• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi itiraf zamanı ..

senveben2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
73
7
0
35
Adana
mrb arkadaşlar sevgılıniz , sözlünüz , nişanlınız , esınız , unutulmayan askınız , unutulmayan uzuntulerınız , sevınclerınız .. ASLA UNUTAMAYACAGIN 1 OLUMLU 1 OLUMSUZ Olayınızı anlatma zamanı ılk ıtıraf kımden bakayım ??:28::28::28:

ilk itiraf benden :)

lıse donemımde ınsanlara gvenırdım haddınde fazla saflığa ınanmayın saf dıye yanmda tuttqm ıkı kız arkdsm bnı srtmdan vrdu ..en güzel sey ıse sözlümle yasadqm seyler oldu 5 ylı gectı tanylı hersyn gzelını ondayasadm ve ınsnlr sahsen bıkez asık olr ve bıkz sever bunun ıcn dqru ınsn bnce sznde hersy gonlununzce olsn ..:28:

Hatirlamak bile istemedigim hafizamdan silmek istedigim tek kotu hatiram ilk opucugum. Ilk opucugum 19 yasinda ilk sevgilimle olmustu. Onun zoruyla! Igrendigimi hatirliyorum. Ilk sevgili iste.. Sozde sevgili, simdi bakinca hic sevmiyormusum ki diyorum. Olsun diye olanlardandi. Durup dururken beni opmustu. Iyyy...

Guzel bi itirafim aklima gelmiyo. Guzel olan seyleri normalde heryerde bagirarak anlattigimdan olsa gerek :)))

Hatirlamak bile istemedigim hafizamdan silmek istedigim tek kotu hatiram ilk opucugum. Ilk opucugum 19 yasinda ilk sevgilimle olmustu. Onun zoruyla! Igrendigimi hatirliyorum. Ilk sevgili iste.. Sozde sevgili, simdi bakinca hic sevmiyormusum ki diyorum. Olsun diye olanlardandi. Durup dururken beni opmustu. Iyyy...

Guzel bi itirafim aklima gelmiyo. Guzel olan seyleri normalde heryerde bagirarak anlattigimdan olsa gerek :)))

uvv ıqrencmıs :) ınsanlar hata yppıo sevgıyı bazen kestrmıo bu hepımızn basına gelmıs bırseydr sevdqımızı sanıyorz sonrasına ıyy dıyrz htta grdqmzde ıqrnıorz dılrm sende hknnda hyrlsıını blup kndne uyqun brnı seversn onun opucuqunude en güzel anı olark paylasrsın :3:

En uzun ilişkimde birçok hata yaptım. Şimdiki aklım olsa çeker giderdim,salak gibi gözyaşşı dökmezdim.Sessiz kalmazdım. taviz vermezdim. Utanıyorum kendimden.

Back
X