simdi ben hamilemiyim yoksa adetmi oldum anlamadim??

hasretim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
118
0
46
Almanya
selam kizlar düzenli giden bir reglim var gecen yazin agustosda dusuk yaptim korundum bi rüre sonra biraktik
4 ay oldu tik yok adetim 1 gün önceden geldi tuvalete gittim hafif pembe seklinde geldi az az sonra kahvrengiye dönüstüüüüü
yaklasik 1 bucuk gün kirmizilar geldi ve bugün3.günüm kesildi hafif pembe lekeler geliyor ben bisey anlamadim basina böyle bi olay gelen varmi acaba ???? k:2:

Hamileligin belirtisi kan gelmesi mi ki? :26: neden hamile oldugunuzu dusundugunuzu anlamadim. Ama kesin sonuc icin bir hafta sonra test almanizi oneririm

Yerleşme kanaması dediğimiz olay bir kez olur boyle regl gibi olmaz düzeniniz değişmiş olabilir.

Rahim kendini korunma sonrası hamileliğe hazırlıyor olabilir.
İstersen bir dr'a danış için rahat etsin canım.

regli gibi gözüküyor canım maalesef. ama için rahat etsin dersen h. testi alıp yap. artık çıkar varsa.

Kırmızı gelmişse adetsin demek zaten, 1 gün erken 1 gün geç olabilir.

Canim bence adet olmusun cunki yerlesme kani uc gun surmez. Ve dusuk yaptigin icin adet duzensizligi olabilir belirli bir sure. Icin rahat etmiyorsa sen yinede bir test yap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim yelesme kanamam bi hafta surdu boyle pembemsi bazen kirmizi.ama adetimden 1 hafta once

Rahim kendini korunma sonrası hamileliğe hazırlıyor olabilir.
İstersen bir dr'a danış için rahat etsin canım.

Yerleşme kanaması dediğimiz olay bir kez olur boyle regl gibi olmaz düzeniniz değişmiş olabilir.

yerleşme kanaması nedir kızlar ya
ben bu kadar cahilmiyim
ilk defa duydum
7 yaşındada bir kızım var
neymiş ki bu ?
ben hiç hatırlamıyorum
böyle birşeyin başıma geldiğini

ben bu kadar cahilmiyim
ilk defa duydum
neymiş ki bu ?
ben hiç hatırlamıyorum

Yerleşme kanaması herkeste olan birşey değil canım.
Bazı bayanlar hamileliğin başında bebek yerleşirken lekelenme görürlermiş.
Hatta bazıları 9 ay boyunca her ay adet olmaya devam edermiş.

Yerleşme kanaması herkeste olan birşey değil canım.
Bazı bayanlar hamileliğin başında bebek yerleşirken lekelenme görürlermiş.
Hatta bazıları 9 ay boyunca her ay adet olmaya devam edermiş.
ay kötü o zaman ya
hamileliğin tek sevdiğim yani
adetten kesilmekti
üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirenlere

ben bu kadar cahilmiyim
ilk defa duydum
neymiş ki bu ?
ben hiç hatırlamıyorum

Zaten her kadinda olmuyor.emriyo ilk rahime tutundugunda damara denk gelirse hafif kanama oluyor.benim iki cocugumda oldu

Ben sadece bilgi almak istedim duydum ve bi cok kişi böylede olmuş reglim hic böyle olmamıştı hayırlısı bakalım

Hamileligin belirtisi kan gelmesi mi ki? :26: neden hamile oldugunuzu dusundugunuzu anlamadim. Ama kesin sonuc icin bir hafta sonra test almanizi oneririm

Nedenmi??? Reglim ilk defa böyle oldugu icin üzerine görmüş olabilirmiyim acaba diye düşündüm ve yaşayanlardan bilgi almak istedım

Canım regl olmuşsun sen..
Mevsimlerden falan düzenin değişmiş olabilir.
Hamile kalmak istiyorsan tam yumurtlama günlerinde ilişkiye gir.
Bol incir ye. Eşine de fındık, ceviz vs yedir.
Hayırlı bir evlat nasip olsun sana dilerim ki

Evet anlattığın şey yaşanabiliyor ama daha çok kist olan hanımlarda yaşanıyor.
Bi doktora git mutlaka arkadaşım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umut vermek istemem ama bana yerleşme kanaması gibi geldi. 3 gün pembe kahve lekelenmeler oldu bende, hala adetim geliyor ondan diyordum, sonra test al dedi biri hiç beklemiyordum pozitif çıktı şok oldum.

Tatlim dogum kontrol hapi ile korunduysan 4 ay hastalik duzeninde degisiklik olmus olabilir. Yerlesme kanamasi pembe veya kahverengi olur diye biliyorum. Kirmizilar geldiyse hastalanmissindir. Ama yine de bir doktora gorun. Baska bir silkinti olmasin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…