- 30 Aralık 2009
- 23.358
- 92.606
- 1.123
- Konu Sahibi mihrimah16
Amaaaan takma kafaya.
Allah evlatlarına saglıklı uzun ömürler versin.
Allah evlatlarına saglıklı uzun ömürler versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel kaç yıl sonra kavuşmuşsunuz bebişlerinize , sağlıkla büyütün. Kimseyi de umursamayın. Eşiniz ne diyor , farkındadır herhalde ?Hic bu tarz bi insan degilim ama inanin akkima gelmedi degil.menumuzu belirledik zaten uygun fiyatli biseyler oldu seytan dediki onu da ekle menuye.tobe estafurullah yani gorumceme aratti bizde yapin dedi gorumcem.ve bana degil esime soylemisler benim haberim yok asla.glrumcem bunu kendi aklindan demez 1.kendisi orada zaten su anda.davet icin soyledigimizde hi tamam dedi kestirdi atti kizgin kizgin yani safmiyim neyim yarabbim deseydim ya diyorim ne oldu diye.o kadar belli ederki esim markete gidicek mesela atyorum yogurtta al derim aman ne gerek var der yeter yemekler der ornek olarak benim evimde veya onun evinde oglunun larasi gitmesin off
Boşver yaa, hiç canını üzmeye değmez.
O söylensin,yüz düşürsün. Sen zaten yapacağını yapıyorsun. Esin de sen de onun lafına tamah etmiyorsunuz ki.
Hiç paylaşma fikirlerini,şunu alicaz bunu alicaz,bunu planladık,şuraya gideceğiz diye .Esin değil dostun değil. Söylemesen de olur .
Her şey olup bittikten sonra kendi görür,en fazla 'ne gerek vardı' der.
Çoktan alınan , kullanılmış bir şeyi de, ya da rezervasyon yapılmış herkes davet edilmiş bir şeyi de en fazla ne kadar elestirebilir ki? Olmuş,bitmiş.
Bir de bazı insanlar boşa giden paraya uzuluyorlar. O kadın için mesela , bunca sene camasri aşmış, kurutma makinasına o kadar para vermek gereksiz gelmis olabilir. Ya da otomatiğe bağlamış gibi her gün zevkine ev süpüren birine robot süpürge göstersen 'ne gerek var' der. O da öyle bir insan. Takılma bile, konuşsun ,yorum yapsın. Kendi bilir
Haklisniz ama takildim cok hadi supurgede falan bisey demedim ama bu konuda beni gerdi cokBoşver yaa, hiç canını üzmeye değmez.
O söylensin,yüz düşürsün. Sen zaten yapacağını yapıyorsun. Esin de sen de onun lafına tamah etmiyorsunuz ki.
Hiç paylaşma fikirlerini,şunu alicaz bunu alicaz,bunu planladık,şuraya gideceğiz diye .Esin değil dostun değil. Söylemesen de olur .
Her şey olup bittikten sonra kendi görür,en fazla 'ne gerek vardı' der.
Çoktan alınan , kullanılmış bir şeyi de, ya da rezervasyon yapılmış herkes davet edilmiş bir şeyi de en fazla ne kadar elestirebilir ki? Olmuş,bitmiş.
Bir de bazı insanlar boşa giden paraya uzuluyorlar. O kadın için mesela , bunca sene camasri aşmış, kurutma makinasına o kadar para vermek gereksiz gelmis olabilir. Ya da otomatiğe bağlamış gibi her gün zevkine ev süpüren birine robot süpürge göstersen 'ne gerek var' der. O da öyle bir insan. Takılma bile, konuşsun ,yorum yapsın. Kendi bilir
Esimle terapiste gidiyoruz cok faydasini gorduk onceden olsa ah anam beni dusunuyor derdi eminimNe güzel kaç yıl sonra kavuşmuşsunuz bebişlerinize , sağlıkla büyütün. Kimseyi de umursamayın. Eşiniz ne diyor , farkındadır herhalde ?
Bir de evde yapacak olsanız kendi evinizde yaparsınız görümcede niye yapasınız yahu![]()
Beni guldurdunuz cok tesekkur ederimDuymazdan gel hiç takma parayı yemeye devam![]()
Birde o durum var evet evimde yapmayi dusundum ama o kadar kisiyi evimiz almaz ve ben bisey anlayamam dedik o konseptli seylerden de ciddi bi rakam aldik onu zaten istemiyordum gereksiz diye boyle bisey yapalim dedik.insan sevinir bak hepimiz bir arada ne guzel diye.Ne güzel kaç yıl sonra kavuşmuşsunuz bebişlerinize , sağlıkla büyütün. Kimseyi de umursamayın. Eşiniz ne diyor , farkındadır herhalde ?
Bir de evde yapacak olsanız kendi evinizde yaparsınız görümcede niye yapasınız yahu![]()
Ben olsam başkası torununa bunu bunu yapmış altın takmış diye abarta abarta anlatırım. Bu nasıl bir saçmalık eve barka nasıl bu kadar kolay karışıyorlar. Taviz vermeyin ve ses çıkarın bence azıcık cümle kurarken korksunlar sizden.Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Esimin daha oncelerde annesi ile alakali takintilari vardi nasil desem yani annesi ne drse guzel der dogru yapar.mesela bi ornek yillar once annesi benden para istedi yeni evliyim anlayamadim tabi var anne dedim verdim dediki ben sana bununla yelek ordureyim dedim hayir gerek yok(dugun zamanimiz ben biseyden anlamam deyip kenara cekilmisti)neyse gitmis ordurmus almayada beni yolladi ve parasini vermemis orada ben verdim tekrar.esim bunu duydugunda olsun ne farketecek ha annem ha ben demistiBen olsam başkası torununa bunu bunu yapmış altın takmış diye abarta abarta anlatırım. Bu nasıl bir saçmalık eve barka nasıl bu kadar kolay karışıyorlar. Taviz vermeyin ve ses çıkarın bence azıcık cümle kurarken korksunlar sizden.
Siz çalışıyor musunuz? Kendi kazancınız varsa kv ye ne oluyor canımMerhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Ama goruyosunuz iste, ailemiz, bir arada olalim dediginiz insanlar mutlulugunuzu paylasmiyor. Kendi cekirdek ailenizin mutluluğunu öncelemelisiniz bence. Bu devirde az para değil, cocuklariniza harcasaniz daha iyi. Bu arada pandemi buyuk nimet oldu valla, cunku baya gereksiz isler, gereksiz insan kalabaligi... mevlut falan baya gereksiz, bu arada dindar bi insanim. Mevludun dinle de ilgisi yokCocuklarimiz dogdu pandemi girdi araya dogru duzgun ailelerimizle bile gorusemedik bir mevlut okutamadik dogum gunu bahane oldu biraz hep birlikte olalim o tarz susleme falan o parayi verecegimize oturup aileler yemek yiyelim dedik yani bende sizin gibi gereksix buldugumdan boyle bi organizasyon dusunduk.yemek ve arkasindan normal bir pasta.ama daha duydugu gbi kem kum ondan biseu isteyem yok buyur gel demeye aradik sozde sinirim bozuldu
Planimizi anlatmadik davet ettik.tabikide hayir bu durumdan memnun olan cok yani ondan baska herkes diyebilirim.pandemiden beridir ilk kez bir araya gelicez hep birlikte cocuklarimi amcalari dayilari cok sever ve ailecekte birbirimizi sever sayariz aslinda.hep birlikte olalim dedik maddi olarak tabiki haklisiniz ama buda bir ani benceTabi ki normal degil, hadleri de degil. Ama bu kadar haset olduklarını bile bile gidip onlar planlarınızi anlatmaniz da cok sacma. Siz planınızı yapip misafir olarak son dk cagirmalisiniz o kadar, oldu bitti. Konudan bagimsiz da elbette kaynana karisamaz, ama su piyasada 20 kişiyi toplayip yemek yedirip dogum gunu kutamak baya gereksiz, goruyosunuz iste , cagiracaginiz insanlar mutlulugunuzlq mutlu olmayip haset edecek. Insanlari mutlu etmeye calismak yerine o parayi cocuklariniza daha guzel harcayabilirsiniz, cunku 2 yasindaki bebenin umrunda bile olmaz boyle bi kutlama, ben olsam onceligim kendim ve cocuklarimin mutluluğu olurdu
Iste bu dediginizi yapabilcek bir insan degilim malesefİnadına, karşısına geç kocam bunu aldı şunu aldı de kahkahayı bas.
Deli mi ne ya bir karışmadıkları evimize ne aldığımız kalmıştı.
Hiiiiiiiiiiiç canını sıkma gül geç.
Iste bu dediginizi yapabilcek bir insan degilim malesefama yaptrtacak zorla
Bir arada olalim dedigimiz bir insanda sikinti var sadece.tabi haklisinix ama bize iyi geldi bu fikir daha makul hem.tabiki oyle ama buda bir ani diye dusunuyorum ben hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz ailecek.maddiyatta balona suse puse verecegimize insan kursagindan gecsin guzel vakit gecirelim dedik.yas ortalamasi yuksek o yuzden onden hafif bi yemek olsun dedikAma goruyosunuz iste, ailemiz, bir arada olalim dediginiz insanlar mutlulugunuzu paylasmiyor. Kendi cekirdek ailenizin mutluluğunu öncelemelisiniz bence. Bu devirde az para değil, cocuklariniza harcasaniz daha iyi. Bu arada pandemi buyuk nimet oldu valla, cunku baya gereksiz isler, gereksiz insan kalabaligi... mevlut falan baya gereksiz, bu arada dindar bi insanim. Mevludun dinle de ilgisi yok
Bu da benim bir takintim sanirim. Henuz cocugum yok ama onda da aynisi olur muhtemelen. Benim ya da eşimin dogum gunu veya bi ozel gunu memlekette başkalarıyla geçirmeye asla tahammülüm yok. Sadece bize özelmis gibi hissediyordum. Sebebini de bu mesajinizla anladim. Cunku simdi kv evinde yapsaniz hic icinize sinmez. O sizin kutlamanizi sahiplenmis olacak, ıyyy yani. Milleti baska yere toplasaniz da yok yere sacma masraflra girilecek. Sanirim bu konudaki takintim bundanmisPlanimizi anlatmadik davet ettik.tabikide hayir bu durumdan memnun olan cok yani ondan baska herkes diyebilirim.pandemiden beridir ilk kez bir araya gelicez hep birlikte cocuklarimi amcalari dayilari cok sever ve ailecekte birbirimizi sever sayariz aslinda.hep birlikte olalim dedik maddi olarak tabiki haklisiniz ama buda bir ani bence