- 16 Eylül 2015
- 1.227
- 869
- 73
Gerçekse basın sağolsun da bizle ne alaka, duyanda sövdük falan sanacak hiç üstüme alınmıyorum, bakmak isteyen diğer konuna da bakar, bariz bana taktığın belliydi orda da üst üste alıntı yaptığın halde cevap yazmadım sonunda çattık diyip çıktım,ruh halin normal değil
evet normal değil git başka yerde tatmin ol sen çok normalsın yine banlanacam ama evet ya sana gıcık olurum git şurdan sen çok normalsın ya bu ne ukalalık ya sen de kendin gibi lerini bulunca başlıyorsun saldırmaya git ya kızım başkalarına pembe kocaman puntolarla yazma yazma gıcığım sana ...Gerçekse basın sağolsun da bizle ne alaka, duyanda sövdük falan sanacak hiç üstüme alınmıyorum, bakmak isteyen diğer konuna da bakar, bariz bana taktığın belliydi orda da üst üste alıntı yaptığın halde cevap yazmadım sonunda çattık diyip çıktım,ruh halin normal değil
ben şu an normal değilim o konudada kötüydüm ama sende hiç normal değilsin göz ardı ede alıcam artık seni ne elşne geciyor ya yapma kıl oluyorum sana sanal bşr yerde sin yazıyon yazıyon o haklı bu haksız hakim misin sonra normal değilsin bilmem ne uslubu senden mi öğrenicem tepemm tası attı yine banlanıcam senin olsun kk senşn yorumunla ne doğacak çocuk gıcık oluyorum sana bunu diyorum