şımarık erkek nasıl yola getirilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
sizin yapmanız gereken nazı o yapıyosa, alınıyosa, küsüyosa çileden çıkıyorsunuzdur siz de illa ki, hatta bazen yanınızda çocuk taşıyomussunuz gibi hissettiginiz oluyodur... naz yapayım derken burnunuzdan getiriyor mu sevgiliniz? biraz üstüne gideyim de zorlayayım kendini göstersin diyosunuz sonra bi bakıyosunuz küsmüş alınmış gitmiş...

peki nasıl yola gelir bu erkekler, bıraksınlar da nazı kız yapsın, kız küssün alınsın özür beklesin şımarsın... erkeklere hiç yakışmıyooo.... fikirlerinizi bekliyorum.

küsen erkekte hiç çekilmez he:hulya:
mümkünse küsen cinsinden uzak durmak lazım
:hulya:

bence bir insan yedisinde neyse yetmişindede o dur.asla değiştiremessiniz seviyosanız katlanacaksınız yoksa küsmeyeninden nazlı olmayanında bulacaksınız kaydirigubbakcemile3

bence bir insan yedisinde neyse yetmişindede o dur.asla değiştiremessiniz seviyosanız katlanacaksınız yoksa küsmeyeninden nazlı olmayanında bulacaksınız kaydirigubbakcemile3

malesef bu sanırım , katılıyorum boshayallersmile

bu kadar mı umutsuzzz yaaa :)

Huy değişmez ki eğer bide sonadan edinilmiş şımarıklıksa hayatta düzelmez bence şahsi fikrim ...
Dengeli davranıp fazla ilgi göstermeyince düzelir belki ...
Kelin ilacı olsa kafasına sürer benimki o hesap

vardır bi yolu yaa, olsuuunn

Sevgilin durduk yerde şımarmıyordur herhalde.
Sen yüz veriyorsun ki şımarıyor
Hatayı kendi arasan iyi olur.

Böyle bir erkekle hiç uğraşmazdım yol veriridim giderdi :umursamaz:

mavrulam öyle diyosun ama seviyorum...

bernammm ben de işte nerde hata yaptığımı bilemedigim icin size danısıyorum, nasıl davranmam gerekiyor?? bana sorarsan şımartmıyorum, tamam şımartıyorum ama arada sırada öyle hep peşinden pohpohlamıyorum. kendi şımarıyo

cözümü var arkaya bakmadan kacmak
yada umursamamak... naz mı? yapıro sende kendini naz a cekicen hemen
küsüyor mu? sende küsücen hemen...

ve baktın hala olmuyor ya bu deveyi güdersin ya bu elden gidersinkafamçokkarıştı

onun annesi olmadığını öğretmen lazım

nazını annesine yapsın :umursamaz:

KEsinlikleee değişmez.. BElki bir nebze farkeder yaşı ilerlediğinde belli bir olgunluğa görmüş geçirmişliğe sahip olduğunda.. okadar beklemeye de sen tahammül edebilir misin bilemiyorum canım

Canım sen bunun çok üstüne düştün sanırım farketmeden. Ona olan sevgini ilgini fazlamı belli ettin sanki bana öyle geliyor. Buda bunları bilerek nazı sana yapıyor. Çünkü her defasında sen üstüne düşüyorsundur, oda dediğini yaptırmayı, yada olumsuz şeylerde tepkisini bu şekilde vermeyi alışkanlık haline getirmişe benziyor. Şu saatten sonra yapman gereken baktın küstü hiç üstüne düşme, arama sorma canım , baktın halen aynı, yol ver gitsin. Bir ömür boyu onun kaprisleriylemi uğraşacaksın..

sen ona on katı kapris yap, on katı küste, belki empati yapar

erkeğin kaprislisi ömrübillah çekilmez ayol, kapris dediğin kadına yakışır
kaydirigubbakcemile3

bendede var bitane tapulusundan hemde! daha fazla katlanıorum gerçi!

Kişilik özelliğiyse, sadece sevdiğine değil ailesine, arkadaşlarına da "küsüyorsa" 20li yaşların başında değilse asla değişmez zira bu onun savunma mekanizmasıdır. Deneme yanılma yoluyla öğrenmiş, istediklerini böyle elde etmiş, istemediklerine bu şekilde sırtını dönmekten büyük zararlar görmemiştir. Bunların temel felsefesi "canı isterse" olup en ufak müdahalede "Beni olduğum gibi kabul etmelisin." cümlesi can simitleridir. Bu türün kadın versiyonları da sanılanın aksine "nazlı, cilveli" sınıfından değil "kaprisli, mızmız" grubundan addedilir ve genelde tercih edilmez, bir noktadan sonra vazgeçilirler. Atalarımıza "Fazla naz aşık usandırır" dedirtip hele seçeneklerin, iletişim ve etkileşimin bu kadar kolay olduğu bir devirde "fazlasına" ihtiyaç duyulmadan, kadın olsun erkek olsun, "ilk nazlarında kapı önüne konulasıdırlar."

"Ama çok seviyorum, onsuz olmaz ki!" dedirtmelerinin sebebi "vazgeçilmez" oluşları değil, egomuzu sarsmaları ve "bizsizliğe nasıl dayandıklarını" anlamayışımızdandır.

Sözün özü durumdan duyulan rahatsızlık açıkça söylendiyse, karşı taraf hala alttan almıyor, sizin yerinize nazlanıyor, olur olmaz özür bekliyorsa kişi derhal kendine gelmelidir. Sevgililik evresinde bu vericiliği kadından bekleyen adam evlilikle dönülmez yola girildiğinde rahatlığı iyice ele alacak, üstelik vaktiyle kaprisini çektiğinizi gördüğü için günden güne daha bunaltıcı olacaktır, "yılanın başı küçükken ezilmelidir." şakkıdı

ya valla yorumların çoğunu okudum sırf bu yüzden ilişkimi bitirilirmiş... hani sevgi karsındakini oldugu gibi kabullenip sevmekti..??? herkes bir bitirme meraklısı anlamadım gitti...ki konuyu açan bayanda seviyorum diyor... bence oturup konuşman lazım onunla.tek tek ona anlat rahatsızlıgını ve bu rahatsızlığın sebebini öyle seninde küsmenle yok kapris yapmanla varılabilecek yer değil bu... senin rahatsızlığını kulak ardı ediyorsa uyarmana rağmen işte orada durup düşünmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…