Herkeste ayni etkiyi gosteriyor mu ben de merak ediyorum. Bosu bosuna para vermek istemiyorumsilverette gümüş kapak kullanan arkadaşlar varmı bir faydasını gördünüzmüü
ALLAH KOLAY KURTARSIN SİZİN ŞİMDİDEN KULLANIYOR OLMANIZ GEREKİYOR.Ben de aldim arkadaslar. 295 lira idi. Ilk gebeligimde gogus agrim sezeryan sonrası agrimi 5e katladi yaralar kanamalar. O nedenle bu sefer bu onlemi deneyeceğim. Cuma dogumum gerceklesecek insallah deneyimlerimi yazarim.ilkinde 3.gun başlamıştı kanamali yaralar ve ne kullansam fayda etmemişti
merhaba, ben silvernurse diye yeni bir marka gördüm.
yine gümüş kapak, yerli üretim olduğu için 195Tl fiyatı. yerli üretim olduğu ve fiyatı daha uygun oldugu için bunu almayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı?
hic kullanan yorumu felan var mi ki? nasildir acaba ya
Merhaba kullanıp memnun kaldınızmı acaba ve satmayı düşünüyormusunuz ben alabilirimBen de aldim arkadaslar. 295 lira idi. Ilk gebeligimde gogus agrim sezeryan sonrası agrimi 5e katladi yaralar kanamalar. O nedenle bu sefer bu onlemi deneyeceğim. Cuma dogumum gerceklesecek insallah deneyimlerimi yazarim.ilkinde 3.gun başlamıştı kanamali yaralar ve ne kullansam fayda etmemişti
Merhaba ☺ bebegim 6 gunluk. Kullanmaya başladım anne sutu ile silip takıyorum gece gunduz Allahima bin sukur henuz yara olmadi hâliyle sızlıyor ama kanama yara yok. Bebegim 6 gunluk o nedenle anne sutu verdigim müddetçe satmayi dusunemem suanlik.Merhaba kullanıp memnun kaldınızmı acaba ve satmayı düşünüyormusunuz ben alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?