şimdi benim çocuğum olmazmı :((((

bitli papatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
315
0
641
Diğer
çarpıntı,halsizliklik şikayetiyle dr gittim.tirod sağ ve sol loblarım büyümüş,dokusu bozulmuş,iltihaplanma ve kanlanma varmış yani tiroid hastası olduğumu öğrendim.tiroid hastalarının çocukları zor olur diyorlar yani benim çocuğum olmayacak mı?canım çok sıkkın,üzüldüm..

çarpıntı,halsizliklik şikayetiyle dr gittim.tirod sağ ve sol loblarım büyümüş,dokusu bozulmuş,iltihaplanma ve kanlanma varmış yani tiroid hastası olduğumu öğrendim.tiroid hastalarının çocukları zor olur diyorlar yani benim çocuğum olmayacak mı?canım çok sıkkın,üzüldüm..

Tatlım olurmu hiç öyle şeyy..Troit inan çözülebilecek en kolay durumlardan biri..İlaç kullanarak bunun üstesinden geleceksin eminim..Lütfen kendini yıpratmaa.

teşekkür ederim cevabın için,desteğin için..ben bu ay gebe kalmaya çok şartlandırmıştım kendimi.jinekolog iyi bir yumurta oluştuğunu söylemişti,eşimle ben üzerimize düşen görevi yapmıştık derken 1-2 gün sonra tiroid olayı ortaya çıktı.bu ay gebe kalmam sanırım..

hiç canını sıkma cnm olumu hiç öyle şey elbette çocuğun olur..tiroid hastalarının kullandığı iğneler var hamilelikte bu iğneler vuruluyo..bu şekilde hamile kalanlar var forumda üzme kendini..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım bilgim yok bu hastalıktan rabbim şifa versin olur inşaallah sen ümidini yitirme güçlü olmaya çalış.....

Şu an yüksek tiroidi olan bi akrabamız 6 aylık hamile bi oğluşu olacak.Böyle şeyler sakın düşünmeyin...

Back
X