Sim kart ile ilgili

sevimlikelebek80

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
122
38
13
45
Az önce temizlik yaparken eşimin kıyafet bölümünde sim kartın kenarlığını gördüm.hani sim kart telefona uymayınca kenarı çıkarılıyor ya işte ondan.ön yüzü kırmızı arka yüzü beyaz renginde.eşim bu yakında telefon değiştirdi uymadı da o yüzden mi yaptı diye düşündüm ama bu kart bana Vodafone kartı gibi geldi eşim Avea kullanıyor. Avea beyaz Vodafone kırmızı diye biliyorum.yada eşim yapmış olsa neden dolabında olsun bir kutumuz var oraya koyardı.boşuna mı kuruntu yapıyorum acaba? Ne yapabilirim

Unutmuştur belki yada eski bir kart olabilir.. eşinizi tanıyan sizsiniz sonuçta hal ve hareketleri nasıl. Telefonunu saklıyor mu gün içinde arayınca telefonu kapalı oluyormu.. hemen kuruntuya gitrmeyin yaa.

Valla bu kk benide delirtecek birgün burdan okuyup sinirleniyorum adam eve geliyo gözüne dik dik bakıyorum noluyo diyo garibim :D:D

Unutmuştur belki yada eski bir kart olabilir.. eşinizi tanıyan sizsiniz sonuçta hal ve hareketleri nasıl. Telefonunu saklıyor mu gün içinde arayınca telefonu kapalı oluyormu.. hemen kuruntuya gitrmeyin yaa.

Valla bu kk benide delirtecek birgün burdan okuyup sinirleniyorum adam eve geliyo gözüne dik dik bakıyorum noluyo diyo garibim :KK70::KK70:
Eski bir kart değil çünkü daha önce temizlik yaptığımda yoktu.telefonu kapalı olmuyor saklamıyor ama neden sim kart kenarı dolabında duruyor bunu anlamıyorun

Eski bir kart değil çünkü daha önce temizlik yaptığımda yoktu.telefonu kapalı olmuyor saklamıyor ama neden sim kart kenarı dolabında duruyor bunu anlamıyorun
Sim kartı sökünce olan kenarımı diyorsunuz benimki de duruyor dolapta öyle bir yerde,eşinizin kullandığı hata ait olabilir.

Sim kart uymadigi aman kestirip kenarliginida alip saklarsiniz ki tekrar telefon degistirip eski telefona donerseniz kullanabilin diye. Bana masum geldi. Avea kartlarindada kirmizi renk bulunuyo diye biliyorum ama emin degilim

Unutmuş olabilir gayet normal. Bu kadar kuruntu yapıp kendi kendini yemek yerine sor adama söylesin bence
Sordum karışık kuruşuk cevaplar verdi.yok önceden almış yok telefonunu değiştirirken lazım olur diye almış daha önce yoktu diyorum.açıkladı ama birşey anlamadım.ben ne yapayım şimdi Allah aşkına

Eşim işten geldiğinde açıklama yaptı.aralık ayında telefon almıştı o bozuldu bir tane daha aldı.ilk ıphone kullanıyordu onu sattı aralık ayında.ı pphonda sim kart küçükmüş aldığı telefona olmamış.sim kart kenarlığı vermiş bir tanıdık telefoncu.onu kullandı.yaklaşık bir ay önce o telefonda bozuldu başka telefon aldı,onunda sim kartı daha büyükmüş,aynı telefoncu büyük kart verince eski küçük kart kenarını dolaba koymuş.baktım telefonlara ikisinin de kart büyüklüğü dediği gibi.e devletten adına hat var mı diye baktım.sadece şu anki hattı çıktı.rahatlamalı mıyım??

Back
X