Evlensem aldatilirim ne demek? Sen kendini niye boyle seylerle sartliyosun? Hic normal degil zihin yapin. Ailende gorduklerin travma olmusIstediginiz gibi. Yazabilirsiniz de . Suan canim cok sıtkin.Tesekkur ederim ama gozumun icine baka baka o yeminleri ede ede yapmis. Cok sukur ki kurtulmusum. Bana hep vicdanimi rahatsiz edecek seyler soyledi.Bu yuzden kendimi cok sucladim. Gercekten kafamda herzaman bir supheyle gezicem. Evlensem bile aldatilirim.Bu bizim ailemizkn kizlarinin hepsinde olan bisey. Sasirmadim ama ettigi yeminlere sinirliyim.Allahin adini soyleyen bir insana bile guvenemeyecek miyim
Kimseye icimi dokemedigim icin konu actim. Yorum yapmak zorunda degilsiniz. Yorum yapmak isteyenler yapsin.Bir kagida yazip camdan atsaydin madem konu acacagina
Sonuna `` fikir amacli acmadim`` ibaresi eklenmeseydi,makul yorum yapilabilirdi.resmen önümüzü kesmissin :)Kimseye icimi dokemedigim icin konu actim. Yorum yapmak zorunda degilsiniz. Yorum yapmak isteyenler yapsin.
Bunla ilgili bisey yapilamaz ki artik. Oyuzden fikir istemedim .Yani ona gidip konusup kufurler yagdirmak problemimi cozmuyor.psikolojim cok bozuk. Ailemdeki anne tarafindaki ve baba tarafindakiler hepsi aldatildi.. Surekli toparlanmaya calisiyorum.Hep belki diyorum ama yok iste .
Kardesimin dugunu olacak babam da gelecekmis. Elim ayagim titriyo o adam musvettesinin yaptigi da cikinca ortaya. Babami gormek istemiyorum. Ve ustelik 10 sene boyunca hep babami savundum.babam hakkinda kotu konusuldugunda agladigimi bilirim.babaamm halen inanamiyorum.kabus gibi.babasina asik kiz cocuklari olur ya. Aynen oyleydim.Gorursem yapacagim ilk sey o olacak.zaten hayatimda olamadilar ki. Sadece bu kadar seyi kaldiramiyorum. Kimseylede konusamiyorum konusmaya basladigim an aglamaya basliyorum cunku.yazarken de oyle ama kimse gormuyor en azindan gozyaslarimi.
acını çek , içinde tutmaSizinle dertlesmek cok iyi geldi. Tesekkur ederim. Su mubarek gunlerdeyiz.Allah ne veriyorsa herseyin hayirlisini versin.
ben ne zaman bişeylere yemin edip söz verdiysem aksi gibi hiç yerine getiremedim...ve bunu çoğu kişide fark ettimYemin edenden korkacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?