herkese hayırlı geceler üyeliğimi sırf bunları yazıp rahatlayabilmek için aldım belkide bir daha gireemeyeceğim çünkü eşimin garip bir şekilde antipatiisi var. ben üç aylık evliyim yaşım 20 kaçarak evlendik evin üstüne geldim ve kaynanamlar ölene kadarda böyle gidecek tabikiiii sorun kv kp ikiside başta harikaydı kv eliyle yedirirdi elimi işe attırmazdı (bu arada bu üç aylık süreçte 12 gün hastanede yattım 4 günde yoğun bakımda menenjitim olduğu için am tanı konulmadı.) eşim harika bir insandır haastanede bir dakika yanımdan ayrılmadı idrar torbamı taşıdı ve hastanedeyken adet oldum bu süreçte bana ped aldı ilgilendi allah razı olsun nazarlardan saklasın gelelim konuya kv hiç türkçe bilmez sadece kürtçe bilir kv 55 yaşında insanı intihara sürükleyebilecek biridir örneğin benim yediğim yemeğe oturdıuğum yere giydiğim iç çaşarına kadar burnunu sokar ve bunu iyiliğimi istermiş gibi yapar mesela biz uyurken odaya girer çamaşır toplar eşimin üstünü örter dşim bunu hiç görmedi ben utancımdan söyleyemedim de bulaşıkları makinaya dizerim tavayı koyma der kepçe koyma der ne alakaysa ayrıca tam bir çöp toplama makinası dışarda ne bulsa eve tıkıştırır kıyafet dolabı doludur birde kalkar benim odama karışır ben halımı hep ortaya çekerim öyle hosuma gittiği için o getirir yatağın dibine eşimde maddi sıkıntılardan dolayı bir süreliğine taksiye çıkıyor ve geceleri yalnız kalıyorum az önce gelmiş besmelesiz odaya giriyor şok oldum yatma saatinde odama çekilmişim ne var acaba dedim korktum birşeymi oldu diye diyor niye yatmıyorsun sanki dilim bağlanmış gibi konuşamadım cam açıktı kalkmış camı kapatıyor terliklerimizi düzeltiyor diyor battaniyenin altına gir hasta olma z... kızar eşimi kastediyor ben hala suskunum ağzımı açabilmiş değilim bu aralar zaten psikolojim bozuk 1 aydır adet olmuyorum hamilelik belirtileride vardı sabah kanamam oldu şimdi kanamam yok delirmek üzereyim süreklşi ağlıyorum sürekli eşim diyorki sorun ne anlat neyi kafana takıyorsun söyleyemiyorum başında zaten bir sürü dert var bir kaç gün önce dediki daha taksiye çıkmıcam gece tehlikeli oluyor karımı yalnızda bırakmak istemiyorum kp bir torba dolusu laf etmiş iki gece hiç görmedim yüzünü taksideydi yemek yaparım bneğenilmez bizim kültürümüzün yemeklerini yapıyorum çöpe gidiyor onlarınkinide bilmiyorum o yüzden klasik şeyler yapıyorum bu seferde hep şikayet ediyorlar bıktım gerçekten tek istediğim işime karışmasınlar temizlik yapıyorum canım çıkıyor bünyem çok zayıf hemen yoruluyorum ve gün içinde uyumazsqam olmuyor bunada laf ediliyor eşim sabah geliyor kahvaltıdamn sonra akşama kadar yatıyor sonra işe yüzünü iki üç saat anca götüyorum kv öğlen çıkıyor kp yanına dükkana gidiyor yoksa tüm güün çekemezdim heralde kusura bakmayın lütfen uzun oldu hatalarım anlatım bozukluğum oldu
not:eşinle konuş evini ayır demeyin imkanı yok bakıcak kimseleriyok 8 kardeş olmalarına rağmen kafana takma demeyin engel olamıyorum