bu isler arkadasim .
Devlet nerde neden pkkya senelerce bu kadar yüz verdi.Yayılmasına fırsat verdi.Olan şehide polise oluyor.Haince arkadan kurşunu yiyor ölüyor ama devlet bir türlü kökünü kazıyamıyor nedense...
Daha yazılacak çok şey var da .Burda vicdanım rahat deyip artislik yapmakla olmuyor iste.Bilemiyorum sonumuz hayır olsun...

Pkk yı onların yaptıklarını masumlaştırmak isteyenler bunu anlamazlar.O zihniyeti savunmak moda galiba

kurt kurttur ben turkum diyemez Turkiye vatandasiyim der.Siz amerikaya gidincede amerikali mi olacaksiniz:)cok sacmalamissiniz yazmadan once biraz dusunseniz keske:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…