Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profil resminizdeki çocuk yiğeniniz mi ?
bir yakınımın bebeşi çok tatlı allah annesine babasına bağışlasın
sende adam olacak kıazla ben o üzüntümleyken bir sürü kötü yorum atmıştın hatırladın mı
ağlarken yazamamıştım konuyu bile
korkarak uyandım sonucu bu oldu
yorum atarken bile insan ince davranmalı bence derdim var diyene
Konu sahibi önceki konularında yapılan bazı yorumları beğenmemiş o üzülürken kötü yorum yapılmış,vicdansizlik yapılmış. Bu vicdansizlar arasında sen de varmışsınAnlamadım yarım yamalak okuyorum benim yüzümden mi birsey olmuş nedir biri bana anlatır mı rica etsem
Anlamadım yarım yamalak okuyorum benim yüzümden mi birsey olmuş nedir biri bana anlatır mı rica etsem
İyi de konu sahibi neden banlandı? Son yazdıklarına baktım banlanacak bir şey göremedim.
Konu sahibi önceki konularında yapılan bazı yorumları beğenmemiş o üzülürken kötü yorum yapılmış,vicdansizlik yapılmış. Bu vicdansizlar arasında sen de varmışsın![]()
Ben onu nasıl kaçırmışım ya. Her gün de girerim kkya. Bir derdim var'da mı deşifre oldu?Belki fakedir. Dün bir üye deşifre oldu mesela 39 üyeliği varmış sahte. Ya da belki özelden birisine hakaret etmiştir.
Ben onu nasıl kaçırmışım ya. Her gün de girerim kkya. Bir derdim var'da mı deşifre oldu?
Ben onu nasıl kaçırmışım ya. Her gün de girerim kkya. Bir derdim var'da mı deşifre oldu?
böyle demiyor aslında. kayınpederi telefonda konu sahibinin eşine bağırıyormuş. konu sahibi de bunu duymuş. korkarak uyanmış ve bebeğini kaybetmiş. başka bi sıkıntım yoktu diyor. profesör de doğrulamış kendisini.bana kötü yorum yapıldı Bebeğimi kaybettim
Evet ben de vardım,yazdıklarını anlayabildiğim ölçüde yorum yaptım doğru bildiğimi söyledim merak eden açar okur
Ben babamı 8 aylık hamileyken kaybettim yerden yere attım kendimi bebek ölür dediler bir dolu şey söylediler kendime geleyim diye, erken doğurdum ama yaşadı oğlum, veren de Allah alan da,bana kötü yorum yapıldı Bebeğimi kaybettim lafı hanginize mantıklı geliyorsa adınıza üzülürüm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sevgilim-bana-abaza-dedi.906264/
fenaydı, soluksuz okudum : D
Evet. 68 sayfa. Konu başlığı da sevgilim bana abaza dedi gibi bir şeydi. Dün gece oldu.