Şimdi bu arkadaş ne demek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.323
248
:eek:Önemli uyarı :Baştan söyleyeyim konu çorba oldu
Ben düzeltmeye çalıştıkça karıştı
Zaman'ı olmayan okumasın

şimdi konumuz şöyle;
Bir arkadaşım var bir kursta tanıştım .kurs 15 sürdü benimle samimi oldu.6 ay kadar önce bir çocuğu rahatsız çocuğunu da getirdi ilgilendim .Bazen bana çocuğunun bakıcısına davranıyormuş gibi davrandı çok bakıcılarla içli dışlı olduğu içindir diye umursamadım çocuğuyla bir yere çıkılsa sudabatmaz elinden tut diyordu bunun gibi ufak şeyler

Çocuğu nedeniyle her yere kolay gidemiyor çocuk durmuyor çünkü ben rahattımdır kırılan kırılsın çocuktur dedim

illa ailecek görüşelim diyordu ısrar etti
o aramadan aramam da zaten
Arkadaş a gelince;
iyi bi yer bitirmiş kültürlü biri

her hafta bana geliyordu
gelene kapım açık.
hatta doğum günü için pasta bile aldım
Kutladık buraya kadar herşey normal

hattını değiştireceğini söylemişti

rahatsız olduğu bir kızda var o kız ben ve arkadaşın 3 kişilik watsup grubumuz vardı .
gruba bugün numaramı değiştireceğim ulaşmak isterseniz kocamı arayın yazmış bana ayrıca yazabilirdi iki gün önce dünya yazdı ev bul bana sizin semtten diye ben sürekli dr lardayım pek onun için ev aramaya bütçem ve vaktim müsait değil.
internetten resimler yollayıp şu ev güzel mi konuştu diyebilirdi bi terslikte yoktu her dakika herşeyini yazar ben de cvp vermeye çalışırım.
yeni hat almadıysa kocası ona Nasıl ulaşacak
çok sinir oldum
benle samimiydi arayıp söyler sanki çok rahatsız oluyorda ilişkisini kesmek istiyor gibi çok saçma geldi
sizler ne dersiniz ben anlam veremedim

:işsiz: Sanki megastar ona ulaşmak için 3 kez gördüğüm eşini arayacağım tövbe bismillah

Bu neydi akşam akşam şimdi
Ekleme:sabahta hiç bişey olmamış gibi kendi numarasından yazıyor napıyorsun diye hani kapamıştı şimdi o yazacak ben kocasını mı arıtacağım kafam karıştı

Son düzenleme:
Bravo valla, nereden ne çıkarmışsınız. Ne demiş ki kadın? Topluca haber vermiş işte. İlla özel bildiri mi yapması lazım size? Takılmayın böyle şeylere.

Ayrıca anlatım tarzınız çok dağınık. Baştaki bilgilerle bunun ne ilgisi var anlamadım.

Bana da anlattıgınız gibiyse saçma geldi.Uyum sağlayamayıp kursta bittiyse ilişkisini kesmek istiyordur sizinle.Nasılsa kocasını aramayacagınıza göre.Silseniz de olur silmeseniz de..Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş.Düşünceleri degişmiş olabilir.

Topluca değil sevmediği kız ben ve o ortak watsup grubumuz vardı bana sürekli yazar arar sorar dakka başı niye bana demedi çok samimi benle

Bana da anlattıgınız gibiyse saçma geldi.Uyum sağlayamayıp kursta bittiyse ilişkisini kesmek istiyordur sizinle.Nasılsa kocasını aramayacagınıza göre.Silseniz de olur silmeseniz de..Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş.Düşünceleri degişmiş olabilir.
Kurs kısa sürdü hep kendi gelmek istedi numarasını değiştiriyorsa bana derdi bana da öyle geldi zaten aramazsa aramıyordum garip

Kurs kısa sürdü hep kendi gelmek istedi numarasını değiştiriyorsa bana derdi bana da öyle geldi zaten aramazsa aramıyordum garip
İşi bitmiştir.Başka bir arkadaş bulmuştur.Yada anlattıklarınızdan veya eşinizle aranız iyi de onun degilse kıskançlıktan kendini çekmiş olabilir.Vakit geçirmek için sizinle görüşmüş demek bir problemi var ki diger kızla da geçinememiş..

Ararsa görüşürsün. .
Aramazsa boşver. .
Zaten öyleydim tatlım o ısrar ediyordu bende g
İşi bitmiştir.Başka bir arkadaş bulmuştur.Yada anlattıklarınızdan veya eşinizle aranız iyi de onun degilse kıskançlıktan kendini çekmiş olabilir.Vakit geçirmek için sizinle görüşmüş demek bir problemi var ki diger kızla da geçinememiş..
haklısın çocuklarıyla ilgileniyordum sürekli bana şurdan ev bul ucuz olsun falan diyordu bende çocuğum olsun diye tedavi görüyorum sanırım benden yarar sağlayamayacağını düşündü

Zaten öyleydim tatlım o ısrar ediyordu bende g

haklısın çocuklarıyla ilgileniyordum sürekli bana şurdan ev bul ucuz olsun falan diyordu bende çocuğum olsun diye tedavi görüyorum sanırım benden yarar sağlayamayacağını düşündü
Boşver ne halleri varsa görsünler iyi olmuş o sana destek olmayacakmış zaten belli..Bişeyleri kıskanmıştır bence..6 aydan sonra böyleyse..

Boşver ne halleri varsa görsünler iyi olmuş o sana destek olmayacakmış zaten belli..Bişeyleri kıskanmıştır bence..6 aydan sonra böyleyse..
Haklısın
İstiyorsa yeni hattindan o sizi arar bu kadar basit
daha önce konuştu benle yeni hatta geçeceğini söyledi zaten yeni hattan ararım dedi ki açıktır bende numarasını zaten ararsa arar diye istemedim şimdi gruba yaZması ne alaka onu çözemedim

''bir çocuğu rahatsız çocuğunu da getirdi ilgilendim illa ailecek görüşelim diyordu o aramadan aramam da iyi bi yer bitirmiş''

bi bağlantı kuramadım?
Arkadaşım Hakkı'nda bilgi vermek istedim Nasıl tanıştık vs düzelttim

Sanki assolist arayacağım kocası menejeri oda ararsa açmam yabancı numarayı açmam diye oda eşimden bana ulaşsın
He
Valla ben senin ne dediğini anlayamadım arkadaşından önce, o nasıl anlatım biçimi :confused:
haklısın biraz düzeltimumarım olmuştur sonunda sudabatmaz yerine sudabakmaz yazılsa çok farklı şeyleri kastedilmiş olur
Yazım şeklimizde burda bizi ifade ediyor düZelttim ama
Konuştuğum gibi konuyu biliyormuşsunuz gibi yazmışım düzelttim ama çok ayrıntıya da girmek istemedim sonuçta bir süre arkadaşımdı ne kadar beni kullanmış olsada çok Can'ımı sıksa da çok ayrıntı yazmak istemedim

2 kere okudum, hiçbir şey anlamadım. bir kaç noktalama işareti koysaydın bari arkadaşım, en azından anlar yorum yapardık

O kadar zorlandim ki yazdiklarini anlamak icin.anlayamadim da zaten.ama anladigim kadariyla sana yazabilecegim ,ararsa seni cevap verirsin. Onun disjnda da aramazsin. sosyal medya hesabindan sileyim falan demissin ya oyle hareketlere gerek yok bence

Sana haber verebilirdi belki dusunememistir. Ya da sandığın kadar değer vermemistir sana.bekle bakalım yeni hattindan arayacak mi aramazsa da hiç umrunda olmasın. Bir yerden silme öylece kalsın.

Mune Mune konuyu kapatabilirmiyiz
Arkadaşlar cevap için teşekkürler
Konuyu düzeltmeye çalıştıkça çorba oldu
İlginize teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X