Şımarık ve salakmışım

Annemle ablam barıştırdı bizi .bayramdi anneyle konuşmazsan bende konuşmam seninle dedi onun hatırı için gittim bayramda elini öptüm .ama değmiyor işte..eşimle barıştım .bikeresinde bana dediki eşim bak seni kıskanıyor ablan kıyameti koparmıştim başına nebicim konusuyosun sen ablamla ilgili diye .ama sanırım haklıymış .annemle evlerimiz çok yakın gelip gidiyor bana.ve çaydanlık meselesi olan da o ablam di işte.zaten başka ablam yok .ablam farklı bı şehirde oturuyor du buraya taşındılar.
Siz eşiniz olacak o adamla (!) onca şeye rağmen barıştınız mı? İnanamıyorum. Burda bir sürü ağladınız birde. Sanırım ablanız ve yeğeniniz haklılar sizi eleştirmekte

Siz eşiniz olacak o adamla (!) onca şeye rağmen barıştınız mı? İnanamıyorum. Burda bir sürü ağladınız birde. Sanırım ablanız ve yeğeniniz haklılar sizi eleştirmekte
O mevzu çok farklı oraya girersek içinden çıkamayız . Annem sebeb oldu zaten buna daha önce anlattım konumda ..napsaydim istemedi evinde sokaktami kalsaydim. Ben bu olayi eşime anlatmadım bile yüz kapmasin diye .sana bı san veriyorum git tedavi ol dedim .hastanede yattı 3 hafta hala ilaç tedavisi görüyor

Ne yazikki o sırada ağlamakla ve yüzümü saklamakla meskuldum 🤭 gerçekten eve gelene kadar ağladım.
Ya birsey söyleyeyim mi gün geliyor bu tipler öyle bir gününü görüyor ki ...senin hic birşey yapman gerekmiyor
köşende durup vay be diyorsun işte bu kadarlıktın değdi mi diyorsun
O yüzden sırıtmaya devam 😁 sıkma canını

Ya birsey söyleyeyim mi gün geliyor bu tipler öyle bir gününü görüyor ki ...senin hic birşey yapman gerekmiyor
köşende durup vay be diyorsun işte bu kadarlıktın değdi mi diyorsun
O yüzden sırıtmaya devam 😁 sıkma canını
Sağol canım moral verdin 🥰 ama yinede istemem bişi olmasını ablam sonuçta .

Ya bunu bende idrak edemiyorum sürekli kızıyla ilgili x böyle dedi şöyle dedi diyor. Yahu dediyse bile sen neden bana diyorsun .kötü bişi derse bile sen orda ona o senin teyzen ne biçim konuşuyorsun demen gerekirken neden bana soyluyorsun
Kızı seni çok seviyor samimiyseniz kızla ilişkimize mi bozuluyor. Kendisi kızıyla o kadar yakın degil mi

Ablama misafirlige gittim 1 saat oturup biraz gülüp eğlenelim diye .yemin ediyorum ortada hicbisi yok.ablamin kızı 20 yaşında iyi anlaşıyoruz once bana dediki bakıyorum iyi anlısiyorsunuz ama x ( kızı) arkandan konuşuyor. Ne konuşuyor dedim baktım yeğenim dedi öyle bişi yok .ablama döndüm dedim madem ordaya bişi attın devamını getir ne konuşmuş .hareketlerim çocuk gibiymis . Hadi yeğenim öyle bişi söyledi ablam neden bana söylüyor ...konu hareketlerime geldi .hareketlerim dediği sohbetimden bahsediyor .ben bişi anlatırken gülerim hep söylediklerim acılı bişi olsa bile bu benim huyum ben dışa yansıtmayı sevmiyorum uzulsem bile gülerim bunda bişi yok bana göre .bana dedi sen şımarık ve salaksın .bende orda sinirlendim ben buraya laf yemeye gelmedim tabi haliyle ağladım üzüldüm .sonuçta misafirliğe gitmisim bunları duymaya değil .kalktım ben gidiyorum dedim .bana diyor bu şekil gidemezsin eğer gidersen bidaha size gelmem .bende çıktım geldim dinlemedim ... Daha çok şey söyledi bana ama okadar detaya girmek istemiyorum ... Görüşmek istemiyorum artık ne ablamla ne annemle.annemde onun gibi . Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen böylesin diyorlar .eve gelene kadar da ağladım gerçekten çok kirildim .sizin ablamız kardeşiniz böyle dese sizin tepkiniz nolurdu ?
Ne çektin be kuzum! Sonuna kadar haklısın. Kulak ardı et. Mesafeli ol.

Ablama misafirlige gittim 1 saat oturup biraz gülüp eğlenelim diye .yemin ediyorum ortada hicbisi yok.ablamin kızı 20 yaşında iyi anlaşıyoruz once bana dediki bakıyorum iyi anlısiyorsunuz ama x ( kızı) arkandan konuşuyor. Ne konuşuyor dedim baktım yeğenim dedi öyle bişi yok .ablama döndüm dedim madem ordaya bişi attın devamını getir ne konuşmuş .hareketlerim çocuk gibiymis . Hadi yeğenim öyle bişi söyledi ablam neden bana söylüyor ...konu hareketlerime geldi .hareketlerim dediği sohbetimden bahsediyor .ben bişi anlatırken gülerim hep söylediklerim acılı bişi olsa bile bu benim huyum ben dışa yansıtmayı sevmiyorum uzulsem bile gülerim bunda bişi yok bana göre .bana dedi sen şımarık ve salaksın .bende orda sinirlendim ben buraya laf yemeye gelmedim tabi haliyle ağladım üzüldüm .sonuçta misafirliğe gitmisim bunları duymaya değil .kalktım ben gidiyorum dedim .bana diyor bu şekil gidemezsin eğer gidersen bidaha size gelmem .bende çıktım geldim dinlemedim ... Daha çok şey söyledi bana ama okadar detaya girmek istemiyorum ... Görüşmek istemiyorum artık ne ablamla ne annemle.annemde onun gibi . Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen böylesin diyorlar .eve gelene kadar da ağladım gerçekten çok kirildim .sizin ablamız kardeşiniz böyle dese sizin tepkiniz nolurdu ?
Ben hep birine söylenilen kötü sözde hakarette şunu düşünürüm "kişi kendinden bilir işi" kendisi neyse onu söyler .çok fazla takılmayın mesafe koymanız yeterli

sızı cok ıyı anlıyorum
benımde yuzumde hep bır gulumseme vardır ınsanlar bunu yanlıs yorumluyor
burada bıle ne kadar cok gulme smıleyı koyuyorsun dıyenler oldu yazımda da yansıyor
bunu sımarıkca-kendını begenmıs bulanlar var cok enteresan artık hayatlarında nasıl bır buhran yasıyorlarsa bırının gulumsemesı ınsanları nıye rahatsız eder anlamam

onun dısında ablanızın kendısıyle ılgılı problemı var ıcten ıcten cocukluktan gelen bır durum sızden bırseyın hıncını almak ıstercesıne davranıyor hem cocugunun yanında bu uslupla konusması-hem cocugu o sozlerı soylerken onu boyle konusturması-hem gelıp sızebunu boyle soylemesı falan

ablanız bence zaten sızınle gorusmek ıstemıyor yanı gozden cıkarmıs bunları kendısı duysa emınım cok daha sert tepkısı olurdu tum sulaleye olayı abartarak anlatır sızınle de asla gorusmezdı. bunları haketmıyorsunuz ben abımle seneleeeerrdır gorusmuyorum bana zarar verdıgını dusundugum ıcın sıze de bunu tavsıye ederım

hayata bır kere gelıyoruz bırılerını pohpohlamak egolarını tatmın etmek bızı boyle ezmelerıne ızın vermek ıcın degıl, kım olursa olsun mutsuz edıyorsa uzakta dursun. hasta olursunuz yakınınızda tutarsanız. kızmakta uzulmekte cok haklısınız. mesafe koyun bence gelıp ara bulmaya calıssa arasa gonul almaya calıssa da uzak durun derım . sıızn ıyılıgınızı ısteyen kırmaktan cekınen sızı seven ınsan davranısından uzak kardesınızın sıze yaptıgı

Benim anlamadığım annenizle nasıl gorusmeyeceksiniz, annenizle yaşamıyor musunuz?

Bu konuda siz haklısınız, ben de üzülür ve ayrılırdım oradan kendinizi suçlamayın, bu durumlar küçüklükten beri aile bağlarının zayıf olması nedeniyle oluyor. Aranızda çok yaş farkı var mı?

Back
X