Simdi bu neydi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Eşimle bgun tartistik hamileyim ve beni oglene kadar işe gitti hiç aramdi ve son zamanlardayim hic merak edip.Sonra kavga ettik isi nedeniyle 11 de gelecekti 1 de geldi ve hic konuşmadık telfonda geldi hemen dusa girdi aldatildim mi acbaa(( bi keresinde agzindan kacirmisti huzurlu degilm mutlu değilim diye konusmayacagim hiç boyle yapmazdi direk duşa atti kendini soruda sormam kavgaliyiz ; ((

havalar sıcak bunalmış duş alamaz mı
şüphelendirecek davranışları oldu mu ki daha önce hemen bunu aldatılmaya yordunuz

Reactions: Eva
Hamilesin alinganlik yapmissin bence. Tartismada kendini hakli gordugu icin konusmamis seni aramamis olabilir. Bence aldatilma yok sadece beyimiz biraz tripli :)

Reactions: tse
Belli ki sinirli size konuşmak istemiyor olabilir yani duşa girdi diye aklınıza böyle şeyler getirmeyin lütfen , oturup karşılıklı konuşmayı deneyin neden sizi merak etmediğini sorabilirsiniz tabi kızgınlıkla değil gayet normal konuşma tarzıyla..

Hamilesin alinganlik yapmissin bence. Tartismada kendini hakli gordugu icin konusmamis seni aramamis olabilir. Bence aldatilma yok sadece beyimiz biraz tripli :)
Hic böyle yapmazdi ama taniyorum onu ben .Sinirlenip hata yapmis olablir.

Benim eşim gelince hep duşa girer havalar çok sıcak normal yani...
Başka şeyler varsa şüphelendiğin bilemem ama hergün duş almak normal bana göre...
Telefonunu eline al panik yapıp yapmicanı dene bakalım...

Taniyorum onu böyle yapmazdi 11 de gelicekti 1 de geldi kavgalardan bunalp yapmasından korkuyorumm.

Taniyorum onu böyle yapmazdi 11 de gelicekti 1 de geldi kavgalardan bunalp yapmasından korkuyorumm.
Tartışma neden kaynaklı bilmiyorum ama hatanız var ise düzeltin o halde.. Eşinizin tavrı hiç hoşuma gitmedi ne demek seni aldatırım !
Buyursun aldatsın o zaman her tartışan kavga eden eşini mi aldatıyor ne tuhaf düşünce tarzı yani aldatmakta meyilli mi bilemedim
Başka şüphelendiğiniz bir durum yoksa duş meselesini çok düşünmeyin derim onu yapan duşunu da alır gelir..

Eşinizin tavrı çok çirkinmiş.
İnsan eşini aldatmakla tehdit eder mi yahu...

Yine de duşa girmesi aldattığını kanıtlamıyor.

Doğum yaklaştı ya eşinin hormonlar tavan yapmıştır. Kadın doğuruyor erkek lohusa oluyor. Devir değişti de bu kadar değişim bünyemize zarar. Havalar sıcak, bunalmıştır hemen kötüyü düşünme. Sağsalim bebeğini kucağına al sonra düşünürsün bunları.

Bizle beraber onların da hormonları değişiyor. Bizden çok hamile oluyorlar. Bence adatılma gibi bir durum yok. Bu süreçte iki tarafın da birbirini anlayamamasından kaynaklanıyor.
Ben erken doğum riskinden dolayı sürekli yatmak zorundayım. Evde kimse yok ve eşim nerde? Kahveye gitti. Onun da ihtiyaçları varmış. Evdeyken gözümün içine bakan sakın kalkma ne istiyorsun ben getireyim diyen yemek yapan adam bıraktı gitti iftardan beri yok. O yüzden seni öğlene kadar aramamasına takılırsan 6 aylık doğar o çocuk. Stres sana zarar.
Son zamanlarda olduğunu kaçırmışım pardon. Stres eşittir kasılma. O yüzden yapma.

Buraya yazana kadar o banyoya girince telini şöyle bi karıştırsaydın anlardın...Tabi eşin profosyonel değilse.

Reactions: Eva
Tartismissiniz oda trip yapıyordur kendince,eğer soylemediginiz başka birseyler yakaladiysaniz onu bilemem ama yazdıklarınız aldatılma belirtileri değil. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…