• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi düşünüyorum da!

Bahsettiğiniz meselede ben bir art niyet göremedim. Siz de görememişsiniz zaten. Sizi dolduranlar yüzünden öyle olduğuna inandırmışsınız kendinizi.
Çevreniz sizi kışkırtıyor. Uzak durmalısınız böyle kişilerden. Yarın eltinizin karşısında sizi haksız duruma düşürecekler. Kimse yanınızda durmayacak. Hatta sizi ayıplayacaklar. Bu kadar ikiyüzlü insanlar. Bunu görebilmeniz lazım.

Kırmızı abiye ve abartılı saç modeliyle mi sizin önünüze geçti?Bunu anlatım şekliniz bile çok alaycı bence sizde de kıskançlık var. Ararsanız daha çok açık bulursunuz kendinizce ve herkesce. Umarım eltiniz düğünde açık renk bir kıyafet seçmez yoksa vay haline.

Alay edilecek biri bende alaycı anlatıyorum;)

Çok erörüsünüz.

Tişikkir idirim:)

Uzak durun elinizden. Fesat biri belli.
Bide eşinizin, nişanlınızın kravatı, çorabı, gömleği düzeltilecek neyi varsa siz düzeltin. Elti kim oluyor ya. Dış kapının dış mandalı..

:anne::anne::anne::anne::anne:

Giyim tarzı o olabilir.
Baklavayla ilgili adeti bilmiyor olabilir yada canı çekmiştir.
Ama ben müstakbel eşimin kravatini duzeltirken benim önüme geçemez hatta ben yoksamda yapamaz bu kadar yakınlığa samimiyete gerek yok sadece bu konuda taviz vermeyin diğerleri tırıvırı

Yediği bakavayı nasıl canı çekecek. Aç gözlü o zaman. 4 tepsinin 3_nü yersin 1 tepsi kalır.

Kötü gelin olacagim oh mis :)

Siz daha çok konu açarsınız burada. Kurup kurup sabahın köründe konu açtığınıza göre işiniz epey zor.
Bence buradaki elti, kaynana konularını fazla okumayın.

Sizde sabahın cevap vermişsiniz.
Farkımız yok.
Evet okumamak lazım.
Konu sahiplerine hunharca saldırıyorlar çok bilmiş bilmeyen kadınlar (istisns var)

Sizde sabahın cevap vermişsiniz.
Farkımız yok.
Evet okumamak lazım.
Konu sahiplerine hunharca saldırıyorlar çok bilmiş bilmeyen kadınlar (istisn

Alkış ne güzel laf geçirmesiniz bana.
Keyfinize bakın öyleyse. Bak gene sabahın köründe yazdım. :KK57:

3 aydır nişanlıyım.
Nişanımız aile arası ufak bir cafede oldu. Cafe kiraladık yedik içtiik biz bize oynadık.
Nişanda sade giyindim. (Beyazlı altın sarılı )Saçımda ensede örgülü hafif topuzdu ufak bir nişandı abartmadım.
Gel gelgelelim eltime :) kıpkırmızı bir abiye saçı kocamaan abartı topuz.
Herkes diyor nişanda gelinin önüne geçilmez abartılmaz diye.
O an art niyet aramadım hiç. Takılmadım eğlendik.
Herkes böyle deyince acaba! diyorum.

Şimdi düşünüyorum bu abartısı kendini göstermek mi?
Biliyordu ufak bir nişan olduğunu.
Düğün salonuna gelir gibi kırmızı abiye koca topuz.
Kendini göstermek için mükemmel olmak için yaptıysa şayet. Gayet gülünçtü :)

o an takılmıyorum bunlara. Sonradan düşününce takılıyorum.

Erkek tarafı nişanda baklava getirir bizde getirilen baklava tepsisinden biri açılmaz ertesi gün komşuya dağıtılır.
Elticiğim açılmayan tepsiyi görüp kocasına demiş kocası da bu tepsiyi açmayacak mısınız diye sormuş teyzeme.. Ne boş şeyler.

Bir de biz oynarken nişanlımın kıravatını gevşetecektim ki hoop elticik geldi kendi düzeltmeye el attı :)
ben de bıraktım oynamaya devam ettim.

Anlayamıyorum insanları.
İç dünyasında neler var acaba. İyi desem iyi değil kötü desem kötü değil. Hep bir iyiymiş gibi sahte gülücükler.

Normalde ters yorum yapmam ama daha onceki konunu okudugum icinde soyle soyleyeyim

Bence sen eltiyle daha tam elti olmadan olayi meydan savasina cevirmissin o kravat duzeltme olayina kadar yapmis oldugu abarti bisey gormedim

Yani saci makyaji kiyafet belki tarzi oyledir belki senin onune gecmek gibi en ufak bi derdi yoktur senin dugununde beyaz giyip tac takma olayina girse yerden goge kadar haklisin

Kravat mevzusuna gelince gayet guzel duzeltmeye devam edebilirdin
Daha onceki konuyla birlestiriyorum sanki elti elti demeye yer ariyorsun onemsiz meselelerle kendini dolduruyirsun farkinda degilsin ama boyle yapip günden güne kendini ona karsi kinlendiriyorsun

Normalde ters yorum yapmam ama daha onceki konunu okudugum icinde soyle soyleyeyim

Bence sen eltiyle daha tam elti olmadan olayi meydan savasina cevirmissin o kravat duzeltme olayina kadar yapmis oldugu abarti bisey gormedim

Yani saci makyaji kiyafet belki tarzi oyledir belki senin onune gecmek gibi en ufak bi derdi yoktur senin dugununde beyaz giyip tac takma olayina girse yerden goge kadar haklisin

Kravat mevzusuna gelince gayet guzel duzeltmeye devam edebilirdin
Daha onceki konuyla birlestiriyorum sanki elti elti demeye yer ariyorsun onemsiz meselelerle kendini dolduruyirsun farkinda degilsin ama boyle yapip günden güne kendini ona karsi kinlendiriyorsun

Acaba mı diyorum?
Ama anlatmadıklarımda var.
Sonuçta çocuk değiliz. Aklımızda yetiyor.
Mimikler, sahte gülmeler, ses tonu, boş espriler, beden dili, el kol hareketleri, bakışı, konuşması ... Bunları birebir görüyorum,
Abartmıyorum kendimi de doldurmuyorum

Acaba mı diyorum?
Ama anlatmadıklarımda var.
Sonuçta çocuk değiliz. Aklımızda yetiyor.
Mimikler, sahte gülmeler, ses tonu, boş espriler, beden dili, el kol hareketleri, bakışı, konuşması ... Bunları birebir görüyorum,
Abartmıyorum kendimi de doldurmuyorum
Belkide onu sevemediginiz icin size oyle geliyordur

Soyle soyleyeyim daha once eltinoxin gluna yaptoginiz yorum icin siz saka olduğunu soyluyordunuz ama bence yersiz bir saka olmus ben eltinizin yerinde olsam ben araya mesafe koyardim o espirinin size yapildigini dusunun

Siz o ailenin icinde degilsiniz daha yani sizi daha tam olarak tanimayan bir aileye boyle bir saka yaptiginizi söylüyorsunuz bunuda yadirgamalarini yadirgiyorsunuz bence bi empati yapin siz olsaniz ne yapardiniz

Gecende bir gelin adayi konu acmisti hastaymis kaynanasi ve eltisi hasta ziyaretine gelmisler yorumu aynen su guya yardimci olmaya gelmisler ama herseyi ben ve annem yaptik ben bulasiklari yikiyordum gelip yardim edeyimmmi desi diyor ve kendisinin sinkrlenip git icerde otur diye teesledigini belirtiyor

Yani hasta ziyareti demek ne zamandan beri evin islerine yardimci olmak demek

Yine eltinizi daha iyi tanidiginizi dusunuyorsaniz diyecek sozum yok ama bence eltinixi sevmediginiz icin size oyle geliyor

Back
X