Hic yapmazdi direk geldi girdi dusa ..Gun boyu merak edip aramadi bile . Sinirlenip yapmis olablir..Ama kanıt cok yetersiz banyo yapmasi neden bu kadar garip geldi?
Ofkeyle birinde demişti o larla aldarim seni diye ...havalar sıcak bunalmış duş alamaz mı
şüphelendirecek davranışları oldu mu ki daha önce hemen bunu aldatılmaya yordunuz
Hic böyle yapmazdi ama taniyorum onu ben .Sinirlenip hata yapmis olablir.Hamilesin alinganlik yapmissin bence. Tartismada kendini hakli gordugu icin konusmamis seni aramamis olabilir. Bence aldatilma yok sadece beyimiz biraz tripli :)
Benim eşim gelince hep duşa girer havalar çok sıcak normal yani...Eşimle bgun tartistik hamileyim ve beni oglene kadar işe gitti hiç aramdi ve son zamanlardayim hic merak edip.Sonra kavga ettik isi nedeniyle 11 de gelecekti 1 de geldi ve hic konuşmadık telfonda geldi hemen dusa girdi aldatildim mi acbaa(( bi keresinde agzindan kacirmisti huzurlu degilm mutlu değilim diye konusmayacagim hiç boyle yapmazdi direk duşa atti kendini soruda sormam kavgaliyiz ; ((
Peki o bunu soylediginde sen ne cvp vermistin?Ofkeyle birinde demişti o larla aldarim seni diye ...
Taniyorum onu böyle yapmazdi 11 de gelicekti 1 de geldi kavgalardan bunalp yapmasından korkuyorumm.Belli ki sinirli size konuşmak istemiyor olabilir yani duşa girdi diye aklınıza böyle şeyler getirmeyin lütfen , oturup karşılıklı konuşmayı deneyin neden sizi merak etmediğini sorabilirsiniz tabi kızgınlıkla değil gayet normal konuşma tarzıyla..
Ofkeyle birinde demişti o larla aldarim seni diye ...
Bende seni aldatirim .Dedim.Peki o bunu soylediginde sen ne cvp vermistin?
Bende seni aldatirim .Dedim.
Tartışma neden kaynaklı bilmiyorum ama hatanız var ise düzeltin o halde.. Eşinizin tavrı hiç hoşuma gitmedi ne demek seni aldatırım !Taniyorum onu böyle yapmazdi 11 de gelicekti 1 de geldi kavgalardan bunalp yapmasından korkuyorumm.
Tartismissiniz oda trip yapıyordur kendince,eğer soylemediginiz başka birseyler yakaladiysaniz onu bilemem ama yazdıklarınız aldatılma belirtileri değil. .Eşimle bgun tartistik hamileyim ve beni oglene kadar işe gitti hiç aramdi ve son zamanlardayim hic merak edip.Sonra kavga ettik isi nedeniyle 11 de gelecekti 1 de geldi ve hic konuşmadık telfonda geldi hemen dusa girdi aldatildim mi acbaa(( bi keresinde agzindan kacirmisti huzurlu degilm mutlu değilim diye konusmayacagim hiç boyle yapmazdi direk duşa atti kendini soruda sormam kavgaliyiz ; ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?