Şimdi İntikam Zamanı

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Bu Yaz 78 kilodan 70 kiloya düstükten sonra agır bir depresyon geçirdim ve verdiklerimi fazlasiyla geri aldim. Güncel Kilom 82.2. yani gidisat hicte iyi degil.
Diyet serüvenim degisik yöntemlerle gececek. Hedefim simdilik 68 olmak.
İntikam dedim çünkü asik oldugum cocuk bana inat arkadasini bana ayarlamaya kalkti basima bela etti. Yani yazin beni tekrar görünce icine otursun istiyorum ve bu benim icin en büyük motivasyon.
Her gün buraya yaptiklarimi yazacagim ve benimle beraber bu maratona katilmak isteyen olursa gelsin buyursun bende cok sevinirim. Hemen bugun yediklerimi paylasiyim.
Kahvaltida kepekli ekmege surulmus krem peynir.
Devami geliyor...

Evet bugün 2.ci günüm ve tartida 79.6 kilo ciktim. Ödem mi bilmem ama bu beni gercekten mutlu ve motive etti. Dün aksam yedigim bir dilim pastaya ragmen. Bugün 1 saatlik tempolu yürüyüsten sonra ara ögün olarak 125gr meyveli diyet yogurtumu yedim

Bugun tartildigimda 79.5 kg ciktim sonuc olarak 100 gr gitmis. Sabah az yagli sütlü misir gevregi yedim ardindan 1 fincan sade turk kahvesi ictim. Ve aksam yemegini simdi yedim sadece 3 köfte. 1 lt su icebildim ama yesil cayimi ihmal etmedim

79.3 ile güne merhaba :D
kendimi cok iyi hissediyorum. Sabah 2 bardak su ictim öncelikle ve dunku kahvaltimin aynisini yaptim.
Benim en buyuk sorunlarimdan biri de kabizlik ve gidermek icin gunde 2 bardak form cayi icecem.

Dünkü yogunluktan buraya yazmaya firsatim olmadi. Tartiya ciktigimda 79.2 yi gördüm. Bi arkadasimdan aldigim kür tarifini + elma sirkeli balli suyu günde ùc kere tuketiyorum.
Veee bugun sabah 78.8 olmusum. inanilmaz iyi hissediyorum. Dün aksam yedigim cikolatalara ragmen. umarim bu boyle devam eder

Harika günler geciriyorum :D bugun diyetimin 8. günü ve ben 78.4 kg olduuum. :D :D
Dün rekor kirip 12.600 adim attim.
Bugun kahvaltimi mercimek corbasiyla yaptim birazdan ogle yemegimide yerim.

Back
X