şimdi çok mutlu...

jozefin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
1.227
869
73
Kocamın

Son düzenleme:
sıkma canını..Allah sabır versin sana..kötüler var maalesef dünyada..

ben hastanede kötüydüm yiiğenim 1 yaşında aradı kardeşim oda halaa dedi dili döndüğünce çok mutlu oldum...

detaylı ultrasyona gittim bebek bağından kopmuş doğuyor dedi doktor
yavrum öbür dünyada şefahatfım olur...
kp yüzüme bakamadı insan hata yapar dedi onun hatası benim bebeğim ödedi

sende adam olacak kıazla ben o üzüntümleyken bir sürü kötü yorum atmıştın hatırladın mı
ağlarken yazamamıştım konuyu bile
korkarak uyandım sonucu bu oldu
yorum atarken bile insan ince davranmalı bence derdim var diyene

Konunuzu hatırlıyorum sizinde görümcenize yaptığınız pek doğru değildi ama nasıl korktunuz telefondaki sesden bu kadar, başınız sağolsun.

ben yapmamıştım ki...benim ne günahım var

sende adam olacak kıazla ben o üzüntümleyken bir sürü kötü yorum atmıştın hatırladın mı
ağlarken yazamamıştım konuyu bile
korkarak uyandım sonucu bu oldu
yorum atarken bile insan ince davranmalı bence derdim var diyene

Konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak zorundasınız.

Doğru eşiniz yapmıştı, kimsenin bi günahı yok bu kadar takılmayın. Biraz gözünüzü kulağınızı kapatın görmeyin duymayın. Böylesi daha iyi.

kocamın ailesi görümcdemden bahsetmiştim tuhaf tuhaf yorumlar atan olmuştu...görümcem bebeğini kaybetmişti bende hamileydim aile bizi sürekli bizim moralimizi bozuyordu..
görümcem için eşimi 2 hafta önce babası aramış çocuğuna başlatma diye küfür edip beğırmıştı bende o telefon sesıne korkuyla uyandım bebeğim korkudan bağından düştü 5 aylık doğdu ve yaşamadı...
görümcemim tüm sıkıntılısı bizim bebekmiş hastaneye geldi o kadar mutlu ki herkese benimki daha büyüktü telefonda bahsediyor çok mutlu iki hafta önce babasını arayıp ağlayan onların bebekleri olacak benimki öldü diyen ortalığı bulandıran kadın o değil...
Yuh ya yuh yani. Bu ne terbiyesizlik. Boşver arkadasim görüşme. İnşallah en kisa zamanda Allah kucağıni doldurur.

Doğru eşiniz yapmıştı, kimsenin bi günahı yok bu kadar takılmayın. Biraz gözünüzü kulağınızı kapatın görmeyin duymayın. Böylesi daha iyi.
bıktım başkalarının hatalarını ödemekten
görümcem kocamla çok iyiydi hani alınmıştı alacağımız arabadan konuştu gülüştü
ben hiç ağlamadım kocam üzülür diye...o bebek onlara benziyordu ki

Telefondan duyduğunuz ses yüzünden mi düştü bebeğiniz :KK57: K bakmayın çok şaşırdım ..
Başınız sağ olsun hatalı olanları Allaha havale edin ve mesafeniz daim olsun..
İnşallah sağlıkla bi daha ki bebeğinizi alırsınız kucağınıza..

Back
X