Şimdi ben ne yapayım ?

baktığını düşündüren şey adama baktın demeni gerektirmemeli. Bikaç bakış herkes atar. tedirginlik olur o an ister istemz. Sanki kızı süzmüş süzmüş de senin yüzüne bakmamış snra da arkasnı dönüp çekip gitmiş gbi davranıyosun
Ben bakmazdım gerçekten bakmazdım hatta o huzursuz olmasın diye uzaklaştırırdım farkediyorum hala bakıp aynı ortamda bulundurması gerekmiyordu
Zaten takıldığım kısım bundan öte arkasını dönüp gitmesi

Kızlar 9 aylık bir ilişkim var gayet güzel giden.
Fakat bugün bir olay oldu ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Erkek arkadaşımla aynı fakültedeyim. Ders bitimi yanına gittim bi arkadaşımızın sevgilisinin ve arkadaşının olduğu masada ayaküstü onlarla sohbet ediyordu. Kızları tanıyorum sorun yok.
Tam durduğu yerin çaprazında ise daha önce kısa bir süre sevgili olduğu kız vardı. Ve erkek arkadaşımın yönü tam onların masasına doğruydu. Erkek arkadaşım hadi boş bir yere oturalım dedi ama derken bir iki kez oraya baktığını gördüm daha doğrusu benim hislerim o kızın olduğu masaya doğru baktığıydı.
Bende bozuldum bu duruma. Bana dedi ki gel bi konuşalım seninle gittim yanına sorun ne sakince soyle dedi. Bende dedim ki o kızın olduğu yere baktın gördüm bunu. Yalan söyleme baktın dedim. Hiç birşey demeden arkasını dönüp gitti. Beni orada bırakıp sinirlenip gitti.
Evet belki de ben yanlış gördüm evet belki de saçmaladım ama beni konuşmak için çağırıp arkasını dönüp gitmesi o kadar ağırıma gitti ki.
Sonra arkadaşlarımızın olduğu masaya gittim oda biraz sonra geldi. Yüzüne bakmadım. Bana bir açıklama yapmayı bırakın arkasını dönüp gitmiş biriyle o an konuşmak istemedim. Birşeyler içer misin dedi bakmadım gitti arkadaşıyla aldı ve içti. Hadi gidelim dediler bende arkadaşımla bir arkadaşımızı bekleyecektik siz gidin dedim. Ve gittiler.
Mesaj attım dedim ki arkanı dönüp gidiyorsan yaptığının arkasında dur.
Oda haklısın bu kez gerçekten yapacağım dedi.
Bende evet hem eski sevgilinin olduğu yere doğru bak hemde konuşalım deyince arkanı dön ve git. Arkanı dönüp gitmen çok ağırdı. Arkasında dur dedim.
Henüz görmedi de cevap vermedi de.
Sizce ben haksız mıyım
Hadi haksızım diyelim hadi ben yanlış gördüm diyelim insan bi açıklama yapmadan arkasını dönüp gider mi ? İnsan sevgilisini orada bırakır mı?
insan sevgilisine eski kiz arkadasina baktin gordum, yalan soyleme baktin dermi???

Tam bunun aynısı olan bir durum yaşanmadı ama benzerleri yaşandı.
Onlarda medeni insanlar gibi konuşabiliyorken bunda arkasını dönüp gitmesine anlam veremedim

yani cok nedeni olabilir tabi
ama bana tartismak istemedigi icin arkasini dönüp gitti gibi geldi
yoksa baktiysa bile bakmadim diye bilirdi anlatabiliyormuyum

Güveniyorum ama tam da yönü o tarafa doğruydu ve birkaç kez o tarafa baktığını düşündüren tavırları oldu.
Peki ben haksızlık ettim diyelim bunu bana demek varken arkasını dönüp gitmek neden

Agrina gitmis olabilirmi? Bilmiyorum evet o tavir biraz fazla olmus. Konusarak cozebilirdiniz. Bosuna kirilmissiniz birbirinize..

Baktığını düşündüm ve gördüm. O an sinirlerim bozuldu ve söyledim

boyle bir yersiz ithamda karsilasan sevgilinde beyninden asagi kaynar sular dokulur gibi arkasini donup gidivermistir, istemsiz yani.
azcik empati diyorum siz gecnlere :)

Erkek arkadaşınızın yaptığı saçma olmuş hatta bu tavır onu haklıyken haksız yapabilir.

Ama sizin bundan evvel sorunları çözmeye çalışırken takındığınız tavrı bilmiyoruz.

Yani normal bir insan arkasını dönüp gittiğinde ayıp etmiş deriz.

Fakat sevgilisi yok yere mesele çıkaran, olaylara sadece kendi penceresinden bakan ve tartışırken neyi savunduğunu bile unutup öfkeyle atıp tutan biriyse onunla orada ağız dalaşına girmektense susup gitmek, karşı tarafın sakinleşmesini beklemek daha makbuldür.

O nedenle aranızdaki ilişkiyi, bu zamana kadar yaşananları mesela şimdiye kadar kıskançlık başta olmak üzere abartılı tepkiler verip vermediğinizi ve bizim fikir sahibi olmadığımız karakterinizi de değerlendirin bu konuya kafa yorarken...

Çünkü bazen çok saçma görünen bir hareket o anda yapılabilecek en mantıklı şey olabiliyor.

Tabii ki de haksızsın diyelim ki baktı ee yani ? Bu adam senin sevgilin değil mi ? Evet. Bu adam seni sevmiyor mu evet ? Bu adam 9 ay seninle çıkmıyor mu ? Evet. Adamı haksız yere suçlamış olabileceğin için belki de sinirini kontrol edip gitmiştir, sakinleşince geri dönmüştür seni kırmamak için. Sevgiline mesaj at yersiz bir kıskançlık yaptığını, ve ona güvendiğine dair. Sıkmayın bu kadar insanları yahu nereye bakarsa baksın. En azından niyetini belli eder sende yol verirsin zorla bağlayamazsın ya.

Tabii ki de haksızsın diyelim ki baktı ee yani ? Bu adam senin sevgilin değil mi ? Evet. Bu adam seni sevmiyor mu evet ? Bu adam 9 ay seninle çıkmıyor mu ? Evet. Adamı haksız yere suçlamış olabileceğin için belki de sinirini kontrol edip gitmiştir, sakinleşince geri dönmüştür seni kırmamak için. Sevgiline mesaj at yersiz bir kıskançlık yaptığını, ve ona güvendiğine dair. Sıkmayın bu kadar insanları yahu nereye bakarsa baksın. En azından niyetini belli eder sende yol verirsin zorla bağlayamazsın ya.
Telefonu kapalı. Gözden çıkarmış yani

Güvenme canım güvenme,
Hiç bişey yapmasa kıza en endam göstermiş o tarafa dönmekle..
Ki, kaldı ki ben inanmıyorum eski sevgilisini görüpte bakmayacagına kim olsa bir göz atıp bakar.
Seni masada terk etmeklede oraya bir msj göndermiş zannımca..

Back
X