- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
Kızlar merhaba 2.5 aylık hamileyim.Gebelik dönemim psikolojim olumsuz olarak değişti.Herşeyi kafama takıyorum.Bir yandan da hamileligim zor geçiyor.Dün evimin temizlemesi için bir abla çağırdım.Sürekli yanında duramadim malesef.Aksam gidince farkettim kı gri buzdolabimin yan tarafı çizikler içinde.Arayıp neyle sildigini sordum mikrofiber bezle sildigini hatta deterjan bile kullanmadigini söyledi.Ama ben beş aylık evliyim beş aydır mikrofiber bezle siliyorum kesikle öyle çizikler oluşturmadı.Bulaşık süngerinin tel kısmıni buzdolabının çiziksiz yerinde denedim aynı şekilde çizikler oluştu.Yani kadın yalan söylüyor.Buzdolabimi telle silmiş.Kızlar boydan boya dalgalanma ,leke gibi duran çizikler var gördükçe moralim bozuluyor.Bir insan bu kadar da bilmez mi onun telle silinmemesi gerektiğini?
Zaten herseyi takıyorum bir de bu çıktı üstüne.Yalan söylemesine de ayrı bozuldum.Sevdiğim tanıdığım da biri aslında.Başına böyle bir durum gelen var mı. Acaba ?
Zaten herseyi takıyorum bir de bu çıktı üstüne.Yalan söylemesine de ayrı bozuldum.Sevdiğim tanıdığım da biri aslında.Başına böyle bir durum gelen var mı. Acaba ?