Şimdi biz neyiz?

Sizin sürekli ilişkiler konusunda paylaşımlarınız vardı galiba. Bu kadar fırtınalı aksiyonlu olaylar hayriniza olmaz. Sizinki arkadaşlık değil, sizi duygusal anlamda kullanmasına izin vermeyin
İlişkiler kendini beğenmeme yanlızlık özgüvensizlik herşey mevcut o yüzden sürekli kk da ;)

Hoslanıp hoşlanmadigini sordugunuzda hoşlanmadigini soyluyorsa o zaman arkadas gibi davranmasini ve gerekirse biraz uzak kalmak istedigini soyleyebilirsin. 🙄

Hani hiç konusunu açmamiş olsan çekiniyor derim itiraf edemiyor ama konu oraya gelmiş
acik acik sorulmuşken boyle oyun oynayan insanla ugraşmak bana gore heyecanli ve guzel degil. Siz beklemek isterseniz bekleyin ama boyle davranan biri aşık olamaz sadece oynaş seviyor gibi...

İlişkiler kendini beğenmeme yanlızlık özgüvensizlik herşey mevcut o yüzden sürekli kk da :KK66:
Sanırım. Bir yerde sıkıntı var ama hala çözemedi. İlişki nedir, nasıl yaşanır, kimlerle ilişki yaşanır yaşanmaz konularında bir iki tecrübe olur ama bu üye sürekli aynı yerde sorun yaşıyor. Açıkçası bende sıkıldım. Yazıyoruz yazıyoruz ama herkes dert yanıyor, yazdıklarımızi uygulayan yok :KK70: yakında kişisel gelişim bölümüne atacam kendimi :KK70: birkaç birsey öğrenirim

Selam hanımlarr. Arkadaşım olan biri var ama benden hoşlanıyor ayan beyan hatta aşık. Elimi falan tutuyor sarılıyor ama hemen şakaya vuruyoruz. Sorunca da itiraf etmiyor benden emin olmadığı için. Ben de çekim var ama tam bir ilişki yürütmeye yeter mi emin değilim o yüzden korkuyorum. Hani biraz cinsel çekim gibi sanki. Siz olsanız ne yapardınız ve biz şimdi neyiz? Arkadaşlık böyle devam eder mi? Kafamda deli sorular..

Evet ve sürekli yapıyor sadece bir kişi için değil üç beş kişi için yaptı bunu durup durup aynı konuyu açıyor ne dememi bekliyor anlamıyorum
Kızlar asla emin olamıyorum. Dün çok yakın davranıp baya sevdiğinden eminken bugün aşırı normal hatta bacısıymışım gibi davrandı,amaç ne ?
Bir hafta içinde üçüncü konu. Üçü de aynı kişi için mi? Bir tanesinde dengesiz, herkese pas veren, bir böyle bir şöyle davranandı. Diğerinde arkadaş, uyurken elinizi tutan, sümüğünüzden “ bir kuple” alan. Hiç biri normal değil ama...

Bunlar aynı kişi mi? Sonunda size açıldı o zaman?

:KK70: :KK70: :KK70:
Bence şu durumda uyurken elimi tuttu diye sevinmeden önce elini kırklamalı konu sahibi.Bu çocuk sağa sola sorgusuzca dokunuyor
Belki kendini özel hissetmiştir.
Ama bende şey düşüncesi vardır hep, bana yaptıysa başkasına da yapmıştır 🤢 :KK70:

Back
X