• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi hamileyim

Hayirli olsun gozun aydin :)
Rabbim benim gibi isteyenlerede nasip etsin insaAllah..
KV nin soyledigine aldirma bence..
Benim annemde artik torun bakamiyor 65 yasina gelmi dogal olarak ancak kendine bakiyor..
Allah elbet bir yardim kapisi acar size..

teşekkür ederim canım amin Allah sanada senin gibi nerde varsa bekleyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah..

aslında tam olarak değil sebatiye,yani ikilemdeydim ikinci çocuk herkese yetebilmek? gel gitteydim sürekli evet yeterince dikkat etsem olmazdı bir kere edemedim oldu kısmet böyle imiş :) artık yapacak bir şey yok sağlıkla hayırlarla gelsin inşallah bebeğim..

aman bee olmuş bitmiş işte bu işlere fazla kafa yormamak lazım.sağlıklı akıllı fikirli ahlaklı olması için bol bol dua etmeli, maddi şeyler inan aklına bile gelmemeli.

o kadar kızıyorum ki bu ebebeyinlere anlatamam. Senin çocuğuna değil torununa bakıyor. İnsanlar bebeklerin tırnağına hasretler. Rabbim sana 2. kez bebek vermiş bunlara kafana takma mutlu ol. İnan bana hem kısmetiyle gelir hemde herşey yoluna girer. Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. Yarının ne olacağı bilmiyoruz bakarsın iki çocuğuna da kendin bakarsın :)) Mutlu olllll :) ve tadını çıkar :)

Ben de çok kızıyorum senin evladının parçası oda

benim kayınvalidem ilk bebeğim olmasına rağmen bakmadı sağ olsun annem bakıyor 2.olsa ona da bakar

acaba çalışmasanız ikinci bebek olunca yetişmez mi maddi olarak ?

ay canım kıyamam ona benimkide 3,5 yaşında yani aslında ikinci çocuk için 3,4 yaş arası ideal ama gerçekten bir şok olma durumu var yani ben hala öyleyim ama zaten oğlumun tek kalmasını istemiyordum biraz daha bekliyim diyordum ama hayırlısı böyle imiş..

testte ikinci çizgiyi görünce şoka girdim yaa bağıra bağıra ağladım..

o 2. çizgiyi görseydim bende bağıra bağıra ağlardım ama üzüldüğüm için değil sevincimden ağlardım
7 buçuk senedir evliyim olmuyor bebeğim 6 kez tüp bebek denedim olmadı hiç çift çizgi görmedim
hiç gebelik yaşamadım
Allah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin evladınızda sağlıkla gelsin...
Rabbim size bağışlasın ...

Ben de çok kızıyorum senin evladının parçası oda

benim kayınvalidem ilk bebeğim olmasına rağmen bakmadı sağ olsun annem bakıyor 2.olsa ona da bakar

acaba çalışmasanız ikinci bebek olunca yetişmez mi maddi olarak ?

canım zaten çalışmayı düşünmüyordum ben ikinci çocuğum olduğunda yani böyle bir istekde de bulunmadım hiç bi zaman ikinciyede bakarsın anne diye ama kadın çok korkmuş nedense:)

bilemiyorum maddi olarak şuanda araba aldım onun taksitleri var 10 tane kaldı.o bittikten sonra eşimin aldığı maaşla geçinebiliriz diye düşünüyorum Allah büyük yani bilemeyiz ki bir arkadaş yazmış mesela milyarlarımızı bir gecede kaybettik diye ..
herşey Allah tan canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..

o 2. çizgiyi görseydim bende bağıra bağıra ağlardım ama üzüldüğüm için değil sevincimden ağlardım
7 buçuk senedir evliyim olmuyor bebeğim 6 kez tüp bebek denedim olmadı hiç çift çizgi görmedim
hiç gebelik yaşamadım
Allah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin evladınızda sağlıkla gelsin...
Rabbim size bağışlasın ...

üzüntüden demiyelim de şaşkınlıktan diyelim ağlamam canım yaa inşallah inşallah sende görürsün o ikinci çizgiyi hayırlısıyla ..umudunu kaybetme şimdi ne imkansız gebelikler oluyor..benim bir arkadaşımın teyzesi on yıl bekledi oğlu oldu sonra diğeri kendiliğinden oldu..Allah büyük isteyen herkes evlat sahibi olsun inşallah

Son düzenleme:
canım zaten çalışmayı düşünmüyordum ben ikinci çocuğum olduğunda yani böyle bir istekde de bulunmadım hiç bi zaman ikinciyede bakarsın anne diye ama kadın çok korkmuş nedense:)

bilemiyorum maddi olarak şuanda araba aldım onun taksitleri var 10 tane kaldı.o bittikten sonra eşimin aldığı maaşla geçinebiliriz diye düşünüyorum Allah büyük yani bilemeyiz ki bir arkadaş yazmış mesela milyarlarımızı bir gecede kaybettik diye ..
herşey Allah tan canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..

bebiş olana kadar borcunuz da bitmiş olur neredeyse

hiç tasa etme o halde kayınvalidene de ona göre muamele edersin sen de

bakmazlar yaa
benım annem bakmamm dıyo kendı agızıyla mesela
bakarsada parayla bakar muhtemelen .

bakmasın bibican zaten istemiyorum ilk çocuğuma zaten baktı bende çalıştığım için bir çok şeyinden mahrum kaldım inşallah Allah nasip ederse bunu kendim büyütücem o da artık sevmeye gelir napalım :)

Sağol cnm inş Rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip etsin zaten kendim bakıcam çocuğuma özel sektördeyim ne yazık ki işi bırakıcam ama herkes nasibiyle doğar buna inanıyorum bakalım yaşayıp göreceğiz herşeyi

inş canım sağol amin evet her bbebek rızkıyla gelir canım inş hayırlısı olsun

Back
X