şimdi çok mutlu...

Gerçekse basın sağolsun da bizle ne alaka, duyanda sövdük falan sanacak hiç üstüme alınmıyorum, bakmak isteyen diğer konuna da bakar, bariz bana taktığın belliydi orda da üst üste alıntı yaptığın halde cevap yazmadım sonunda çattık diyip çıktım,ruh halin normal değil

Gerçekse basın sağolsun da bizle ne alaka, duyanda sövdük falan sanacak hiç üstüme alınmıyorum, bakmak isteyen diğer konuna da bakar, bariz bana taktığın belliydi orda da üst üste alıntı yaptığın halde cevap yazmadım sonunda çattık diyip çıktım,ruh halin normal değil
evet normal değil git başka yerde tatmin ol sen çok normalsın yine banlanacam ama evet ya sana gıcık olurum git şurdan sen çok normalsın ya bu ne ukalalık ya sen de kendin gibi lerini bulunca başlıyorsun saldırmaya git ya kızım başkalarına pembe kocaman puntolarla yazma yazma gıcığım sana ...
ben şu an normal değilim o konudada kötüydüm ama sende hiç normal değilsin göz ardı ede alıcam artık seni ne elşne geciyor ya yapma kıl oluyorum sana sanal bşr yerde sin yazıyon yazıyon o haklı bu haksız hakim misin sonra normal değilsin bilmem ne uslubu senden mi öğrenicem tepemm tası attı yine banlanıcam senin olsun kk senşn yorumunla ne doğacak çocuk gıcık oluyorum sana bunu diyorum

Görümcenin çocuğu 5 aylıkken karnında öldü değil mi? Senin de çocuğun 5 aylıkken karnında mı öldü?

üzülüyor ne desin onada psikiyatrist dinlendirici hap vermişti verdim işi var bir sürü
Beklentini ne kadar yukseltirsen o kadar mutsuz olursun.. Eski konunu da okudum,kimse senin cocugunu el ustunde tutmak zorunda degil, kendin deger ver..
Esin olan bitenin farkindaysa da biraz dur demeyi bilsin ailesine; kayinpeder tlfnda o kadar bagirip cagirabiliyosa..

Aristo'yu utandırdınız hanımlar.

konu sahibesi, başın sağolsun arkadaşım. büyük tramva, büyük acı. siz acınızı göstermemeye çalışıyorum diyorsunuz anlıyorum. belki sevdikleriniz üzülecek, belki de sevmedikleriniz sevinecek. aklınızı dağıtmak ve öfke kusmak istiyorsunuz. haklısınız. insanın içinde bir şey koptu, felaket bir acı oldu mu acısını dünyadan çıkarır. ona dokunmak olmaz. boşverin. kimseye cevap vermeyin. siz bir an önce iyileşin, gördüğünüz gibi oldukça vahşi bir dünyada yaşıyoruz.

kötürüm yargılardan arınıp insanların acılarına el kaldırmamak lazım.

Aristo'yu utandırdınız hanımlar.

konu sahibesi, başın sağolsun arkadaşım. büyük tramva, büyük acı. siz acınızı göstermemeye çalışıyorum diyorsunuz anlıyorum. belki sevdikleriniz üzülecek, belki de sevmedikleriniz sevinecek. aklınızı dağıtmak ve öfke kusmak istiyorsunuz. haklısınız. insanın içinde bir şey koptu, felaket bir acı oldu mu acısını dünyadan çıkarır. ona dokunmak olmaz. boşverin. kimseye cevap vermeyin. siz bir an önce iyileşin, gördüğünüz gibi oldukça vahşi bir dünyada yaşıyoruz.

kötürüm yargılardan arınıp insanların acılarına el kaldırmamak lazım.
acılar bizim için sınanlanmaya geldik acılar oldumu öldüm sanıyorum hep ölmüyorum her acımda diğerleride gelip çörekleniyor ama iyileşiyorum olgunlaşıyorum hayat bu demekki
konuyla alakasız belkş alakalı bir bir şarkı var paylaşmak istiyorum
Bir acı denizinde kayboldu umutlarım
Ağlarım dalgalardan görülmez gözyaşlarım
Bir boğlu?a asılm?? kanayan fotoğrafın
Gecelerde çırpınır ebruli kanatların

Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim

Küçücük bir ümit sür solan gözbebeğime
Daldan kopan yaprak gibi yalnızım yalnız anne
Bir masal ku?u uçur ü?üyen düşlerime
Kayboldum kör sokaklarda gel de bul beni anne

Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim

ben de onu diyorum işte, az önceki konuda yazdığım gibi
insanların, insan olduğunu unutmuşuz artık.

ben olsam ben de sinirlenir, yazarım
belki anlatamıyordur gerçek hayatında
bu sinirle, öfkeyle, fiziksel acı içinde zaten yatıyormuş yapacak işi yok
daha çok aklına geliyordur

insan adalet arıyor ne olursa olsun
mesela birinin çocuğu öldürülünce mahkemede sonuçlansın istiyor
o zaman hakimler de sen gerçek olamazsın git acını yaşa mıhmıhmıh desin

şurada 3 hafta önce eşyalarım çalındı
halen huzursuzum mesela
o gün ağladım, zırladım, sinirimden kudurdum
geldim o gün konu açtım buraya çünkü yurtdışında anlatacak kimsem yoktu ki burada evlat acısından bahsediyoruz
o eşyalara bile nasıl içim acımıştı :/
buda konuyla alakalı değil ama bu şarkı sözüde çok hoşuma gider ve öyküsü onu dinliyorum şu an
eda Buse'si Yusuf Nalkesen tarafından 1951 yılında Muhayyer Kürdî makamında bestelenen bu içli şarkının sözleri ise zamanının ünlü "beş hececi"lerinden biri olan şair ve gazeteci-yazar Orhan Seyfi Orhon'a ait. "11'li hece ölçüsü" ile yazdığı "VEDA"isimli bu ünlü şiirin hikayesi ise şöyle anlatılmakta: Şair, bu şiirini kanserden ölen kızı için yazmış. Şöyle ki: Ölümünden hemen önce kızı, babasından "gidişine ağlamaması" konusunda söz istemiş, o da söz vermiş. Ama baba kalbi, o anda verdiği sözü tutamamış ve kızı ile arasında geçen o son anları şiire dökmekten kendini alamamış. Bu muhteşem dizeler de işte böyle bir acının ardından yazıya dökülmüş ve ölümsüzleşmiş... VEDA Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına koyarken veda buseni Yüzüne bu türlü bakmayacaktın? Hani ey gözlerim bu son vedada, Yolunu kaybeden yolcunun dağda Birini çağırmak için imdada Yaktığı ateşi yakmayacaktın Gelse de en acı sözler dilime Uçacak sanırdım birkaç kelime... Bir alev halinde düştün elime Hani ey gözyaşım akmayacaktın? Her dinleyen için farklı farklı çağrışımlar yapsa da dinleyenlerin tamamını, şüphesiz ki bilinmez hüzünlerin ıssız sahillerine çeken bu dizeler, öyle görünüyor ki, kendisine çok yakışan bestesi ile de dillerde ve gönüllerde yaşamaya devam edecek...

evet allahım isyandan korusun...
mune den de allah razı olsun banlamış banlamasa yazanlara takılacağım kimi zevk alır kimi zevk alır kimi inananmaz...niye uğraşıyorsam bilemedim ...kimi anne olma ehliyetimi sorgular...10 yaşında köyde yengem gezmeye gidiyordu yiğenime ben bakıyordum halbuki tanıyormu ki beni ...kimi fotoya takılmış onun anısı var bir tanıdık dedim geçiştirdim fakemi diyen olmuş bende inanamıyorum hafta içi şu detaylı ultrasyonu hazır ay sonu işten çıkıp tekrar eşimin sigortasında doğum teminatı na geçene kadar yaptırayım dedim gittim muayenede hocayla konuşurken yüzmeyede gidebilirmiyim rapor isteyecekler diyordum ama altan su geliyor iltihap olurmu dedim burdaki herşeyi çokkk biilen arkadaşlar gibi ben tıppı bilemem işletme okudum 10 yıla yakında finans sektöründeyim onun uzmanlığı oda alttan bakayım dedi baktı çocuk doğuyor dedi başladım ağlayamaya assistanıda bebek kaybetmiş oda baktım ağlıyor hamileyim şimdi seninde olur diyince sustum çünkü hammile bir kız tanımıyorum ama acılarını deşmek istemedim... sancılar içinde yazarken mosmor olmuşum niye cevap veriyorsam işte insan bazen ne yapacağını şaşırıyor sonra bir titreme aldı beni içim bomboş ateşim de çıktı ...
allah sana bol sabırlar versin savaşta çocuklarını kaybeden insanlar napsın evet isyan çok kötü bişey..
bende hastanede son gecemde bebeğin yüzü hep gözümün önüne geldi psikiyatristte de gittim ona anlattım
görüşme dedi onlarla böyle mi der diyenlenler olacaktır dedi
ben pkoluyum bayyaaa da uğraştım çocuk için en son kardeşin hanımı başka şehirde ünv de hoca o bir doktor buldu
senin sorunun stres demişti yolda hep poazitif düşündüm 8-10-2015 ti dönünce bebeğim olmuş son artık umudumu yitirip tüp bebek tedavisi için rapor almaya gittiğimde tahlilim de hamile olduğumu öğrenmiştim
kısmet değilmiş yavrum cennete gitti
yas tutmuyorsun diyenler olmuş şu an yataktayım tavana bakıyorum ...
mesela kv hastanede burda kalayım dedi eşim kalınca yatağı beğenmedi burası çok sıcak dedi beni sıtma almış evine gitti hastaneden niye çıkmıyorsun çıksana diye baskı yapıyor telefondan sonra hastaymış gelmedi ...
annemde anneanneme bakıyor kimse bakmıyor 9 evladı var babam şimdi evde o bakıyordu..teyzem ben doğurken geldi anneme eee annem nolacak dedi kıvranıyorum başımda bunları konuşuyor lütfen çık dedim o var diye rahat olamadım doğdu aldılar bebeği hemşireler ben bakamadım kuzuma yavrummmmm benim sonra evine gitt teyzem annem de dün eve gitti yemek yapmaya bugün yine gelecek yanıma annemde çok yoruldu
evet takığım teyzemede takığım mesela...bunlarımı düşünüyorsun diyende olmuş yatıyorum düşünüyorum ne düşüneyim
kimsen yokmu diyende olmuş var olmaz mı ama eşimin yanında ağlamıyorum o daha kötü oluyor annemde kötü oluyor sevdiklerim benden çok üzülüyor birde onlara mı bişey olsun .
şimdi bunları yazdım napsam kabahat nasrettin hoca mısali herkes herşeyi der milletin ağzı çuval değilki büzesin ..

Boşversene neyi açıklıyorsun.

Gelip, internete girmiş, zoru yok yorum yapmaya bir şeye, oturduğu yerden yorum yapmak kolay gelir tabi.

Yok fotoğrafı gerçek miymiş değil miymiş, uğraşacak başka şey kalmadı herhalde

Sen ne desen bir ucundan tutup bir bahane bulurlar, o yüzden kendini açıklamaktan vazgeç

Zırt ne düşünürsen düşün de.

Çünkü bu da bir yas süreci, sen yasını yaşamaya, atlatmaya bak.

Bu kadar şeyi uyduracağını düşünmüyorum, son mesajın çok üzdü : (

Boşversene neyi açıklıyorsun.

Gelip, internete girmiş, zoru yok yorum yapmaya bir şeye, oturduğu yerden yorum yapmak kolay gelir tabi.

Yok fotoğrafı gerçek miymiş değil miymiş, uğraşacak başka şey kalmadı herhalde

Sen ne desen bir ucundan tutup bir bahane bulurlar, o yüzden kendini açıklamaktan vazgeç

Zırt ne düşünürsen düşün de.

Çünkü bu da bir yas süreci, sen yasını yaşamaya, atlatmaya bak.

Bu kadar şeyi uyduracağını düşünmüyorum, son mesajın çok üzdü : (
saol canım
insan nasılsa karşısındakinide öyle bilirmiş

Back
X