evet allahım isyandan korusun...
mune den de allah razı olsun banlamış banlamasa yazanlara takılacağım kimi zevk alır kimi zevk alır kimi inananmaz...niye uğraşıyorsam bilemedim ...kimi anne olma ehliyetimi sorgular...10 yaşında köyde yengem gezmeye gidiyordu yiğenime ben bakıyordum halbuki tanıyormu ki beni ...kimi fotoya takılmış onun anısı var bir tanıdık dedim geçiştirdim fakemi diyen olmuş bende inanamıyorum hafta içi şu detaylı ultrasyonu hazır ay sonu işten çıkıp tekrar eşimin sigortasında doğum teminatı na geçene kadar yaptırayım dedim gittim muayenede hocayla konuşurken yüzmeyede gidebilirmiyim rapor isteyecekler diyordum ama altan su geliyor iltihap olurmu dedim burdaki herşeyi çokkk biilen arkadaşlar gibi ben tıppı bilemem işletme okudum 10 yıla yakında finans sektöründeyim onun uzmanlığı oda alttan bakayım dedi baktı çocuk doğuyor dedi başladım ağlayamaya assistanıda bebek kaybetmiş oda baktım ağlıyor hamileyim şimdi seninde olur diyince sustum çünkü hammile bir kız tanımıyorum ama acılarını deşmek istemedim... sancılar içinde yazarken mosmor olmuşum niye cevap veriyorsam işte insan bazen ne yapacağını şaşırıyor sonra bir titreme aldı beni içim bomboş ateşim de çıktı ...
allah sana bol sabırlar versin savaşta çocuklarını kaybeden insanlar napsın evet isyan çok kötü bişey..
bende hastanede son gecemde bebeğin yüzü hep gözümün önüne geldi psikiyatristte de gittim ona anlattım
görüşme dedi onlarla böyle mi der diyenlenler olacaktır dedi
ben pkoluyum bayyaaa da uğraştım çocuk için en son kardeşin hanımı başka şehirde ünv de hoca o bir doktor buldu
senin sorunun stres demişti yolda hep poazitif düşündüm 8-10-2015 ti dönünce bebeğim olmuş son artık umudumu yitirip
tüp bebek tedavisi için rapor almaya gittiğimde tahlilim de hamile olduğumu öğrenmiştim
kısmet değilmiş yavrum cennete gitti
yas tutmuyorsun diyenler olmuş şu an yataktayım tavana bakıyorum ...
mesela kv hastanede burda kalayım dedi eşim kalınca yatağı beğenmedi burası çok sıcak dedi beni sıtma almış evine gitti hastaneden niye çıkmıyorsun çıksana diye baskı yapıyor telefondan sonra hastaymış gelmedi ...
annemde anneanneme bakıyor kimse bakmıyor 9 evladı var babam şimdi evde o bakıyordu..teyzem ben doğurken geldi anneme eee annem nolacak dedi kıvranıyorum başımda bunları konuşuyor lütfen çık dedim o var diye rahat olamadım doğdu aldılar bebeği hemşireler ben bakamadım kuzuma yavrummmmm benim sonra evine gitt teyzem annem de dün eve gitti yemek yapmaya bugün yine gelecek yanıma annemde çok yoruldu
evet takığım teyzemede takığım mesela...bunlarımı düşünüyorsun diyende olmuş yatıyorum düşünüyorum ne düşüneyim
kimsen yokmu diyende olmuş var olmaz mı ama eşimin yanında ağlamıyorum o daha kötü oluyor annemde kötü oluyor sevdiklerim benden çok üzülüyor birde onlara mı bişey olsun .
şimdi bunları yazdım napsam kabahat nasrettin hoca mısali herkes herşeyi der milletin ağzı çuval değilki büzesin ..