- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
- Konu Sahibi ceylanck18
Mrb hepinize okadar zor durumdayimki aklım karmakarışık ayrilmakmi devammi etmeliyim.. 2bucuk yasinda kizim var ve esimle severek evlendik ilgili sayilabilir birisi ama sadece evdeyizdir daima gezmeyi hic sevmez ve soguk bir insan neyse benim gecen yildan yana basladi aslinda bu sorunlar onun ailesinin yanina uzak bir sehire gitmemizle gittik ve birdaha hocbisey duzelmedi.. ilk olarak esim beni nisanliyken aldatmis oldugunu itiraf eetti, sonra telefonundan erkek ismine kayitli kiz cikti hepsine bir açıklama yapti, sonra youtubeden izledigi tecavuz bilmemne videolarini gordum acik secik videolar, sonra belki hatırlayan vardir kizkardesim ve esimle ilgili bir sorun yasadim delirmenin esigine gelmistim hatta ama Rabbim okadar buyukki sabrini veriyor ondan sonra bende hersey koptu zaten ne bidaha eskisi gibi sevebildim nede artik ona tahammulum kaldi simdi de ne zaman ayrilik muhabbeti gecse ozaman melek olur normalde ayni adam hic degismedi soguk sessiz sordugum sorulara 10 kere sormama ragmen ayni evin icinde beni duymayan bir adam. Ben artik sasirdim ben onun icin uzak sehire gittim bir basima kaldim 3 yil kimsem yoktu oralarda tamam gitmeliydim ama simdi benim memlekete yerlestik ve bir ay sadece bir ay dayanamadi ve is bahanesiyle gitti kendisi disari calismaya ve hep korkum suydu ben ondan ayrilsam yapabilirmiyim icim acirmi uzulurmuyum diye ama simdi anlıyorum ki uzulmuyorum yani o uzaktayken cok daha mutluyum.. ama ben napmaliyim lütfen akil verin bana ama onu omrum sonuna kadar ayni sekilde sevemiycegme eminim boyle hayat gecermi yoksa sevginin ne onemi var devammi etmeliyim kizim icin