simdi ben ne yapmaliyim

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
Merhabalar. Aralikta biriyle tanistim. Tek sohbetimiz kolay gelsin iyi aksamlar oldu. Hareketlerinden etkilenmeye basladim çok akilli uslu agir biri gerçekten. Her hafta sonu kütüphanede birlikte calisiyoruz. Sosyal medyalardan takip edildi. Sürekli bana bakarken yakaladim onu. Kütüphanede bana en yakin masaya oturdu gibi şeyler. Ben mi fazla umut aldim bilmiyorum ama fena halde asik buldum kendimi bir zaman sonra. Mesaj atmasini bekledim. Mesaj atmadi. Arkadasini taniyorum ona sordum nazil biri diye çok iyidir ama çok çekingendir dedi. Çekingen oluşuna bagladim atmamasini. Su an ayni ortamda değiliz yolda falan karsilasiyoruz konuşma geçmiyor aramizda. Ondan hala bir adim yok. Boyle bir durumda ben mesaj atmali miyim bilmiyorum. Çok iyi biri olduğunu biliyorum hic bir yanlis hareketini görmedim. Düşünmeden de edemiyorum. Ayni duyguları benim kadar yoğun yasamiyor biliyorum. Ama bir dönem aklindan geçtim buna emin gibiyim. Mesaj atsan bir şey kaybetme sin diyorum kendime ama bir yandanda kiz olarak ilk adimi atmak doğru mudur bilmiyorum

bence şansını dene ne kaybedersinki ileride en azından denedim ama olmadı dersin keşke mesaj atsaydım demek yerine

peki bir bayan olarak mesaj atmak pek alisilmis bir şey değil. İlişki konusunda çok bi tecrubem yok. Gözünde küçük düşmeme sebep olur mu ki
sanmıyorum sadece şansını deniceksin bu kadar efendi bulduğun beğendiğin birine belki bidaha denk gelmiceksin onun cevaplarına göre belli olur zaten gidişat, baktın ilgisiz duruyo sende susarsın o zaman

sanmıyorum sadece şansını deniceksin bu kadar efendi bulduğun beğendiğin birine belki bidaha denk gelmiceksin onun cevaplarına göre belli olur zaten gidişat, baktın ilgisiz duruyo sende susarsın o zaman
bende bunu düşündüm ama hic sohbetin olmayan bir insana nasil bir mesaj atilabilir ki merhaba deim mesela sonra nasilsin gibisinden mi yoksa bi bahane mi bulmak lazim. Fazla soru soruyorum ama tecrubesizim biraz ne yapilir hic bilmiyorum :)

bende bunu düşündüm ama hic sohbetin olmayan bir insana nasil bir mesaj atilabilir ki merhaba deim mesela sonra nasilsin gibisinden mi yoksa bi bahane mi bulmak lazim. Fazla soru soruyorum ama tecrubesizim biraz ne yapilir hic bilmiyorum :)
tam olarak kim oluyo sosyal ağdamı eklisiniz numarası falan varmı önce bunları bilmek gerek

Şansını dene bi kısmetse olur kafanda soru işareti kalmaz kabul etmezse başka kısmetine bakarsın

tam olarak kim oluyo sosyal ağdamı eklisiniz numarası falan varmı önce bunları bilmek gerek
ortak arkadaslarimiz var ama hic ayni ortamda bulunmak nasip olmadi. En yakin Arkadasimin sevgilisi onun yakin arkadasi. Sosyal medyada takiplesiyoruz fotoğraf falan da begeniyo. Ayni ortamda bulununca iyi aksamlar kolay gelsin gibi şeyler geçiyordu aramizda. İstesem numarsini hemen alabilirim

ortak arkadaslarimiz var ama hic ayni ortamda bulunmak nasip olmadi. En yakin Arkadasimin sevgilisi onun yakin arkadasi. Sosyal medyada takiplesiyoruz fotoğraf falan da begeniyo. Ayni ortamda bulununca iyi aksamlar kolay gelsin gibi şeyler geçiyordu aramizda. İstesem numarsini hemen alabilirim
o zaman ilk iş olarak sende onun resimlerini beğensen nasıl olur

Eğer bu kadar çekiniyorsan ortak arkadaşlarınız bu konuda destek olabilirler. Önce dört kişi olarak buluşabilirsiniz. Hatta sanki arkadaşlarınız sizi yakıştırmış ve birbirinizi tanımanız için buluşturmuş gibi davranabilirsiniz. Daha sonraları birbirinizi tanıdıkça herşey kendiliğinden gelişir zaten. En azından çekingenliğiniz kaybolur.

Selamm canim bn esimle ayni is yerinde bwnim tek duygularim var diye dusunuyordum bakisiyorduk ama baska ileriye gidemeyiz diye dusunuyordum birgun is yerlerimiz degisti ve ben ortak arkadastan numarasini alip ne yaptin nasilsin gibisine mesaj attim ama sonrasi esimden geldi senin dedigin gibi Cok cekingwn akilli uslu bir adam bnm esimde 3yil gorustuk sonra bu isi resmiye doktuk 10aylik da evliyiz allhim hakkinda hayirlsiini versin hic kararindan vazgecme bence merhaba de isden bahset isle ilgili bir konu bul bakyin olmuyor kacan kovalanir canimm:KK66: :) :)

X