- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yapmayın, gerçekten bunun için mi endişe ettiniz. Bence gerçeklerden daha çok korkun, rüya nedir ki herşeye mana yüklememek lazım irade sizin velevki aldatıyorsunuz dedik" aaa rüyamda çıktı dur bi aldatayım" diyecek haliniz yok :)Dun gece rüyamda eşimi duygusal olarak aldattigimi gördüm başka birine yakınlık hissediyordum . Sonra eşim yakaladı.
Neyaw uyandım . Tabir bakayım dedim internet üzerinden. Aman Allahim.
Öyle tabirler var ki.
Ben en iyisi şu pencereden atsam kendimi daha iyi olur.
SizCe çıkıyor mu bi tabirler ta:/
Benim eşim de geçen hafta onu aldattığımı görmüş :) Rüyalar biraz etraftan bilinçaltına eklenen şeyler ve korkulardan ibaret...Dun gece rüyamda eşimi duygusal olarak aldattigimi gördüm başka birine yakınlık hissediyordum . Sonra eşim yakaladı.
Öyle tabirler var ki.
Eşinin son zamanlarda sana karşı ilgisiz olduğunu düşünüyorsan öyle görürsün canım. Eşim bana karşı ilgisiz olduğu dönemlerde hep görmüştüm öyle rüyalar. Nette denk geldi böyle bir yazı çok doğru. Hatta eşinin arkadaşıyla aldatmak da bi anlamı vardı ama unuttumDun gece rüyamda eşimi duygusal olarak aldattigimi gördüm başka birine yakınlık hissediyordum . Sonra eşim yakaladı.
Öyle tabirler var ki.
Aynı fikirdeyim. Su faturam tesisat bozuk olduğu için cok yüklü geldi. O gece ruyamda surekli sularla ugrastim. Ruyamda Istanbulun denizle alakasız bir ilcesinde metro çıkışında gurul gurul akan bir su gördüm.rüya tabirlerine inanmıyorum ama bilinçaltından geldiğine inanıyorum
yani bilinc altında varsa o rüyada oluyor
Hiiiiiiiç kafaya takmayın yani takılacak şey mi bu? :) Üzerinde durmayın. Ben de çok kötü rüyalar görürüm hiçbiri de çıkmaz çok şükürDun gece rüyamda eşimi duygusal olarak aldattigimi gördüm başka birine yakınlık hissediyordum . Sonra eşim yakaladı.
Öyle tabirler var ki.
Bence düşüncelerine ve kurduğun hayallere dikkat etmelisin.Benim eşim de geçen hafta onu aldattığımı görmüş :) Rüyalar biraz etraftan bilinçaltına eklenen şeyler ve korkulardan ibaret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?