• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben ne yapayım

Annesinden yardım istemek için annesine anlattı herhalde.

Siz bilirsiniz tabii de para yönetimini bilmeyen,ailemizi maddi manevi zarara uğratan biri ile evli kalmak istemezdim.

Bir de sizden habersiz sizin üzerinize kredi çekmiş. Yani hiç masum değil bana göre.
O kadar üzgünüm ki bizim 1 evladımız var babasına çok düşkün nasıl olur hiç bilmiyorum. Seviyor mu evet ama çok yoruldum gidersem diyorum bir daha dönüşü olmayan yol gitmezsem nasıl olur bilmiyorum

Borçları temizlemeden sıfırdan başlamak nasıl olacak onu hiç anlamadım.
Evi satalım sıfırdan başlayalım yaptım bir salaklık diyor 2 milyon satarız kalanı senin üzerine araba alırız dedi birazını da altın yap koy karışmam dedi kiraya çıkarız dedi bir müddet dedi sonra tokiye yaziliriz dedi evet salak ettim biliyorum sana söyleyemedim çünkü sinava çalışıyordun strese gir istemedim dedi sonra borçları ödeyemedikce krediye bulaştım dedi hepsini de tek tek gösterdi.

O kadar üzgünüm ki bizim 1 evladımız var babasına çok düşkün nasıl olur hiç bilmiyorum. Seviyor mu evet ama çok yoruldum gidersem diyorum bir daha dönüşü olmayan yol gitmezsem nasıl olur bilmiyorum

Evi satalım sıfırdan başlayalım yaptım bir salaklık diyor 2 milyon satarız kalanı senin üzerine araba alırız dedi birazını da altın yap koy karışmam dedi kiraya çıkarız dedi bir müddet dedi sonra tokiye yaziliriz dedi evet salak ettim biliyorum sana söyleyemedim çünkü sinava çalışıyordun strese gir istemedim dedi sonra borçları ödeyemedikce krediye bulaştım dedi hepsini de tek tek gösterdi.
Haklısınız onu aklamaya çalışıyorsunuz.
Eşiniz çünkü.

Allahım hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah.

Back
X