Yerleşme kanaması dediğimiz olay bir kez olur boyle regl gibi olmaz düzeniniz değişmiş olabilir.selam kizlar düzenli giden bir reglim var gecen yazin agustosda dusuk yaptim korundum bi rüre sonra biraktik
4 ay oldu tik yok adetim 1 gün önceden geldi tuvalete gittim hafif pembe seklinde geldi az az sonra kahvrengiye dönüstüüüüü
yaklasik 1 bucuk gün kirmizilar geldi ve bugün3.günüm kesildi hafif pembe lekeler geliyor ben bisey anlamadim basina böyle bi olay gelen varmi acaba ???? k:2:
Yerleşme kanaması dediğimiz olay bir kez olur boyle regl gibi olmaz düzeniniz değişmiş olabilir.
Benim yelesme kanamam bi hafta surdu boyle pembemsi bazen kirmizi.ama adetimden 1 hafta once
Rahim kendini korunma sonrası hamileliğe hazırlıyor olabilir.
İstersen bir dr'a danış için rahat etsin canım.
Yerleşme kanaması dediğimiz olay bir kez olur boyle regl gibi olmaz düzeniniz değişmiş olabilir.
selam kizlar düzenli giden bir reglim var gecen yazin agustosda dusuk yaptim korundum bi rüre sonra biraktik
4 ay oldu tik yok adetim 1 gün önceden geldi tuvalete gittim hafif pembe seklinde geldi az az sonra kahvrengiye dönüstüüüüü
yaklasik 1 bucuk gün kirmizilar geldi ve bugün3.günüm kesildi hafif pembe lekeler geliyor ben bisey anlamadim basina böyle bi olay gelen varmi acaba ???? k:2:
yerleşme kanaması nedir kızlar ya
ben bu kadar cahilmiyim
ilk defa duydum
7 yaşındada bir kızım var
neymiş ki bu ?
ben hiç hatırlamıyorum
böyle birşeyin başıma geldiğini
ay kötü o zaman yaYerleşme kanaması herkeste olan birşey değil canım.
Bazı bayanlar hamileliğin başında bebek yerleşirken lekelenme görürlermiş.
Hatta bazıları 9 ay boyunca her ay adet olmaya devam edermiş.
yerleşme kanaması nedir kızlar ya
ben bu kadar cahilmiyim
ilk defa duydum
7 yaşındada bir kızım var
neymiş ki bu ?
ben hiç hatırlamıyorum
böyle birşeyin başıma geldiğini
Hamileligin belirtisi kan gelmesi mi ki? :26: neden hamile oldugunuzu dusundugunuzu anlamadim. Ama kesin sonuc icin bir hafta sonra test almanizi oneririm
selam kizlar düzenli giden bir reglim var gecen yazin agustosda dusuk yaptim korundum bi rüre sonra biraktik
Benim yelesme kanamam bi hafta surdu boyle pembemsi bazen kirmizi.ama adetimden 1 hafta once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?