Simdi gelelim fasulyenin faydalarina

Gul-Er

Güneş topla benim için..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.815
1.117
333
Arkadaslar konumu bilenler bilir.Suan telden yaziyorum.

Malum insanin benden once olan bir iliskisini benimleyken de devam ettirdigini ogrendim. Yani fazladan facebooklar fazladan telefon numaralarinin sebebini anlamis oldum.Ben sordugumda bana yegenlerimin olusunu goreyim ki yok oyle birsey demisti. Bir insan bu kadar s..fsiz olabilir mi? Ben coktan bitirmistim zaten.Ama bunu simdi ogrenmem canimi yakti.Allahindan bulsun.Guvenim zaten yoktu .Artik evlilik olayi benim icin bitmistir. Uzgun de degilim babamdan nasilsa gormuslugumuz var.Hic uzulmedim.Ama sinirliyim yegenlerini ortaya attigi icin. Kur'an diyene bile inanmayacagim. Zaman oyle bir zaman olmuski..Buyuk konusmak istemiyorum ama bir erkek sinege dahi guvenemem artik.Tesekkur ederim .Fikir almak degil sadece icimi dokmek istedim.

fikir beyan etmiyelim yani..pekii..

Bir daha seversin de evlenirsin de gerek yok bu laflara, kurtulduguna sevin hayatina bak bosver

Istediginiz gibi. Yazabilirsiniz de . Suan canim cok sıtkin.Tesekkur ederim ama gozumun icine baka baka o yeminleri ede ede yapmis. Cok sukur ki kurtulmusum. Bana hep vicdanimi rahatsiz edecek seyler soyledi.Bu yuzden kendimi cok sucladim. Gercekten kafamda herzaman bir supheyle gezicem. Evlensem bile aldatilirim.Bu bizim ailemizkn kizlarinin hepsinde olan bisey. Sasirmadim ama ettigi yeminlere sinirliyim.Allahin adini soyleyen bir insana bile guvenemeyecek miyim

Evlensem aldatilirim ne demek? Sen kendini niye boyle seylerle sartliyosun? Hic normal degil zihin yapin. Ailende gorduklerin travma olmus

Fikir almaya gerek yoksa niye açtınız anlamadım ama yine yazmadan edemeyeceğim.

Kurtulduğunuza sevinin ve şükredin.

Böyle seyler okudukca iyice fenalık geliyor bana...Kurtulmussun bosver demeyecegim. İçin içini kemiriyordur, üzülüyorsundur...

Bunla ilgili bisey yapilamaz ki artik. Oyuzden fikir istemedim .Yani ona gidip konusup kufurler yagdirmak problemimi cozmuyor.psikolojim cok bozuk. Ailemdeki anne tarafindaki ve baba tarafindakiler hepsi aldatildi.. Surekli toparlanmaya calisiyorum.Hep belki diyorum ama yok iste .

En kötüsünü baban yapmıs ki zaten annem on yıl bekledi diyorsun. Ben olsam tüm kinimi suratına kusardım önce babama, sonra da o adam müsvettesine. Kus, rahatla. Sonra da cıkar komple hayatından.

Kardesimin dugunu olacak babam da gelecekmis. Elim ayagim titriyo o adam musvettesinin yaptigi da cikinca ortaya. Babami gormek istemiyorum. Ve ustelik 10 sene boyunca hep babami savundum.babam hakkinda kotu konusuldugunda agladigimi bilirim.babaamm halen inanamiyorum.kabus gibi.babasina asik kiz cocuklari olur ya. Aynen oyleydim.Gorursem yapacagim ilk sey o olacak.zaten hayatimda olamadilar ki. Sadece bu kadar seyi kaldiramiyorum. Kimseylede konusamiyorum konusmaya basladigim an aglamaya basliyorum cunku.yazarken de oyle ama kimse gormuyor en azindan gozyaslarimi.

Allah in askina yeter kardes ya, 27 yasindayim demissin, yetiskin akli basinda bir insansin, babandan baska isin yok mu, 10 yil onceki olayin hesabini gutmekten baska isin yok mu? Yasitlarinin kendi hayatlari, arkadaslari, kariyerleri, aileleri, iliskileri , yani KENDI bir seyleri var dusunecek, sen neden babana takilip kaldin? Kendine bir hayat edin, onu dusun, olmus bitmis olaylar yuzunden kendini yemenin ne sana ne baskasina faydasi var, kendine gel lutfen. Sen babasina asik kiz cocugu vs vs degilsin, koskocaman bir insansin, bir silkelen, su psikolojiden bir cik, bir dunyada etrafinda neler oluyor bak. Kafanin ici bu konuyla dolu, resmen kendini hapsetmissin, ac kendini hayata, kafani dunya doldursun.

o kişi sana yapacağını yapmış..ok...ama
şu an kendine yaptığın daha büyük bir zülüm

Sizinle dertlesmek cok iyi geldi. Tesekkur ederim. Su mubarek gunlerdeyiz.Allah ne veriyorsa herseyin hayirlisini versin.

Sizinle dertlesmek cok iyi geldi. Tesekkur ederim. Su mubarek gunlerdeyiz.Allah ne veriyorsa herseyin hayirlisini versin.
acını çek , içinde tutma
ama sonra izin ver geçsin...
9 kere de aldatılsan 10.dan ümidini kesme
hiç bir aşk geçmiş aşka benzemez
aşk her zaman yepyeni ve taze..hele de aldatılmaya şartlanmak..kendine yapacağın kötülüktür
aklından bile geçirmemeye çalış..
sadece bu değil..kendine layık görmediğin hiç bir şeyi aklından geçirme...başta zor ama sonrası şahane oluşuyor...
ha bazı şeyler de kaderdir ...sınavdır
atlatabildiğinde aynada kendine gururla seyret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…