- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
- 33
- Konu Sahibi gonca_gulce
Anlatmaya nerden baslasam kestiremedim.bir ay once kardesimi bi trafik kazasinda kaybettim.o zamandan beri annemlerin yanindaydim.bu sure zarfinda k.v. beni bi kez olsun arayip nasilsin diye sormadi torununu sormadi.cenaze gunu yanimizdaydi sonra evine baska ile dondu.hatta mezarliktan gelindikten hemen sonra yola cikti.ki evde bekleyeni yok.ha yanimda olmasini ister miydim?sanmiyorum.esim dostum hep yanimdaydi cok sukur.
simdi ne kv ne gorumce bu surecte arayip sormadilar.onlara kirildigimi esime soylemeli miyim sizce?
Bi de facede kardesimin fotografini profil fotosu yapiyorum.kv tutup kendi sayfasinda paylasiyo resmi.daha once kizimin resimlerini de ayni sekilde paylasti.hadi dedim torunudur.da bu ne alaka?sen benim kardesimi niye paylasiyosun ki?
Ben mi cok hassasim abartiyo muyum diyorum.ama cok da gicik oluyorum bi yandan.esime annene soyle yapmasin demeli miyim?
Cevaplayan herkese cok tesekkurler..
simdi ne kv ne gorumce bu surecte arayip sormadilar.onlara kirildigimi esime soylemeli miyim sizce?
Bi de facede kardesimin fotografini profil fotosu yapiyorum.kv tutup kendi sayfasinda paylasiyo resmi.daha once kizimin resimlerini de ayni sekilde paylasti.hadi dedim torunudur.da bu ne alaka?sen benim kardesimi niye paylasiyosun ki?
Ben mi cok hassasim abartiyo muyum diyorum.ama cok da gicik oluyorum bi yandan.esime annene soyle yapmasin demeli miyim?
Cevaplayan herkese cok tesekkurler..