• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdi gelelim fasulyenin faydalarina

2 yıl önce aynı olay başıma geldi. Eski konularımda mevcut:63:

O zamanlar saf aşıktım. Canım çok yanmıştı :KK61:

Ama geçiyor canım. Buna mı o kadar üzülmüşüm ben diyorsun sonra:KK51:

üzülme be arkadaşım.bazı insanlar şe...fsiz olabiliyor.Allahın sevgili kuluymuşsunki erkenden yüzünü göstermiş.her yaşadığımız bize bir ders..bundan sonra kimseye güvenmem deme.sadece o kişiye bidaha inanma güvenme özür dilerse affetme.Allah karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah

4 ay sonra yine hortladi.Degistigini soyluyor. Cabaladigini goruyorum . Ama nasil guvenebilirim tekrar bilmiyorum. Beni sevdiginden eminim .Ama o huylari gercekten degisti mi? Evlilikten konusup duruyor. Kafam inanilmaz karisik.Korkuyorum.Ne yapmaliyim. Bir sansi hakediyor mu yoksa..?

Güvenme diyorum noktayı koyuyorum.
Serefsizlik baki çünkü emin ol. Ben de boyle evlenicez yok bundan sonra elini birakirsam cocugumuz için bırakırım laflarina kanip affettim. Sonuç ne mi: yine aldatildim üstüne bi ton iğrenç hakaret. Gerek yok olaya noktayi koy, önüne bak derim :KK14:

4 ay sonra yine hortladi.Degistigini soyluyor. Cabaladigini goruyorum . Ama nasil guvenebilirim tekrar bilmiyorum. Beni sevdiginden eminim .Ama o huylari gercekten degisti mi? Evlilikten konusup duruyor. Kafam inanilmaz karisik.Korkuyorum.Ne yapmaliyim. Bir sansi hakediyor mu yoksa..?
İlk yazdıklarını başka biri yazmış olsa ne yorum yapardın? Arkana bakmadan yürü, yolun açık olsun...

Back
X