• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silverette gümüş kapak kullananlar

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
silverette gümüş kapak kullanan arkadaşlar varmı bir faydasını gördünüzmüü

silverette gümüş kapak kullanan arkadaşlar varmı bir faydasını gördünüzmüü
Herkeste ayni etkiyi gosteriyor mu ben de merak ediyorum. Bosu bosuna para vermek istemiyorum

Aynen bende meraktayım. Doğum olmadan önce alıp kullanmaya başlamak gerekiyormuş önlem. İçin kullanan varsa bilgi verirse iyi olur

KULLANIPTA MEMNUN OLAN VARMI YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

ben de almayi dusunuyorum bi arkadasim tavsiye etti o cok memnunmus.. buradan kullanan var mi?

yakında doğum yapan bir arkadaşım 3 kez arka arkaya süt kanalları iltihaplanınca son çare bu silverette yi kullanmış ve iyileşmiş. bende hamileyim. dogumdan önceki son 1 ay bana da mutlaka kullanmalısın diyor önlem olarak.

Ben de aldim arkadaslar. 295 lira idi. Ilk gebeligimde gogus agrim sezeryan sonrası agrimi 5e katladi yaralar kanamalar. O nedenle bu sefer bu onlemi deneyeceğim. Cuma dogumum gerceklesecek insallah deneyimlerimi yazarim.ilkinde 3.gun başlamıştı kanamali yaralar ve ne kullansam fayda etmemişti

Ben de aldim arkadaslar. 295 lira idi. Ilk gebeligimde gogus agrim sezeryan sonrası agrimi 5e katladi yaralar kanamalar. O nedenle bu sefer bu onlemi deneyeceğim. Cuma dogumum gerceklesecek insallah deneyimlerimi yazarim.ilkinde 3.gun başlamıştı kanamali yaralar ve ne kullansam fayda etmemişti
ALLAH KOLAY KURTARSIN SİZİN ŞİMDİDEN KULLANIYOR OLMANIZ GEREKİYOR.

merhaba, ben silvernurse diye yeni bir marka gördüm.
yine gümüş kapak, yerli üretim olduğu için 195Tl fiyatı. yerli üretim olduğu ve fiyatı daha uygun oldugu için bunu almayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı?

merhaba, ben silvernurse diye yeni bir marka gördüm.
yine gümüş kapak, yerli üretim olduğu için 195Tl fiyatı. yerli üretim olduğu ve fiyatı daha uygun oldugu için bunu almayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı?

hic kullanan yorumu felan var mi ki? nasildir acaba ya

hic kullanan yorumu felan var mi ki? nasildir acaba ya

Merhaba;ben yerli bir kaç marka gördüm sonra en ucuzu diye silvernurse aldım.4-5 gündür de baya acılarım azaldı.
Hiç yorum bulamadım ama sonuçta hepsi 925 ayar deyip aldım.Meme uçlarım baya iyi duruma gelmeye başladı.

Merhaba kullanıp memnun kaldınızmı acaba ve satmayı düşünüyormusunuz ben alabilirim ☺️

Merhaba kullanıp memnun kaldınızmı acaba ve satmayı düşünüyormusunuz ben alabilirim ☺️
Merhaba ☺ bebegim 6 gunluk. Kullanmaya başladım anne sutu ile silip takıyorum gece gunduz Allahima bin sukur henuz yara olmadi hâliyle sızlıyor ama kanama yara yok. Bebegim 6 gunluk o nedenle anne sutu verdigim müddetçe satmayi dusunemem suanlik.

benim için henüz erken ama ben de bunu ceyda düvenci'nin anneee tv kanalında gördüm. kendisi kullanmış çok ta memnun kalmış. biri de yorum atmış ben kullandım hiç işe yaramadı diye. Sanırım almadan bilemeyeceğiz ama ucuz bişi de değil ki deneyelim olmazsa atalım. karışık bi durum

Back
X