Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu

Ben düzeltmeye çalıştıkça karıştı
Zaman'ı olmayan okumasın
şimdi konumuz şöyle;
Bir arkadaşım var bir kursta tanıştım .kurs 15 sürdü benimle samimi oldu.6 ay kadar önce bir çocuğu rahatsız çocuğunu da getirdi ilgilendim .Bazen bana çocuğunun bakıcısına davranıyormuş gibi davrandı çok bakıcılarla içli dışlı olduğu içindir diye umursamadım çocuğuyla bir yere çıkılsa sudabatmaz elinden tut diyordu bunun gibi ufak şeyler
Çocuğu nedeniyle her yere kolay gidemiyor çocuk durmuyor çünkü ben rahattımdır kırılan kırılsın çocuktur dedim
illa ailecek görüşelim diyordu ısrar etti
o aramadan aramam da zaten
Arkadaş a gelince;
iyi bi yer bitirmiş kültürlü biri
her hafta bana geliyordu
gelene kapım açık.
hatta doğum günü için pasta bile aldım
Kutladık buraya kadar herşey normal
hattını değiştireceğini söylemişti
rahatsız olduğu bir kızda var o kız ben ve arkadaşın 3 kişilik watsup grubumuz vardı .
gruba bugün numaramı değiştireceğim ulaşmak isterseniz kocamı arayın yazmış bana ayrıca yazabilirdi iki gün önce dünya yazdı ev bul bana sizin semtten diye ben sürekli dr lardayım pek onun için ev aramaya bütçem ve vaktim müsait değil.
internetten resimler yollayıp şu ev güzel mi konuştu diyebilirdi bi terslikte yoktu her dakika herşeyini yazar ben de cvp vermeye çalışırım.
yeni hat almadıysa kocası ona Nasıl ulaşacak
çok sinir oldum
benle samimiydi arayıp söyler sanki çok rahatsız oluyorda ilişkisini kesmek istiyor gibi çok saçma geldi
sizler ne dersiniz ben anlam veremedim

Bu neydi akşam akşam şimdi
Ekleme:sabahta hiç bişey olmamış gibi kendi numarasından yazıyor napıyorsun diye hani kapamıştı şimdi o yazacak ben kocasını mı arıtacağım kafam karıştı
Son düzenleme: