- 5 Eylül 2014
- 83
- 17
- Konu Sahibi zzeynepp23
Merhabalar. Aralikta biriyle tanistim. Tek sohbetimiz kolay gelsin iyi aksamlar oldu. Hareketlerinden etkilenmeye basladim çok akilli uslu agir biri gerçekten. Her hafta sonu kütüphanede birlikte calisiyoruz. Sosyal medyalardan takip edildi. Sürekli bana bakarken yakaladim onu. Kütüphanede bana en yakin masaya oturdu gibi şeyler. Ben mi fazla umut aldim bilmiyorum ama fena halde asik buldum kendimi bir zaman sonra. Mesaj atmasini bekledim. Mesaj atmadi. Arkadasini taniyorum ona sordum nazil biri diye çok iyidir ama çok çekingendir dedi. Çekingen oluşuna bagladim atmamasini. Su an ayni ortamda değiliz yolda falan karsilasiyoruz konuşma geçmiyor aramizda. Ondan hala bir adim yok. Boyle bir durumda ben mesaj atmali miyim bilmiyorum. Çok iyi biri olduğunu biliyorum hic bir yanlis hareketini görmedim. Düşünmeden de edemiyorum. Ayni duyguları benim kadar yoğun yasamiyor biliyorum. Ama bir dönem aklindan geçtim buna emin gibiyim. Mesaj atsan bir şey kaybetme sin diyorum kendime ama bir yandanda kiz olarak ilk adimi atmak doğru mudur bilmiyorum