Simdi bunlar normalmi benmi abartiyorum..lutfen bir fikir bir bakis acisi😑

mihrimah16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
497
319
103
31
Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.

Birde soyle bir durum esim evlenene dek 7 yil calisiyor memuriyette ama kenarda 1 kurus para yok yani ye oglum gez oglum.oglunu dusunen ozamanda dusunseydi diyorum.adam o varken markete gitse degisik yapiyor kendini.

Ona ne ya, bence madem aynı evdesin hiç kavga edip canını sıkma. Ayrılır, bayılır, sebepsiz yere olay büyür
Yap yine yapacağını, duymamaya çalış
Ayrıca madem evi yakın başka çocuğu var neden hep sizle yaşıyor? Bir de madem sizin evde yaşıyor maaşını size veriyor mu 😅 veriyorsa belki odur takıldığı

Ekleme; yanlış anladım sanirim. Sizle yaşamiyor mu? Eğer yaşamiyorsa her aldığınızi, yapacağınizi söylemeyin. Ayarlayinca haber verin davet edin. Ne önceden paylaşıyorsunuz

robot, kurutma makinesi gerekli birşey neyse de, büyük doğum günü kutlamalarını ben gereksiz buluyorum, aslında çocuklar küçük şeylerden mutlu olabiliyorlar, onların istediği sevgi ilgili, doğum günü daha çok sizi tatmin edecek sanırım, gösteriş şatafat, iki yaşındaki çocuklar ondan bir şey anlamıcak bile, kalabalıktan gürültüden sıkılacaklar muhtemelen

ne normali manyak yahu bunlar.
adam evlenmiş gitmiş artık kendi düzeni kendi parası.
kime ne?
şimdiye kadar tepki vermemiş olmanız hata. o yüzden tepenize çıkmışlar. buna karışmalarına, laf etmelerine izin vermemeliydiniz en başından.
Ben 10 yilda kayinvalidemle hicbir sorun yasamadim yani bi cok seyi sorun etmedim uzaktayiz zaten diye hep veren taraf oldugumu dusununce anliyorum.biz evlenirkende ben anlamam dedi cikti isin icinden son ikizlerim oldu yardim teklifinde bile bulunmadi geldi 2 gun ben gideyim dedi bunlardan sonra acaba bana mi batyor diyorum yanlismi dusunuyorum.cok severdim kendisini biraz yasi var hizmet hurmet mutlu olsun derdim ama bunlari yasadiktan sonra kendime kiziyorim cok fazla

robot, kurutma makinesi gerekli birşey neyse de, büyük doğum günü kutlamalarını ben gereksiz buluyorum, aslında çocuklar küçük şeylerden mutlu olabiliyorlar, onların istediği sevgi ilgili, doğum günü daha çok sizi tatmin edecek sanırım, gösteriş şatafat, iki yaşındaki çocuklar ondan bir şey anlamıcak bile, kalabalıktan gürültüden sıkılacaklar muhtemelen
Cocuklarimiz dogdu pandemi girdi araya dogru duzgun ailelerimizle bile gorusemedik bir mevlut okutamadik dogum gunu bahane oldu biraz hep birlikte olalim o tarz susleme falan o parayi verecegimize oturup aileler yemek yiyelim dedik yani bende sizin gibi gereksix buldugumdan boyle bi organizasyon dusunduk.yemek ve arkasindan normal bir pasta.ama daha duydugu gbi kem kum ondan biseu isteyem yok buyur gel demeye aradik sozde sinirim bozuldu

Laf sokuyorsa sesini cikartin yani ne soyluyor gerci kadin bilmuyorum da icinizde kalmaz en azindan.

Mevzunun oğlunun parası olduğunu sanmıyorum . Harcamayı gereksiz bulmuştur . Tabi karışmaması lazım ama benim annem de bana der . Klasik anne bakış açısı bence

Mevzunun oğlunun parası olduğunu sanmıyorum . Harcamayı gereksiz bulmuştur . Tabi karışmaması lazım ama benim annem de bana der . Klasik anne bakış açısı bence ...
Kesinlikle oglunun parasi ben calisirken boyle bisey yoktu cunku o kadar belli edoyorki rahatsiz oldugunu.

Ben olsam benim de canim sikilirdi. Siz araya mesafe koyun en iyisi. Bir sey aldiginizda soylemeyin ya da mesela bu dogumgunu gibi organizasyon yaptiginizda 1 gun oncesinden arayip davet edin. Ne kadar erken duyurursaniz o kadar uzun sure caninizi sikarlar.

Kesinlikle oglunun parasi ben calisirken boyle bisey yoktu cunku o kadar belli edoyorki rahatsiz oldugunu.
Kimse ilgilendirmez harcamalarınız . Yüzünüze direkt olarak birşey demiyorsa kurcalamayin ama laf sokuyor demissiniz şimdi gördüm . O zaman verin cevabınızı . O da bir daha karışamaz .

Ona ne ya, bence madem aynı evdesin hiç kavga edip canını sıkma. Ayrılır, bayılır, sebepsiz yere olay büyür
Yap yine yapacağını, duymamaya çalış
Ayrıca madem evi yakın başka çocuğu var neden hep sizle yaşıyor? Bir de madem sizin evde yaşıyor maaşını size veriyor mu 😅 veriyorsa belki odur takıldığı

Ekleme; yanlış anladım sanirim. Sizle yaşamiyor mu? Eğer yaşamiyorsa her aldığınızi, yapacağınizi söylemeyin. Ayarlayinca haber verin davet edin. Ne önceden paylaşıyorsunuz
Yok bizimle yasamiyor ayri sehirlerdeyiz😂arada gelir 3 5 ayda 1falan 2 3 gun kalir cocuklarim yokken ve ben calisiyorken bu sure daha uzundu tabiki 😂maddi veya manevi ona bir yukumuz yok ornegin evine giderken bile yemegimi yaparim izinlerimizde kalicaksak marketimi duzerim.bu siralar cok moralim bozuluyor kendime kiziyorum cok mu safim diye

Onlara ne yahu ? Nasıl istiyorsanız öyle yapın . Hatta ben olsam daha da şatafatlı bir doğum günü yapıp , ortalarından çatlatırdım .
Hic bu tarz bi insan degilim ama inanin akkima gelmedi degil.menumuzu belirledik zaten uygun fiyatli biseyler oldu seytan dediki onu da ekle menuye.tobe estafurullah yani gorumceme aratti bizde yapin dedi gorumcem.ve bana degil esime soylemisler benim haberim yok asla.glrumcem bunu kendi aklindan demez 1.kendisi orada zaten su anda.davet icin soyledigimizde hi tamam dedi kestirdi atti kizgin kizgin yani safmiyim neyim yarabbim deseydim ya diyorim ne oldu diye.o kadar belli ederki esim markete gidicek mesela atyorum yogurtta al derim aman ne gerek var der yeter yemekler der ornek olarak benim evimde veya onun evinde oglunun larasi gitmesin off

Ben olsam benim de canim sikilirdi. Siz araya mesafe koyun en iyisi. Bir sey aldiginizda soylemeyin ya da mesela bu dogumgunu gibi organizasyon yaptiginizda 1 gun oncesinden arayip davet edin. Ne kadar erken duyurursaniz o kadar uzun sure caninizi sikarlar.
Kesinlikle koyacagim evet.zaten bu tarz bisey hic yapmadik 7 yil cocugumuz olmadi allah saglik versin dahada yapmayiz kendi aramizda yeter insallah.

Yok bizimle yasamiyor ayri sehirlerdeyiz😂arada gelir 3 5 ayda 1falan 2 3 gun kalir cocuklarim yokken ve ben calisiyorken bu sure daha uzundu tabiki 😂maddi veya manevi ona bir yukumuz yok ornegin evine giderken bile yemegimi yaparim izinlerimizde kalicaksak marketimi duzerim.bu siralar cok moralim bozuluyor kendime kiziyorum cok mu safim diye
Boşver yaa, hiç canını üzmeye değmez.
O söylensin,yüz düşürsün. Sen zaten yapacağını yapıyorsun. Esin de sen de onun lafına tamah etmiyorsunuz ki.
Hiç paylaşma fikirlerini,şunu alicaz bunu alicaz,bunu planladık,şuraya gideceğiz diye .Esin değil dostun değil. Söylemesen de olur .
Her şey olup bittikten sonra kendi görür,en fazla 'ne gerek vardı' der.
Çoktan alınan , kullanılmış bir şeyi de, ya da rezervasyon yapılmış herkes davet edilmiş bir şeyi de en fazla ne kadar elestirebilir ki? Olmuş,bitmiş.
Bir de bazı insanlar boşa giden paraya uzuluyorlar. O kadın için mesela , bunca sene camasri aşmış, kurutma makinasına o kadar para vermek gereksiz gelmis olabilir. Ya da otomatiğe bağlamış gibi her gün zevkine ev süpüren birine robot süpürge göstersen 'ne gerek var' der. O da öyle bir insan. Takılma bile, konuşsun ,yorum yapsın. Kendi bilir

Back
X