şimdi çok mutlu...

Allah belalarını versin hepsinin olan küçücük yavruya oldu

Konu saçma geldi bana. Düşeceği vardır düşmüştür. Baska bilmediğin sorun vardır. İnsanlar neler yaşıyoda yinede bişey olmuyo neyse.

Profil resminizdeki çocuk yiğeniniz mi ?

bir yakınımın bebeşi çok tatlı allah annesine babasına bağışlasın

Bu da bana doğru gelmedi. Çünkü internetten alınma bir fotoğraf olduğu cok belli. Konuya inanmadım oyüzden.

konu fake miymiş. gerçek olma ihtimaline karşı yazayım. hamileyken stresten korkutup çocuğu düşürtülecek ardından hastanede bebek öldükten sonra karşısında sevinçle gülünecek. bilmiyorum bu yeterince karşıdakinin hayatını mahvettirecek bi olay değil mi. konu sahibinin bebeğe üzülmekten ziyade intikama geçmesini ben haklı buldum. (konuyu yanlış da anlamış olabilirim konu karışık yazılmış)

Anlamadım yarım yamalak okuyorum benim yüzümden mi birsey olmuş nedir biri bana anlatır mı rica etsem

İyi de konu sahibi neden banlandı? Son yazdıklarına baktım banlanacak bir şey göremedim.

sende adam olacak kıazla ben o üzüntümleyken bir sürü kötü yorum atmıştın hatırladın mı
ağlarken yazamamıştım konuyu bile
korkarak uyandım sonucu bu oldu
yorum atarken bile insan ince davranmalı bence derdim var diyene

Gerçekse basın sağolsun da bizle ne alaka, duyanda sövdük falan sanacak hiç üstüme alınmıyorum, bakmak isteyen diğer konuna da bakar, bariz bana taktığın belliydi orda da üst üste alıntı yaptığın halde cevap yazmadım sonunda çattık diyip çıktım,ruh halin normal değil

Anlamadım yarım yamalak okuyorum benim yüzümden mi birsey olmuş nedir biri bana anlatır mı rica etsem
Konu sahibi önceki konularında yapılan bazı yorumları beğenmemiş o üzülürken kötü yorum yapılmış,vicdansizlik yapılmış. Bu vicdansizlar arasında sen de varmışsın:rolleyes:

Özet geçeyim. Direkt sizinle ilgisi yok. Konu sahibi bebeğini kaybetmiş ve görümcesinden bir nevi nefret ediyor. Ve kötü yorum yazılmasın hepimiz ondan yana olalım istiyor. Diğer görümce konusuna atıfta bulununca sizin de adınız geçti.

Konu sahibi önceki konularında yapılan bazı yorumları beğenmemiş o üzülürken kötü yorum yapılmış,vicdansizlik yapılmış. Bu vicdansizlar arasında sen de varmışsın:rolleyes:

Evet ben de vardım,yazdıklarını anlayabildiğim ölçüde yorum yaptım doğru bildiğimi söyledim merak eden açar okur

Ben babamı 8 aylık hamileyken kaybettim yerden yere attım kendimi bebek ölür dediler bir dolu şey söylediler kendime geleyim diye, erken doğurdum ama yaşadı oğlum, veren de Allah alan da,bana kötü yorum yapıldı Bebeğimi kaybettim lafı hanginize mantıklı geliyorsa adınıza üzülürüm

konu sahibi bi senden bi benden bahsetmiş. ego tatmini yapan olduk, zavallı olduk.

hissettiği acıyı anlayamam bile ama görümce takıntısı vardı belli ki.

bana kötü yorum yapıldı Bebeğimi kaybettim
böyle demiyor aslında. kayınpederi telefonda konu sahibinin eşine bağırıyormuş. konu sahibi de bunu duymuş. korkarak uyanmış ve bebeğini kaybetmiş. başka bi sıkıntım yoktu diyor. profesör de doğrulamış kendisini.

Evet ben de vardım,yazdıklarını anlayabildiğim ölçüde yorum yaptım doğru bildiğimi söyledim merak eden açar okur

Ben babamı 8 aylık hamileyken kaybettim yerden yere attım kendimi bebek ölür dediler bir dolu şey söylediler kendime geleyim diye, erken doğurdum ama yaşadı oğlum, veren de Allah alan da,bana kötü yorum yapıldı Bebeğimi kaybettim lafı hanginize mantıklı geliyorsa adınıza üzülürüm

Diyorum ya istediği gibi yorum yapmayan herkesi vicdansız ilan etmiş konu sahibi..Tuhaf..
Kayınpederi aramış konu sahibinin eşini küfür etmiş, konu sahibi de kp. küfür edince korkmuş bebeğini düşürmüş:KK57::KK57:

Ben yaptığım her yorumun arkasındayım merak eden açar okur o konu ayrıydı bu konu ayrı o konuda bebeğini kaybetmiş görümceye ultrason videosu atan bir çift vardı ona göre yorum yaptım burda (gerçekse) bebeğini kaybeden gelinlerine kayıtsız kalan bir görümce var, bu konuda da görümceye söverim, iki konuyu birbirine bağlayıp siz bana diğer konuda kötü yorum yaptınız derse kişi orda da deliririm

Back
X