Sima çok mu değişiyor?

Lovely35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
11.246
9.116
448
Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum. Deviasyon dışında yan profilde beni yıllardır rahatsız ediyordu. Sonunda karar verdim ve 10 Aralık tarihine ameliyat randevusu aldım istediğim doktordan. Fakat burda okuduğum olumsuz yorumlar beni çok endişelendiriyor. İfademiz çok mu değişiyor? İnanın ameliyattan değil sonrasındaki görüntümü beğenmemekten daha çok korkuyorum ve kafaya takıyorum, düşünüyorum. Doktoruma da sordum garipseyen, beğenmeyen oluyor mu diye. İyi yönde değişim oluyor dedi. Benim eşimde çok taraftar değil. Rızası pek olmayınca işimde rast gitmezse beğenmezsem kötü olursa diye korkuyorum. Yaptıranların tecrübelerine ihtiyacım var.

Ben aynadan bakınca yüzüm çok degişmiş gibi gelmiyor,
Burnum hala şiş ondan belkide..

Ben aynadan bakınca yüzüm çok degişmiş gibi gelmiyor,
Burnum hala şiş ondan belkide..
Sevindim, umarım benimde öyle olur. Önden rahatsızlık veren bir durum yok çünkü. Doktorumun yaptığı simülasyondada pek değişmiyor gibiydi.

Sevindim, umarım benimde öyle olur. Önden rahatsızlık veren bir durum yok çünkü. Doktorumun yaptığı simülasyondada pek değişmiyor gibiydi.
Ben pek sevinmedim aslında :KK48: herşeyi burnum bozuyor yüzüm biraz degişir diye düsünüyordum
Pek öyle olmadı gibi o_O:KK48:

Bn de ameliyat olmadan önce en cok merak ettiğim konu buydu. Simam degisecekmi die defalarca arastirma yaptım hatta. 3.ayimdayim inan bana herkes o kdr guzel tepki veriyrki özellikle onceden kemerli ve uzun bi burunun var ise emin ol cok iyi tepkiler aliyosun . Beni gorenler cok yakismis iste senin burnun bu yuzun daha cok guzellemis vs. Yorum yapiyolar . Hic korkma cnm doktorun alaninda iyise dogal yaptiktan sonra cok mutlu olursun . Ben hep iyiki de ameliyt olmusum diyrm :)

Bn de ameliyat olmadan önce en cok merak ettiğim konu buydu. Simam degisecekmi die defalarca arastirma yaptım hatta. 3.ayimdayim inan bana herkes o kdr guzel tepki veriyrki özellikle onceden kemerli ve uzun bi burunun var ise emin ol cok iyi tepkiler aliyosun . Beni gorenler cok yakismis iste senin burnun bu yuzun daha cok guzellemis vs. Yorum yapiyolar . Hic korkma cnm doktorun alaninda iyise dogal yaptiktan sonra cok mutlu olursun . Ben hep iyiki de ameliyt olmusum diyrm :)

Benim burun ucum düşük değil, ideal kalkıklıktaymış ucunu kaldırmıcak sadece gargamel gibi yandan kötü bir görüntüsü var alın burun geçişim biraz yüksek falan. Yüz hatlarımda küçük burnum kaba duruyor yandan umarım benim de güzel olur. Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum.

Ben ameliyat olalı bir ay oldu.
İlk başlarda çok garip geliyordu yüzüm bana,tamam burnum çok güzel olmuş ama sanki sonradan yüzüme konmuş gibi yapay göründüğunu düşünmüştüm.
Ama yavaş yavaş yüzüme oturduğunu dusuniyorum,halen çok sis ama inecek insallah:)
Bu arada eski burnum da oldukça kemerliydi ve ucu düşüktu.

Ben olumlu anlamda değiştiğimi düşünüyorum keşke daha önce olsaydım ameliyatı keşkeeee

Burun estetiği olmak sağlam psikoloji istiyormuş ben onu anladim.
Ameliyattan önce alışma süreci hiç kafama takılmamisti,aslında en zoru buymuş

Burda herşey çok güzel anlatılıyor ne güzel ki mutlu olanlar var. Ben tam tersi olumsuz yorum söyleyim sana. Benim yuzum Sinan gülüşüm her şeyim degsiti. Ve 6 aydır bu pişmanlıkla yasiyrium. Kendini seviyor isen ve takıntılıysan olma.

Bencede ol bende yeni oldum 20 günlüğüm henüz çabuk toparladım ama burnum ödemli tabi daha ama çok memnunum ifadem değişti yüzüm değişti ama iyi yönde her halukarda eskisinde düzgün olucak bunu düşün bu halini bile seviyorsan yapılınca kesin memnun olursun tabi iyi bir doktorsa

Burda herşey çok güzel anlatılıyor ne güzel ki mutlu olanlar var. Ben tam tersi olumsuz yorum söyleyim sana. Benim yuzum Sinan gülüşüm her şeyim degsiti. Ve 6 aydır bu pişmanlıkla yasiyrium. Kendini seviyor isen ve takıntılıysan olma.
Sen neden sevmedin istediğin gibimi yapmadı nesi var

Yeni Burnun kötü degil gülden bence :KK54:

Back
X