Şimarik misafir cocuklari:(

Sizde demissiniz anneleri goz kulak oluyodu ama... diye. Cocuk iste neyapilabilir ki. Anneleri ilgisiz olsaydi soylenecek sey varda bu durumda malesef bisey denmior. 3 4 yasdaki cocuktan ne beklersiniz. Cok rahatsiz oluyorsanız gorusmiyceksiniz. Malesef baska cozum yok
Evet gorusmemek en iyisi işkence cekiyorum arsiz cocuk gelince kizimda cok.mutsuz oluyor..

Oyuncaklarını yanında getirsinler getirmezlersede en iyisi oyuncakları saklamak odayı kitli tutmak mecbur değilsiniz milletin bebelerine kızınıza özel olan eşyalara zarar vermesine
Evey cnm ya cok guzel.dedin gecende yazar kasa aldik okadar beklediki onu almamizi daha kendi oynayamadan tesaduf yeni aldigimizde yaramaz bir oglan misagir mahfetti yaa herywrini dagatmis valla icim.gitti ..kizimin degerlilerine kimse zarar veremez ya sanirim.gorusmucem artik ev ortaminda

Çok haklısınız kızmakta. Görüşecekseniz bence bütün odaların kapısını kilitleyin. Ben yerinizde olsam bu tip çocukların ailesiyle de ya görüşmem, ya dışarda görüşürüm. "Eeeuu çocuk ama ooo, anlamaz kii, tabii yapacak" diye üste çıkmayı da çok iyi bilir bu tipler. Bazıları en azından.

Ya kizlar cok sikayet eder bu konulardan benim kiz saklar sevdigi oyuncaklarini
Daginiklik dokuntuye katlaniyoruz artik ona yapacak bisey yok
Ama ben genelde cocuklarin altina ortu yayar yedirtirim itiraz edenede ayakta yiyeceksen birak derim hemen otururlar:super:
Evet beninkide hep sikayet galinde iste erkek cocuklariyla hic anlasamaz zaten e sansuna hepside asuri yaramaz cevresinde..bugun citos yemek istediler ta aga koydum.yere oturttum.ortu serip.cocuk yinede dokmus yerinde durmuyolarki fildir fildir ay yok.daha istemiyorum.evimde

Misafir cocuklarının anısı bende 7 yaşımdayke başladı.. babamın aldığı okul hediyesi calısma masasını misafir cocuğu pastel boyayla bir güzel boyamıştı annem ne kullandıysa cıkaramadı en sonunda o aldı eline çif le teli bir güzel telledi 3 günlük masa oldu 10 yıllık, eski rengi solmuş çizik içinde.. gidip 1 gün üstünde ders calısmışlığım olmadı

Çok haklısınız kızmakta. Görüşecekseniz bence bütün odaların kapısını kilitleyin. Ben yerinizde olsam bu tip çocukların ailesiyle de ya görüşmem, ya dışarda görüşürüm. "Eeeuu çocuk ama ooo, anlamaz kii, tabii yapacak" diye üste çıkmayı da çok iyi bilir bu tipler. Bazıları en azından.
Aynen canim beni ozleyen disarda da gorusur dimi eve sirf pasta borek yemeye geleni de ayirt etmis olurum.boylelikle;)

Misafir cocuklarının anısı bende 7 yaşımdayke başladı.. babamın aldığı okul hediyesi calısma masasını misafir cocuğu pastel boyayla bir güzel boyamıştı annem ne kullandıysa cıkaramadı en sonunda o aldı eline çif le teli bir güzel telledi 3 günlük masa oldu 10 yıllık, eski rengi solmuş çizik içinde.. gidip 1 gün üstünde ders calısmışlığım olmadı
Iste o cocuk onu yaparken anasi neredeydi acaba ...ya nebilim.bana cok tersmis bu isler onu anladim

Dogru karar bence bosver bir saat kafa dagitcan diye sonrasında cektigin sinire strese degmiyor. Kendine kizi olan arkadas edin illa lazimsa ya da seninki gibi uslu olan cocuklar da vardir.

Sizin kız onlara gidince yerinde oturuyor mu ?
Cocuk bunlar bazıları fazla yaramaz olabiliyor ama napıcaksınız cocugunu istemiyorsanız anneleriylede görüşmeyin.

Iste o cocuk onu yaparken anasi neredeydi acaba ...ya nebilim.bana cok tersmis bu isler onu anladim
Garip bir sekilde hic unutmam annesi gördüğünde sabunlu suyla silin cıkar biz kalkalım dedi toparlandı gitti ben susmayınca:işsiz: gercekten bana da cok ters böyle işler, annem ogunden sonra belki yıllarca hic birini eve cağırmadı hep dışarda görüştü arkadaslarıyla yada cocuklar okuldayken gelirlerdi, bir fikir olsun bence ev yerine dısarda görüşmeyi tercih edin

Evey cnm ya cok guzel.dedin gecende yazar kasa aldik okadar beklediki onu almamizi daha kendi oynayamadan tesaduf yeni aldigimizde yaramaz bir oglan misagir mahfetti yaa herywrini dagatmis valla icim.gitti ..kizimin degerlilerine kimse zarar veremez ya sanirim.gorusmucem artik ev ortaminda
Ben asla katlanamiyorum şımarık söz dinlemeyen çocuklara
Hele heryeri dağıtan karıştıran vuran kıran çocuklara o yüzden fazla evde çocuklu misafir agirlamiyorum ortak nokta dışarda buluşuyoruz
Evde olunca ne ben sohbetten bişey anlıyorum nede gelen misafirim
Bişey söylesem surat yapsam darılacak eminim

Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
Ben gelen hiç bi çocuğa bütün oyuncaklarımızı sermedim açıkçası. Bir kaç tane kırılsa da bizi üzmeyecek şey bırakırım odamı kilitlerim. Tedbiri baştan alın neden herşeyi kafalarına göre kullanmalarına izin veriyorsunuz?

Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
insanlar çocuklarına sahip çıkmıyor ki.deli oluyorum böyle tiplere.kimse çocuğuna yapma,etme demiyor.sanki altın yumurtlıcak.
valla ben annesinin yanında çocuklara seni parçalarım diyorum :KK48: tabi samimi olduklarıma.eğer samimi değilsem de dk başı çocuğunla ilgilenir misin lütfen bi yeri ellemesin diyorum :KK53:

Aileler çocuklarına sınırsız özgürlük veriyor sonuç bu
Benim de en gerildiğim konudur
Kızımın da tuhafıma gider yaramaz çocuklar
Birde böyle aileler çocuğumuz zekadan yapıyor der
Ay bir de bu tipler var di mi? :D

Bazı anneler de evinde izin vermiyor hiçbirşeye. Çocuk misafirliğe gidince evde yapamadığı herşeyi birkaç saat içinde yapabiliyor. Ben kolay kırılacak olanları ve etrafta çok dağılacak olan şeyleri saklıyorum. Bir de bütün gardrop çekmece ne varsa karistiranlari var. Uyarıyorum güzelce. Bazısının annesi duyuyor ama hiç umursamıyor. Bazısı da duymazdan geliyor. :/

Dökülmesine, saçılmasına, dağılmasına bir şey denmemeli bence. Çocuk bu. Büyükler kadar muntazam ve kontrollü hareket etmesi beklenemez.

Benim tek kızdığım iterek, vurarak bir şeyleri almaları yada istemeleri. O durumda da anne babalarına kızıyorum zaten.

Kırılaak oyuncak bırakmayın ortada. Yemek saatinde de masada toplanmalarını sağlayın. Örtü serin. Önem verdiğinizi belli edin. Sosyallik her şeyden önemli bence. Gidip gelmeye devam edin.

çocuktur bu olabılır eğer çocuğunuzun oyuncaklarıyla oynanmasını istemiyorsanz saklarsınız eğer odasına gıdılmesını ıstemıyorsanız kılıtlersınız eğer dokulecek die düşünüyorsanız bişide ikram etmeyin hatta bence çağırmayın olsun bitsin...

Kızım yanına iki oyuncak alıp odasını kilitletiyor.Artik çocuklar çok hareketli kaplarına sığmıyorlar,arkadaşım ile sohbet ederken cocuklar öldüler mi kaldılar mi diye düşünmek istemiyorum.Bu yüzden oyun alanı olan yerlerde görüşüyorum ve ya çocuk odası ile kendi odamın kapısını kapatiyorum

Benim oglum 3 yasinda, biraz degil tam afacan birseydir, bir yere gittikmi gozumle takip ederim, baska cocuklarin odasina gitmesinr izin vermem yanimda sevdigi oyjncagi gotururum ama tabi disardakiler daha bi ilgisini ceker, cocuk sonucta. Gozum onunde oynarlar. Misafirlige gittigimizde en az 50 defa yerimden kalkarim cocugum icin. Cok aktif cocuktur ama birsey dedimmide dinler veya ilgisini baska bireeye cekebilirim.
Eger memnun degilseniz bi kac oyuncak koyun sizin oturdugunuz odaya hem sizin hemde o cocuklarin annesinin gozu onunde olurlar. Sevdigi oyuncaklari odasinda birakin kapiyi kilitleyin izin vermeyin. Sonucta cocuk bunlar kirip dokebilirler onemli olan annelerin tutumu, kendi cocuklarini taniyorlar ona gorr davranmasi lazim goz onunden ayirmasinlar cocuklarini.

Back
X